Artimal Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons hondje van 17 jaar is 2 maanden geleden overleden.We wilden een herrinering.Bij Artimal waterverfportret laten maken.Snel proefvoorbeeld.Nieuw voorbeeld met aanpassing ook heel snel.Op mail wordt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn we blij met het eindresultaat. Ondanks dat er even iets was misgelopen, is het prima opgepakt. Fijn contact per e-mail, snelle terugkoppeling en fantastische service. Door dit mooie ‘schild... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zijn heel tevreden met de drie portretten van onze drie cockers. De 'vergeten' haakjes werden vlot nageleverd. Als enige minpuntje vinden wij het jammer dat de canvassen niet doorlopen aan de zijka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben gekozen voor een realistisch portret van onze hond afgedrukt als wandcirkel van 20 cm. Het eindresultaat is perfect! De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Pintura

Escrito por la empresa

Artimal.nl voor de meest unieke en leuke portretten van uw huisdier. Upload een foto van uw hond, kat of ander huisdier en wij doen de rest!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldig!

Geweldig!
Mooie kwaliteit van de schilderijen, zelfs op het grootste formaat. De foto's die wij hebben opgestuurd komen volledig tot hun recht op het canvas. Wij zijn er erg blij mee, dankjewel!

24 de junio de 2022

Super

Super! Ik had een ander product besteld dan ik wilde, gemaild of ik dit nog veranderd kon worden. Ik kreeg binnen een dag antwoord en dit was geen enkel probleem. Snel het voorbeeld ontvangen en daarna snel het product gekregen.

23 de junio de 2022

Een perfect eindresultaat

Eindresultaat is perfect, op verzoek compleet met lijst en ophangbeugel waardoor het gelijk opgehangen kon worden.
Communicatie ging snel en heel direct, ook bij onduidelijkheden.
Genoeg mogelijkheden om het portret aan te passen tot tevredenheid.
Inmiddels het 3e portret (met korting) besteld!

23 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat je ziet is wat je krijgt

Wilde al heel lang een zelfportret van mijn kat. Per toeval zag ik de website voorbij komen en heb gelijk een bestelling geplaatst.

Ben erg blij met mijn aankoop! Je krijgt waar voor je geld

21 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en erg behulpzaam!

Ik had een aantal foto's ingestuurd omdat ik niet zeker wist wat de beste zou zijn. Na het eerste ontwerp te hebben ontvangen, was ik nog niet helemaal tevreden. Ik heb mijn feedback doorgestuurd en hier werd heel goed naar geluisterd. Uiteindelijk was het ontwerp prachtig en ben ik heel erg blij met het eindresultaat op canvas!

18 de junio de 2022

Prachtig portret

Heel fijn bedrijf, zeker aan te raden. Klantenservice is uitstekend. Snelle en vriendelijke reacties. Ook wordt er goed meegedacht voor een mooi eindresultaat. Wij zijn allemaal heel erg tevreden met het portret en zouden hier zeker vaker bestellen!

14 de junio de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn we blij met het eindresultaat

Door dit mooie ‘schilderij’ denken we elke dag terug aan onze lieve Jip!

13 de junio de 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden, had vragen en ik worstelde met mijn computer. Werd heel goed geholpen en ook heel snel. Resultaat was boven verwachting. Zeer tevreden voor de 2x een mooi “schilderij”!!

28 de mayo de 2022

Top!

Top geregeld! Artimal reageert snel, het product was snel gemaakt en ook heel snel geleverd. Het eindresultaat ziet er geweldig uit. Aanrader!

25 de mayo de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.