BEAUTYCOS.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt och snabbt. Beställde Davines balsam 1000 ml och beställde även pumpar. Stod att de skulle passa alla men passade inte alls. Det blev jag besviken på.

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snabb leverans.

18 de enero de 2023

Hej Sussi,

Vi forsøger faktisk altid at levere vores vare indenfor 1-2 hverdage, så mange tak fordi du lægger mærke til dette samt vores skarpe priser.
Mange TAK for de 5 stjerner, det betyder meget for os, når vi kan se at vores kunder har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber på at du har lyst til at handle på vores webshop igen, eller vores fysiske butikker.

Med venlig hilsen Lærke😊

Bra service

Bra service! Tack😘

8 de enero de 2023

Hej Saloua
Mange tak for sådan en flot anmeldelse, det betyder rigtig meget at læse, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)
Du ønskes en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The shipping was super fast!

The shipping was super fast! I loved the perfume so much! I am very satisfied with the product quality and I highly recommend this seller. Thank you!

3 de enero de 2023

Dear customer
Thank you for sharing your lovely review! We are so happy to hear that you loved the perfume and are satisfied.
We hope to see you again and wish you a great day :)
Best regards Malene

Bra 👍

Bra, snabb leverans

5 de enero de 2023

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse. Vi forsøger at levere så hurtigt som muligt, så det er dejligt at høre at det er værdsat.
Vi håber at du vil handle hos os igen.
Du ønskes en dejlig dag :)

Tack

Tack
Enda som hade schampot kvar

28 de diciembre de 2022

Hej Christer
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi havde den shampoo som du manglede.
Vi håber at du vil handle hos os igen.
Du ønskes en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt och smidigt till ett bra pris!

3 de diciembre de 2022

Hej Annie
Tak fordi du har taget dig tiden til at give os en flot anmeldelse og dejligt at du har haft en god oplevelse med at handle på vores webshop. Vi håber på at se dig igen på vores webshop eller fysiske butikker i fremtiden.
Jeg håber du får en dejlig dag og god jul!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra priser och snabb frakt

29 de noviembre de 2022

Hej Lina
Vi forsøger faktisk altid at levere vores vare indenfor 1-2 hverdage, så mange tak fordi du lægger mærke til dette samt vores skarpe priser!
Vi håber på at du har lyst til at handle på vores webshop igen.
Hav en dejlig dag og god jul!
Med venlig hilsen Sandra 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Two major issues, but good prices

Great price for my favorite products, and fast shipping. However, I had two issues. Firstly, I was disappointed to see everything delivered with huge and really ugly marketing stickers from Beautycos. They’re large and red-white, saying ”I <3 BEAUTYCOS”. I don’t, and I really don’t want my bathroom cabinet to look like a commercial billboard. What I do love are the beautiful labels on my products. It was impossible to remove the stickers without damaging the labels, and in one case the label covered the best before date, which is unacceptable. The brand new products now look used and worn. The other issue was that the packing peanuts used were a sociopathic MIX of plastic and biodegradable. I had to fish soggy plastic peanuts covered in semi-dissolved slimy cornstarch out of the sink.

27 de noviembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra varor och bra priser

Bra varor och bra priser. Snabb leverans. Det som drar ner betyget är att som jag uppfattar det att vissa varor inom hårutbudet endast får beställas utav professionen (hårfrisörer) och inte av privata kunder.......

26 de noviembre de 2022

Hej Denise
Alt som sælges på vores webshop kan købes af private kunder. Der er ikke nogle produkter som er særligt forbeholdt frisørfaget.
Jeg er usikker på hvor du har fået den ide fra?
Hvis det er noget som står på hjemmesiden som kan misforstås må du meget gerne skrive ind til vores kundeservice på webshop@beautycos.se med et screenshot, så får vi kigget på det hurtigst muligt.
Har du nogle spørgsmål må du altid gerne kontakte vores kundeservice, enten ved at sende en mail eller ringe til +46 40 668 85 06, så hjælper vi dig bedst muligt.
Du ønskes en rigtig god dag :)

Tutto bene

Tutto bene. Ordine arrivato in tempi rapidi e tutto ben confezionato. Unico appunto mi aspettavo, vista la spesa complessiva, qualche omaggio. Vabbè, pazienza.

15 de octubre de 2022

Hi Annamaria
Thank you very much for your fine review. I am happy to hear, that your order arrived quickly and safely.
We do our best to give samples in our orders, but sadly sometimes we do not have any on stock.
I hope you are still happy with your products, and we look forward to get the honour to do business with you again in the future.
If there should be any problems you can always contact our customer support at +46 40 668 85 06 or webshop@beautycos.se.
I wish you a wonderful day :)
Best regards Malene

Snabb leverans

Snabb leverans, fantastiskt service! Rekommenderas!

10 de octubre de 2022

Hej Linda
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi forsøger faktisk altid på at få vores varer leveret indenfor 1-2 hverdage, så i kan hurtigst muligt få glæde af dem. Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse da du handlede ved os og vi håber på at du har lyst til at handle ved os igen!

Hilsen Sandra 😊

Snabb leverans

Snabb leverans, bra produkter till rimliga priser.

2 de octubre de 2022

Hej Emma
Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget at læse, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os. Dejligt at du også sætter pris på alle vores professionelle og lækre produkter, som også er blandt Danmarks skarpeste priser - Vi forsøger faktisk altid at levere vores vare indenfor 1-2 hverdage, så mange tak fordi du lægger mærke til dette!

Enkel att beställa

Enkel att beställa, snabb leverans! 🤩👍

9 de septiembre de 2022

Hej Grethe
Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget at læse, at du har haft en god oplevelse!

Bra pris

Bra pris, fick varan fort :))

3 de septiembre de 2022

Hej Minnaliisa
Vi forsøger faktisk altid at levere vores vare indenfor 1-2 hverdage, så mange tak fordi du lægger mærke til dette - samt vores skarpe priser!

Med venlig hilsen Sandra 😊

Mycket nöjd

Snabb leverans och väl förpackade varor. Allt till belåtenhet!

1 de septiembre de 2022

Hej Lina!

Dejligt at se du har haft en god oplevelse med at handle hos os!

Hav en dejlig dag, Med venlig hilsen Lærke😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very quick delivery of the ordered…

Very quick delivery of the ordered items. Packaging was great at keeping contents in good condition.

29 de agosto de 2022

Hi Philip
Thank you so much for you feedback, it means alot. I am happy to read that you had a positive experience shopping with us, and we hope that you will shop with us again in the future 😊

I hope you have a great day!
Best regards Sandra 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My first time and i am super satisfied

My first time and i am super satisfied! Fast delivery with affordable price when i compared with others. Thank you very much. I will come back again. I an so interested on AMIKA products

28 de agosto de 2022

Hej Alicia
Thank you so much for you feedback! We always do our best to to get our orders delivered within 1-3 weekdays! We hope that you will shop with us again in the near future 😊

Have a very nice day!
Best regards Sandra 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och ett bra pris på…

Snabb leverans och ett bra pris på produkterna. Bra förpackning.
Återkommer gärna till er.
Rekommenderas varmt. 👍👍👍👍

26 de agosto de 2022

Hej Christel
Mange tak for din fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at læse du har haft en god oplevelse ved at handle ved os. Dejligt du også lægger mærke til vores skarpe priser!
Vi håber på at du har lyst til at handle ved os igen!

Hilsen Sandra 😊

Snabbt och trygg köpupplevelse

Snabbt och trygg köpupplevelse. Inga konstigheter.

20 de julio de 2022

Hej Katali!
Dejligt at se du har haft en god oplevelse med at handle hos os!
Hav en dejlig dag, Med venlig hilsen Lærke😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa pris, snabb leverans.

Min bästa fönvätska går ej att få tag i Sverige längre. Vilken lycka att hitta den på Beauticos. Dessutom till riktigt bra pris och supersnabb leverans. Stort tack, jag kommer bli stamkund 🙂

19 de julio de 2022

Hej Åse!
Mange tak for sådan en flot anmeldelse, det betyder rigtig meget at læse, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os. Dejligt at du også sætter pris på alle vores professionelle og lækre produkter, som også er blandt Danmarks skarpeste priser - Vi forsøger faktisk altid at levere vores vare indenfor 1-2 hverdage, så mange tak fordi du lægger mærke til dette!

Lærke😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.