Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Ver más
Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más
Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más
La empresa ha respondido
Lätt och snabbt. Beställde Davines balsam 1000 ml och beställde även pumpar. Stod att de skulle passa alla men passade inte alls. Det blev jag besviken på.
Escrito por la empresa
Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.
Klaregade 21 , 5000, Odense C, Dinamarca
- +46 40 668 85 06
- Webshop@beautycos.se
- www.beautycos.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Bristande kundservice och kommunikation
Inte särskilt nöjd med hantering samt kommunikation kring min order nr 4410021929. Gjorde beställningen i början på veckan för att kunna få den strax före helgen då jag reser bort och behöver den beställda varan. Fick ett mail att vararn har skickats samma dag och ska levereras av Bring. Nu är det fredag och leveransen står enbart som 'registrerad för upphämtning av fraktbolaget'. Varit i kontakt med Bring och de har fortfarande inte fått paketet. Testar ringa och maila, inget svar.. Otroligt dåligt!

Snabbt smidigt
Snabbt smidigt. Bra med Klarna betalningen! Produkten var som utlovat. Toppen på alla sätt.

Beautycoc.se har nästan allt
Fantastiska produkter till bra priser. 🤩

Snabb leverans utan krångel
Snabb leverans utan krångel. Varorna motsvarade mina förväntningar.

Respuesta de BEAUTYCOS.se
Enkelt och smidigt till rätt pris!
Mycket smidigt att finna rätt produkt på hemsidan, med bäst pris i jämförelse med konkurrenterna. Dessutom mycket snabb och smidig leverans! Det är andra köpet jag gör hos Beautycos, lika nöjd som första gången!

Bästa bomullspinnarna/topsen
För att dessa bomullspinnar har jag letat överallt och de var lätta att beställa och få flera olika leveranssätt.

Utlovar snabba leveranser
Utlovar snabba leveranser, men Har efter en vecka inte fått leverans besked än, och de svara inte på mejl jag skickade.

Rekommenderar!
Pålitlig hemsida men äkta produkter till bra pris och snabb leverans till Sverige.

Är jättenöjd
Är jättenöjd! Har länge letat efter det jag ville ha och hittade det hos er. Dessutom snabb leverans!! Tusen tack 🤩

Snabb leverans till instabox
Snabb leverans till instabox. Lätt med betalningen.

Respuesta de BEAUTYCOS.se
Enkelt att beställa och betala
Enkelt att beställa och betala.
Leveransen kom snabbt till Instabox. Inga problem alls!!👍👍👍👍👍

Respuesta de BEAUTYCOS.se
Det är enkelt att beställa och betala…
Det är enkelt att beställa och betala och det var snabb leverans. Är nöjd med produkten då jag har testat den sen tidigare.

Respuesta de BEAUTYCOS.se
Lätt att beställa och betala samt snabb…
Lätt att beställa och betala samt snabb leverans.