Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advertenties is misleidend er staan twee haaksleutels op afgebeeld In de advertentie staat een set haaksleutels Maar er wordt er maar één geleverd Na een mail daarover te hebben gestuurd wordt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn achterlampen pasten op mijn auto maar de kabeltjes werkten helaas niet (omdat het model van de auto toch niet geschikt bleek te zijn wat niet op de website stond). De lampen maakten geen contact.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn bedrijf. Heb daar een MCgard slotmoerenset besteld van 16 moeren en 4 sloten in hoogglans zwart. Dit werd direct vanuit MCgard verstuurd. Aangekomen had men een losse set gestuurd. 12... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

's Avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd – sneller kan haast niet! Het ging om een spoiler voor mijn BMW 2-serie, en ik ben echt onder de indruk. Niet alleen was de levering razendsnel, ma... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De nieuwste trend op het gebied van autotuning, autostyling en caraudio. Importeur van FK-Automotive, Rieger Tuning, Xenon verlichting, Koplampen angel eyes, schroefsets en verlagingveren -

3,9

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Supersnelle service

Autolampen besteld avonds laat, dag erna al bevestiging order klaar. Super snel. Vriendelijke service in winkel. Lampen voldoen volledig aan beschrijving. Aanrader!

29 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb op 31 mei 2023 een set koplampen…vw Transporter

Ik heb op 31 mei 2023 een set koplampen gekocht voor een vw T5 met dynamische knipperlichten 645 euro, in april 2025 kwam ik er achter dat het rechter knipperlicht defect was.
Heb car fantasy in kennis gesteld, deze moest dit met de leverancier overleggen, hier kwam na 3 weken een oplossing uit, er moest een nieuw module drl in, van 23 euro, dus besteld.
4 dagen later de module in huis , maar dat was dus niet de oplossing.
Car fantasy moest weer met de leverancier mailen, 4 weken later, kwam het hoge woord er uit, je moet gewoon nieuwe koplampen kopen, geen garantie geen coulance, jammer maar helaas, nooit wat kopen bij dit bedrijf, gr Klaas bruinsma
Update : op reactie car fantasy .
Er is mij niets aangeboden, moest zelfs de verzendkosten voor retour van overbodige
DRL zelf betalen, daar heb vanaf gezien, men mag van een bepaalde levensduur uitgaan . Dat mag minstens 6 jaar zijnvolgens experts, vandaar de rechtsbijstand, slechte communicatie en n nog mindere daden en nog liegen ook, gr Klaas bruinsma

15 de agosto de 2025
Logotipo de Carfantasy

Respuesta de Carfantasy

Beste Klaas,

Bedankt voor jou review.
Het is jammer dat je op allerlei manieren je gelijk probeert te halen. Rechtsbijstand, reviews etc.

Waar het op neer komt is dat wij best welwillend zijn om te kijken naar een oplossing. Jou eerste melding van het defect was 10 Juni 2025. Dat is ruim 2 jaar na aankoop. Wij geven standaard 1 jaar garantie.
Desondanks hebben wij toch geprobeerd om te kijken of we je ergens mee konden helpen omdat wij het wel erg vervelend voor je vinden. Een nieuwe module mocht helaas geen oplossing bieden.

Het vervangen van de gehele unit gaat helaas niet meer na zo'n lange termijn. Er kunnen meerdere oorzaken zijn van het ontstaan van het defect maar buiten dat is ook de garantie periode al ruimschoots verlopen. Zoals je zelf inmiddels ook weet staan wij volledig in ons recht.

We hebben je zelfs een nieuwe set aangeboden met een eventuele korting. Maar daar ben je niet op in gegaan.

Het is jammer, snappen wij ook, maar we kunnen er helaas niks meer mee.

MvrG,
Car Fantasy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de brand uit de brand

Ik had mijn bmw bij mijn garage staan en de koplampen waren afgekeurd. apk was verlopen en er moest snel een oplossing komen. Danny van Carfantasy heeft daarbij snel geholpen om op tijd een set angeleye op te sturen.

4 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.