Valorada con 2 estrellas sobre 5

Als je in de zaak komt eten krijg je enorme hompen kipfilet en lange slierten bami maar geen enkele mes verkrijgbaar. Neem je een toetje in dit geval een ijsje krijg je een kartonnen bekertje met een... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Locatie Alexander Rotterdam; Phở smaakte OK, bouillon was waarschijnlijk niet lang getrokken, maar kant en klaar. Noodles waren perfect gekookt. Hoewel de portie rundvlees goed was, was dit helemaa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer normaal heerlijk eten nu mist er saus het is droogweinig kip terwijl je wel voor alles extra betaal

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Normaliter altijd erg tevreden genoeg groentes en vlees maar wat ze met die kip gedaan hebben is echt niet lekker, het lijkt wel of t voorgegaarde kip is inplaats van rauw gewokte kipfilet wat ze vro... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 2e kerstdag onze zoon bestelt online…

Op 2e kerstdag onze zoon bestelt online tijdstip aangegeven waarop hij eten kon ophalen wat blijkt gesloten ruim 50€ bestelt...bel ik zelf op..al1 maar excuses meer niet. Geld wordt teruggestort binnen enkele dagen..lkkr dan..meeste afhaal restaurants etc krijg je naast excuses een voucher ofzoiets. Manager vergeet we zaten te wachten op t eten tijd wat mijn zoon verspild had daarnaast brandstof wat ie kwijt is. En alleen maar geld teruggestort..niet meteen..Heel goede service hahah ha

26 de diciembre de 2024

Dordrecht Eazie

Ik heb op 19 december 2024 een bestelling gaan plaatsen bij Eazie Dordrecht via Uber Eats. Helaas werd deze bestelling geannuleerd. Na contact te hebben opgenomen met Eazie, werd mij verteld dat de bezorger de bestelling zelf had geannuleerd en dat zij daar verder niets aan konden doen. De medewerker aan de telefoon adviseerde mij om contact op te nemen met Uber Eats, aangezien zij geen actie konden ondernemen.

Toen ik verdere informatie zocht en probeerde contact op te nemen met Uber Eats, stuitte ik op meerdere obstakels. Ik heb Eazie Dordrecht opnieuw gebeld, waar de medewerker aangaf dat hij geen contactgegevens van Uber Eats kon geven. Terwijl hij zogenaamd een nummer wilde doorgeven, leek de telefoonlijn opeens storing te vertonen. Na meerdere pogingen met verschillende telefoonnummers te bellen, was het resultaat telkens hetzelfde: als wij onze achternaam noemden, kregen wij geen hulp.

Vervolgens besloot ik Eazie Rotterdam te bellen. De medewerker daar vertelde dat Eazie Dordrecht eigenlijk de bestelling opnieuw moet verzenden en gaf een e-mailadres van Uber Eats om een klacht in te dienen. Ik heb opnieuw Eazie Dordrecht gebeld, maar daar kreeg ik dezelfde reactie, vervolgens belde hij met zijn eigen nummer waarbij de medewerker zei dat de telefoonlijn van hun filiaal een storing had. Uiteindelijk gaf hij een telefoonnummer van Uber Eats (08004200052), dat ik belde. Helaas werd ik door de medewerker daar meteen geïnformeerd dat hij alleen klantenservice voor restaurants bediende en dat hij ons niet kon helpen. Toen ik de situatie uitlegde, werd ik beschuldigd van niet luisteren, en werd de verbinding abrupt verbroken.

Na een tweede poging via hetzelfde nummer, kreeg ik gelukkig een mevrouw aan de lijn die wel bereid was om ons te helpen en een e-mailadres doorgegeven heeft waar ik mijn klacht kan indienen.

19 de diciembre de 2024

Ik bestel hier vaak

Ik bestel hier vaak, maar de afgelopen paar keer is het een drama! Eten wat ik niet heb besteld, items vergeten toe te voegen…. en nooit een vorm van payback of iets dergelijks. Vanavond zit ik al 2 uur te wachten op mijn eten. Twee keer gebeld en nog steeds niets. Nu zeggen ze dat de bezorger terug is met mijn bestelling en dat ze het gaan opwarmen??? Sorry? Daar betaal ik niet voor. Slechte service dit!

15 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb ruim een uur moeten wachten op…

Ik heb ruim een uur moeten wachten op een bestelling voor slechts twee gerechtjes. Staat maar één persoon het eten klaar te maken. Wat een ballentent is dit zeg.

GA HIER *** ARNHEM *** NIET NAAR TOE

15 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verkeerde bestelling, slechte hygiene

Mijn bestelling kwam net binnen de aangegeven tijd. De bezorger vroeg mij een recensie te schrijven op thuisbezirgd.nl, terwijl ik rechtstreeks had besteld. Bij het openen van de bestelling, bleek deze niet voor mij te zijn. Toen ik hierover belde, was de persoon aan de telefoon zo slecht in Nederlands, dat ik meerdere malen moest herhalen wat het probleem was. Uiteindelijk zijn we overgehaan op Engels en werd mij een nieuwe, juiste bestelling beloofd. Deze kwam redelijk snel, binnen eem kwartier. Helaas zaten er meedere haren in het eten, dus heb ik meer dan de helft weg moeten gooien.
Vanwege de moeilijke communicatie en het inmiddels erg late tijdstip voor eten, heb ik hier niet eens over gebeld. Ik hoef ook geen nieuwe bestelling of tegoedbon meer. Dit was de laatste keer Eazie voor mij!!

13 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zo slecht heb ik nog nooit gegeten!

Graag wil ik even mijn ongenoegen uiten over de door jullie geleverde chicken terayaki, die ik besteld had op dinsdag 3 dec jl. Zelden heb ik zo smakeloos gegeten! Alle ingrediënten hadden dezelfde smaak. Verse groenten heb ik niet kunnen ontdekken, wel heel veel harde mini-maisjes die muf smaakten. De door jullie beloofde 'malse kip' was alles behalve mals en moesten we ook nog eens zoeken in de brei van veel te veel pasta, teveel saus en te weinig groenten. De kipstukjes waren zo klein gesneden en er zat zó weinig in dat ik echt het gevoel kreeg genept te zijn. En dat voor een bedrag van € 13,15 per portie! Het is werkelijk schandalig!

3 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke broodjes!

Vandaag heerlijk buiten gezeten bij Eazie Zoetermeer. Lekker broodje gegeten. Vers gemaakt voor 7 euro. Erg lekker. Vriendelijk personeel ook!

15 de noviembre de 2024

Wat een teleurstelling !

Wat een teleurstelling !
Liep al een poosje met het idee om hier es een maaltje te halen.
De fotootjes achter het raam spraken mij wel aan.
Dus vandaag maar eens binnengestapt in Zaandam.
Meer dan de helft van het bakje bestond uit rijst.
De biefstuk was niet doorheen te komen zo taai.
De zure komkommer (€ 0,70) bleek een minuscuul plastic bakje te zijn dat nog lekte in mijn fietstas ook.
Dat was dus één keer en nooit weer.

4 de noviembre de 2024

Eazie van leyweg waardeloos

Eazie van leyweg waardeloos
Krokante kip besteld smaakte heel erg oud net of de kip niet goed was hele nare geur. Noodles besteld met kip erin heel weinig kip, was tevens ook kippendij dilet zat alleen vol met vet met bijna geen vlees. Alles wordt geserveerd met een vork ! Geen wegwerp ook niet prettig. Zeer onvoldoende! Geen aanrader
Wordt ook vervolgens niks gedaan met ne klacht

26 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten, grote portie voor een goeie prijs, de miso noodles zaten goed in de soep. Goeie klant vriendelijkheid. Over het algemeen 5 sterren

23 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit meer voor mij, slecht!

Kwartier op bestelling zitten wachten, was vergeten, geen sorry niks.
Bestelde leek in de verste verte niet op de foto!
Lauw eten, vreselijk ongeïnteresseerd personeel, nooit meer!!!

13 de octubre de 2024

Niet blij er van

Nadat wij de eerste keer enthousiast waren, dachten wij vandaag doen we weer. Helaas nadat ik besteld had duurde het 1 1/2 uur voor de bestelling werd bezorgd (terwijl er wordt aangegeven tussen 20 en 45 minuten). Eten was gewoon lauw en zeer weinig groenten en kip.
Daar is het dan te duur voor. 15 euro voor een hapje rijst. En dan 15 euro voor een bakje noedels, ook daar weinig vlees en groente.

12 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorige week vrijdag gegeten bij eazie…

Vorige week vrijdag gegeten bij eazie zoetermeer ik bestelde via de QR code op tafel , ik bestelde een kipwok 6uur later na het eten werd ik extreem ziek ik heb voedselvergiftiging opgelopen ik ben er nog steeds niet beter van wat een ellendige week geen eazie meer voor mij

30 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.