Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Ver más
La empresa ha respondido
Netjes geholpen. Mooie spullen. Vriendelijk personeel. Helaas waren de stoelen die we gekocht hadden op een naadje losgelaten na bijna 2 jaar. Onder garantie nieuwe stoelen mogen uitkiezen voor hetze... Ver más
La empresa ha respondido
We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapo... Ver más
La empresa ha respondido
Wij zijn geholpen door een fantastische werknemer genaamd Jolanda. Ze nam de tijd voor ons en gaf een professioneel passend advies en dacht goed met ons mee. Dit alles resulteerde tot gew... Ver más
La empresa ha respondido
In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.
Postbus 39, 3360AA, Sliedrecht, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Wat een mooie zaak , prachtige meubels.
We werden geholpen door Christine , zij nam alle tijd , gaf veel informatie over de verschillende mogelijkheden van een tafel die we mooi vonden .
Haalde ook alle stalen erbij , niks was haar teveel .
Fijne was dat ze ons de vrije keuze gaf .
Top verkoopster !!!

Respuesta de Hartog Wonen
Ben er goed geholpen door Willem! Door zijn deskundigheid hebben wij de juiste eetkamer stoelen mogen kopen. Hij loopt geduldig met je door de winkel heen en helpt je aan de juiste match met je tafel.

Respuesta de Hartog Wonen
We hebben bij stagiaire medewerkster Joyce, 2 zitbanken gekocht., het was voor ons een aangename ervaring dat we zo zorgvuldig en met vakkennis zijn voorgelicht en er bij aangetekend dat Joyce ons met veel geduld geholpen heeft een stof keuze te maken.
Het gesprek was zo vertrouwd en deskundig dat we direct onze bestelling hebben geplaatst.
We zijn derhalve zeer tevreden!

Respuesta de Hartog Wonen
Na een maanden lange zoektocht hebben wij vandaag onze droombank gekocht bij Hartog wonen. Dankzij de hulp van Christine hebben wij een bank gevonden die aan alle eisen voldoet! Wij zijn Christine erg dankbaar voor het meedenken en de juiste adviezen. Wij zullen iedereen aanraden om bij Hartog langs te gaan.

Respuesta de Hartog Wonen
Ze helpen ons goed.En daarom krijgen wij een bank.

Respuesta de Hartog Wonen
Erg tevreden over de nieuwe bank en de service die we mochten ervaren.... top geregeld en erg klantvriendelijk , ook na de aankoop binnen de garantie termijn !! Super !!

Respuesta de Hartog Wonen
Slechte service! Probleem ontstaan na levering van een eettafel welke op een niet correcte wijze was gemonteerd. Tafelpoot ging scheef staan waarop wij gebeld hebben. Werd totaal niet serieus genomen en uiteindelijk kreeg mijn man de opmerking dat wij notabene de schade zelf veroorzaakt zouden hebben, bijzondere manier van reageren. Ik voel me enorm belazerd en ben helemaal klaar met deze belabberde organisatie. Zolang ze kunnen verkopen zijn ze vriendelijk, maar bij eventuele klachten bieden zij geen fatsoenlijke oplossing en schuiven de schuld bij de klant.

Respuesta de Hartog Wonen
Prima geholpen door de verkoopster Jacky. Denkt goed mee.

Respuesta de Hartog Wonen
Vorige week werd onze nieuwe bank bezorgd. Omdat de levertijd nogal lang was waren wij ietwat teleurgesteld over de kleur. Wij dachten een andere keuze gemaakt te hebben. Na overleg met Hartog Wonen kwam de stoffeerder met de kleurstalen langs en werden wij overtuigd dat de kleur was zoals door ons besteld. Super service van Hartog Wonen!! Onze dank daarvoor.

Respuesta de Hartog Wonen
Verkopen willen ze graag. Service verlenen echter absoluut niet. Echt oppassen als je hier meubilair gaat aanschaffen.
Onze (Henders & Hazel type Busan) bank ging al binnen 1 jaar tot 4 jaar mankementen vertonen die je normaliter ziet bij een bank van een jaar of 10.
Voorbeelden:
Losse stiksels
Plooien stofdelen
Kussenvulling rugleuning niet goed gevuld (2x bij moeten vullen)
Pocketvering voelbaar en zichtbaar
Kussenvulling zittingen verschuiven waardoor pocketvering nog beter voelbaar is
Veer door de pocket heen gekomen
Ze doen het af alsof dit jouw schuld is. Dat je er verkeerd op zit. Blijkbaar mag een bank van meer dan € 3.000 zulke mankementen gaan vertonen binnen 4j. Je moet er blijkbaar kaarsrecht op zitten anders gaat de bank stuk.
Voor de beeldvorming, wij zijn een fulltime werkend gezin van 3 dus de bank staat niet in een extreem groot gezin waar er veelvuldig gebruik van gemaakt wordt.
We zijn achteraf blij met de 5 jaar all-in-house garantie. Maar na volgende jaar gaat de bank eruit als ie nog een mankement vertoont.
Echt een waardeloze bank gekocht bij een nog meer waardeloze woonwinkel. Zonde, had meer verwacht van dit merk bank en zeker van de service van Hartog Wonen.
Wat ik vooral ZEER kwalijk vond, was de opmerking dat zij graag met het glas halfleeg kijken. Wat een waardeloze opmerking was dat en dat gaf meteen aan dat ze beter geen serviceafdeling kunnen hebben met zo'n serviceafdeling.
Ik kom hier nooit meer. Nogmaals wees gewaarschuwd. Zo lang er niks aan de hand is, is het allemaal leuk totdat je de service-afdeling van Hartog Wonen nodig hebt.

Respuesta de Hartog Wonen
They guided me very well and helped me buy the perfect furniture I wanted

Respuesta de Hartog Wonen
Goed advies, nam alle tijd en was niet opdringerig. Zeer blij met onze aankoop!

Respuesta de Hartog Wonen
Inmiddels genieten wij van onze meubels.
Compleet woonkomer interieur,
Dressoir, buffetkast, tv kast, eettafel met 6 stoelen , salontafel en bankstel.
Alles keurig op afgesproken moment geleverd.

Respuesta de Hartog Wonen
Enige tijd geleden een bankstel, eetkamerstoelen en een fortuil gekocht. Er waren wat kwaliteitsproblemen met eetkamerstoelen, dit is snel, zonder problemen en naar volle tevredenheid opgelost.Bijzonder behulpzaam, vriendelijk en kundig personeel.

Respuesta de Hartog Wonen
Fijne hulp gekregen in het uitzoeken van onze meubels. Vriendelijk, meedenkend.
Tevreden over de kwaliteit en service.

Respuesta de Hartog Wonen
Zeer tevreden met onze bank en het extra advies. De kussens in afwijkend formaat had ik anders nooit bedacht.
Ook het advies voor onderhoud bank was prettig.

Respuesta de Hartog Wonen
Mooie winkel veel keus, ben zeer goed geholpen doordat er veel kennis en ervaring is was de keus om mijn bank hier te kopen snel gemaakt

Respuesta de Hartog Wonen
Mooie hoekbank aangeschaft bij Hartog wonen, veel geld betaal!
Na anderhalf jaar zagen we een verzakking tussen de beide delen in het hoek gedeelte.
Ons geluk dit valt nog binnen de 2 jaar garantie, dus doen we daar ook aanspraak op.
Nou mooi mis , ja 2 jaar CBW garantie maar we moeten ons dan wel als een goed afnemer dienen te gedragen??? Wat is dat nou voor een regel, de bank is zeker niet als trampoline gebruikt in een normale huishouden met volwassen mensen Het herstel kan wel plaatsvinden door een serviceburo van Hartog maar ook daar zijn kosten aan verbondenen vallen ook niet onder garantie.
Zie hier reactie na het ingebreke stellen van Hartog wonen, hebben juridisch informatie ingewonnen en nemen de zaak van ons over omdat het niet correct is wat Hartog ons verteld, omgekeerde bewijslast, niet wij maar Hartog moet bewijzen leveren en daar rekenen ze ook nog kosten voor.
zie een dergelijke reactie van HartogWonen
"Geachte heer Klaver,
Hartelijk dank voor uw reactie aan Hartog Wonen.
Echter de ingebrekestelling template die u hier toestuurt, is niet van toepassing.
Deze template is namelijk als basis bericht/ eerste bericht naar een winkel toe.
Dit heeft u al gedaan doormiddel van de service aanvraag welke wij hebben afwezen.
Zoals aangegeven kan deze schade alleen door externe invloeden zijn ontstaan.
Invloeden waar wij als Hartog Wonen geen verantwoordelijkheid voor dragen.
Dit valt ook niet binnen de garantie voorwaarden van het CBW.
In het consumentenrecht(zie hiervoor consuwijzer of navraag bij uw verzekeraar) dient u aantoonbaar te maken dat de schade door een productiefout is ontstaan.
Het aantoonbaar maken kunt u bijvoorbeeld doen door een onafhankelijk service/meubelmakers bedrijf in te schakelen.
Zij kunnen voor u vaststellen of dit door een productiefout of externe invloeden komt.
Klantenservice Hartog Wonen"
Kortom, hebben onze rechtsbijstand er op gezet, welke ook verklaren dat Hartog absoluut de boel bewust verdraaid en de consument echt niet wil helpen maar zich beroepen of de voorwaarden.
Omdat dit Hartog wonen klantservice betreft vraag ik me af of dit op de winkelvloer net zo aangepakt zou worden??
Blijft een naar verhaal met een rare smaak over de klantgerichtheid van Hartog Wonen.
Gelukkig hebben we het via ons verzekering alsnog kunnen regelen.
Een zeer ontevreden klant uit Houten
Reactie van Hartog wonen is buiten proportie erg, vanaf ingezonden foto's kon met dus blijkbaar zien dat wij als gebruiker de bank gemolesteerd hebben. Dat is knap.

Respuesta de Hartog Wonen
Waardeloze aftersales. In 2019 een bank gekocht met 5 jaar aanvullende garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. December 2022 was er een naadje los in de bank, dus hiervoor een afspraak gemaakt om deze te repareren (afspraak januari). Daarna telefonisch nog extra aangegeven dat ook de veren van het zitvlak daarnaast door de stof zijn te voelen, dus dat er iets niet goed zit met de vulling. Tijdens het bezoek in januari 2023 is het naadje netjes gerepareerd, maar de veer wilde de monteur niet naar kijken. Mijn telefonische melding was anders dan afgesproken niet doorgegeven en ik moest hiervoor maar een nieuwe afspraak maken. Half februari is de monteur terug geweest en heeft geconstateerd er een veer gebroken is. Nieuwe veer is pas in maart besteld en die zou half mei geleverd worden, maar omdat de datum die ze zouden leveren in onze vakantie viel heb ik afgesproken dat deze 12 mei (voor de vakantie) bij ons geleverd zou worden (telefonisch en via de mail inclusief bevestiging), toen ik na de vakantie nog niets had heb ik maar weer gemaild. Dat was pas op 30 mei. Dan krijg je dood leuk terug dat jezelf op vakantie wilde dus dat ze niets verstuurd hebben en hebben achtergehouden, maar hier waren gewoon afspraken over gemaakt. Vervolgens komt het onderdeel binnen en moet je weer zelf achter een afspraak aan gaan, die is nu via de mail en telefonisch afgesproken (onder protest) op 21-07, vervolgens wordt de afspraak via d email bevestigd op 24-07. Ze komen gewoon de afspraken niet na en ik zit nu al vanaf december met een kapotte bank. Hartog zelf doet niets, want dit is een externe partij waar zij dit hebben ingekocht en die moet ik dan zelf maar benaderen. Juridisch gezien heb ik daar niets mee te maken want ik heb de dienst gekocht via Hartog. Dat onderdelen een lange levertijd hebben, daar heb ik best begrip voor, maar ze hadden in maart al een afspraak kunnen plannen. En anders had het ook in April gekund toen ik een afspraak maakte voor wanneer het onderdeel geleverd zou worden (er is toen ook navraag gedaan wanneer het artikel echt zou komen. In mei hadden ze een afspraak kunnen plannen toen het artikel bij hun binnen was en nu in juni nadat ik weer zelf moet bellen wordt er pas een afspraak gepland. De bank zal best een keer gerepareerd zijn, maar als je voor meer dan €10.000,- meubels koopt verwacht ik dat er proactief actie wordt ondernomen. Als ik steeds niet contact gezocht had was er helemaal niets gebeurd. Jammer dat het zo moet. De bank koste meer dan €2000,- dus ik stel voor om mij de 7 maanden die ik de bank niet heb kunnen gebruiken dan maar terug te betalen. Ik ga nu mijn rechtsbijstand maar inschakelen en dat traject gaat lopen via Hartog en niet via hun leverancier. Ik heb er nu toch al tijd in gestoken, dus dan steek ik nu deze tijd er ook maar in uit principe.