La Buena Vida Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Un problème avec le livreur qui, d'après moi, ne s'est pas présenté le jour dit, a l'heure qui m'a été signalée par après. Il est revenu le lendemain et heureusement, j'étais à la maison. Mais on n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

143 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snel, efficient, stipte levering zonder fouten bij de levering door een topvriendelijke chauffeur vroeg in de morgen? snel

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt! Dat zien we graag: een snelle en efficiënte levering, foutloos én met een vriendelijke chauffeur die er al vroeg stond. Service is minstens even belangrijk als kwaliteit.

Groot assortiment

Groot assortiment. Bestelling werd snel klaargemaakt. Er was een klein probleem met de levering maar dat hebben ze bij La Buena Vida meteen in orde gebracht.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Dank voor uw review en de heldere feedback. Onze excuses dat de levering even mis liep. Fijn dat dit snel kon worden rechtgezet; zo hoort het ook. We blijven dat graag waarmaken, bij elke bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en correcte service bij de…

Goede en correcte service bij de nalevering van gekochte wijnen.

17 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Dank voor deze mooie 5-sterrenreview!
De feedback over de nalevering doet deugd; dat zien we graag, snel en correct afhandelen is nu eenmaal de bedoeling.
Team La Buena Vida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte en op tijd levering

Perfecte en op tijd levering.
De wijnen heb ik nog niet kunnen proeven.

23 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren score. Wij zijn zeer blij dat de levering naar behoren is verlopen. Geniet uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida.

Prachtige wijnen

Prachtige wijnen

22 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor uw top beoordeling! Geniet nog van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Geen vijf sterren

Geen vijf sterren. Als goede klant nooit kunnen profiteren van kortingsbon….

Respuesta de La Buena Vida

Dank voor uw feedback, ook al doet het natuurlijk minder plezier om te lezen dat u het gevoel hebt iets te missen.
We willen dit even kaderen: we organiseren heel regelmatig acties waar iedereen van kan profiteren, en tijdens onze degustatiedagen gelden er altijd voordelen voor álle aanwezigen. Daarnaast ontvangt elke online klant jaarlijks een verjaardagsbon van 10 euro. Als u die niet gekregen hebt, laat het ons gerust weten, dan kijken we dit meteen na.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect eerste contact met deze wijn…

Perfect eerste contact met deze wijn leverancier Snelle en vriendelijke levering

12 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie woorden en de topscore! Fijn dat het eerste contact zo goed gegaan is, hopelijk nog veel contacten hierna. Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede producten en prima service…

Heel goede producten en prima service en levering

7 de mayo de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor uw topreview en de 5-sterrenscore! We zijn zeer blij dat we op alle vlakken zijn tegemoetgekomen aan uw verwachtingen. Geniet van uw Spaanse wijnen – Team La Buena Vida.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte service

Zeer slechte service - maken niet waar wat ze beloven

Opinión espontánea

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor uw feedback, al hadden we natuurlijk liever een betere ervaring gezien.
We vinden geen order of contactmoment terug dat dit verklaart, dus laat ons weten wat er verkeerd is gegaan, dan bekijken we dit meteen. Service is voor ons minstens even belangrijk als de kwaliteit van onze topwijnen.

vlekkeloze levering

11 de noviembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze topscore.
Goed om te zien dat alles netjes is geleverd. We blijven daar sterk op inzetten!
Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida.

Duidelijk en correct

Goede info op site
Gemakkelijke bestelling
Correcte levering
Lekkere, smaakvolle wijnen

26 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we over de hele marge aan uw verwachtingen voldoen - van de info over onze wijnen, de levering, tot aan de wijnen zelf! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Top service!

31 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor de vijf sterren, Jan.
Aangenaam om te lezen dat de levering perfect is gelopen. Zo willen we het graag hebben voor iedereen die bij ons zijn Spaanse wijnen kiest.

Alles perfect geleverd !

24 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview, Michel!
Alles perfect geleverd, dat zien we graag; snel en correct – zoals het hoort.

Aanrading

Correcte aanrading, correcte levering

31 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview, Michael!
Fijn dat de levering vlot is verlopen en dat onze wijnsuggestie in de smaak viel.

snelle levering

snelle levering , rekeneing houdende met aanwezigheid / super...
prijzen van de meeste wijnen vliegen wel de pan uit ..

9 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie 4-sterrenreview!
Fijn om te horen dat de levering vlot verlopen – zo hoort het.
De prijzen van Spaanse topwijnen volgen inderdaad de internationale markt, maar we blijven ons best doen om ze zo scherp mogelijk aan te bieden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bevestigingsmail 1 dag voor levering

Bevestigingsmail van levering 1 dag voor levering op een werkdag: onmogelijk om voor 2 voltijds werkenden om ontvangst bestelling te regelen. Waarom wordt er in onderling overleg geen leveringsdatum vastgelegd die voor beide partijen past?

10 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Spijtig dat de levering niet naar wens is verlopen.
Onze logistiek plant de ritten per regio en probeert bestellingen zo snel mogelijk te leveren, soms al de volgende dag. We begrijpen dat dat niet altijd praktisch is voor wie overdag werkt.

Als het voorgestelde moment niet past, kan er altijd contact met ons opgenomen worden om een andere oplossing te vinden. Wanneer niemand aanwezig is, wordt de zending zonder meerkost opnieuw meegenomen en later opnieuw aangeboden.

We nemen uw opmerking zeker mee bij de verdere evaluatie van onze levermethode.
Geniet intussen alvast van uw Spaanse wijnen – die hopelijk wél een paar sterren verdienen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.