La Buena Vida Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De eerste keer dat ik hier bestelde. Wat ik alvast aangenaam vond is dat ik ook per fles kon bestellen en niet onmiddellijk een doos van 6 flessen hoefde te nemen. Verder werd ik heel goed geïnformeer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Un problème avec le livreur qui, d'après moi, ne s'est pas présenté le jour dit, a l'heure qui m'a été signalée par après. Il est revenu le lendemain et heureusement, j'étais à la maison. Mais on n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Efficiënt

Snel, efficiënt en correct

8 de octubre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor deze snelle, efficiënte en correcte review! ;) Geniet van uw Spaanse topwijnen - La Buena Vida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi aanbod en perfecte levering

De website is heel overzichtelijk, super aanbod (zowel basic goeie wijnen als speciale flessen in kleine oplages), de bespreking van wijnen en wijnbouwers top.
Zodra besteld gaat de levering heel snel, facturen zijn duidelijk en correct.

1 de octubre de 2025

Dankjewel Frederik!
Wat fijn om te horen dat zowel het aanbod als de service in de smaak vallen.
We doen er alles aan om het zo overzichtelijk en vlot mogelijk te houden — en jouw feedback motiveert ons om dat zo te blijven doen! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un grand choix de vins de qualités et…

Un grand choix de vins de qualités et un service rapide et efficace .

29 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Merci beaucoup pour cette belle note ! Ravi que la sélection et le service aient répondu à vos attentes. Savourez vos grands vins espagnols - Team La Buena Vida.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correcte klantenservice

Correcte klantenservice

21 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie 4-sterren score! Fijn om te lezen dat onze klantenservice wordt gewaardeerd. We hopen dat onze Spaanse topwijnen minstens evenveel plezier brengen – geniet ervan! Team La Buena Vida

Zeer correct

Vlotte bestelling, zeer correcte klantenservice.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor deze topscore! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Heel tevreden

Prima mails, overzichtelijke website. Duidelijke communicatie over levering.

28 de agosto de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden, we zijn blij dat u onze website en mailings weet te appreciëren! Hopelijk zien we u op een van onze degustaties. Geniet ondertussen van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

wat een schat aan informatie

wat een schat aan informatie, wat een prachtig aanbod aan kwaliteit , in alle prijsklassen.

24 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor uw mooie review en 5 sterren! We vinden het fijn te lezen dat ons ruime aanbod en de kwaliteit in alle prijsklassen zo in de smaak vallen. Precies dat is waar we ons dagelijks voor inzetten.
Geniet van uw Spaanse topwijnen! Team La Buena Vida.

Zeer snelle en gratis levering

Zeer snelle en gratis levering

12 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie score. We blijven ons elke dag inzetten voor de beste wijnen en service. Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Topper

La Buena Vida leverd alleen maar kwaliteit. En doet dat, snel en wel...

11 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en topscore! Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wine is always impressive but take care of delivery

Delivery this time was awful, the person disturbed the whole neighbourhood with his music and his attitude towards neighbours who complained, let alone his parking style right on grass. Wine however was very interesting as usual.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Thank you for letting us know about this delivery.
We immediately passed your comment on to the courier service that handled your order. This behaviour is absolutely not in line with how we want things to be done, and steps have been taken to make sure it will not happen again.
We are glad the wine itself was to your liking – enjoy your Spanish fine wines!

Mooi assortiment!

Mooi assortiment!
Snelle en professionele levering
Mooi overzicht in dossier: bestellingen, facturen .. mailing ….
Smaakprofiel, drinken bij …, terroir

10 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview!
We waarderen het dat u de kwaliteit van ons assortiment en de professionele afhandeling van bestelling en levering benadrukt. De informatie over smaakprofielen, foodpairing en terroir blijft een belangrijk onderdeel van onze selectie Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

Het kan ook anders…

Aflevering binnen redelijke termijn door bedrijf dat niet wegvlucht na te hebben aangebeld.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor dit mooie compliment! We geven het ook zeker door aan de koeriersdienst waar we mee samenwerken - "Verhoeven Logiqs". Geniet van uw Spaanse Topwijnen - Team La Buena Vida

Valorada con 3 estrellas sobre 5

netjes geleverd maar geen mogelijkheid…

netjes geleverd maar geen mogelijkheid om een boodschap te geven vr ontvanger... geen feedback van levering toch bijna standaard in e-commerce.

31 de agosto de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor uw feedback en de 3-sterrenreview!
Ik heb uw bestelling nagekeken en zie dat u een boodschap voor de ontvanger had toegevoegd bij “opmerkingen”. Mijn collega heeft dit toen als handgeschreven kaartje bij de levering gevoegd. Wat betreft de feedback bij levering: dat is een terechte opmerking. Wanneer we met onze eigen chauffeur leveren, kunnen we helaas geen track & trace voorzien zoals bij koeriersdiensten. We nemen dit punt zeker mee als verbetering voor de toekomst.
Geniet van uw Spaanse topwijnen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adapté la bonne date de livraison pour…

Adapté la bonne date de livraison pour l anniversaire de mon ami 👌

29 de agosto de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Merci beaucoup pour cette belle note 5 étoiles !
Ravis d’apprendre que la livraison est bien tombée pour l’anniversaire de votre ami – une bouteille de vin rend ces moments encore plus festifs.
Savourez vos grands vins espagnols !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en bij afwezigheid…

Snelle levering en bij afwezigheid heeft men de bestelling geplaatst op de aangeduide locatie

3 de septiembre de 2025

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Wij zijn altijd blij als we kunnen lezen dat alles naar behoren verlopen is. Geniet van uw Spaanse topwijnen - Team La Buena Vida

8 consejos para escribir buenas reseñas.