het gemak van online bestellen,toch zit is er een min puntje te melden, wij krijgen iedere week een catalogus van jullie dat vinden wij veel en als we af en toe bestellen dan is 1 van de meerdere bes... Ver más
Ett företag som inte är ärligt alls. Ett köp av jeans som betalats, kr 429 återbetalas inte efter retur. Akta er för detta oseriösa företag.!! Har talat med dem per telefon ett antal gånger utan... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben heel tevreden over look for less.Goede kwaliteit en ook heel tevreden over de levering. En mocht er iets niet passen of dat het product tegenvalt , krijg je ,je geld terug na,de retourzending .... Ver más
Ik koop hier al enkele jaren en ik ben heel tevreden .En is het niet de goede maat kan je het zo weer terugsturen geen probleem.Bezozorgdienst is goed en netjes enbestelling altijd netjes verpakt,kwal... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Your Look... for less! - Mode en ondergoed - alle maten een prijs
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Holanda
- +31 (0) 43 - 700 33 44
- klantenservice@your-look-for-less.nl
- www.your-look-for-less.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bra kvalitet på kläderna! Men svårt numera att nå er!!!
Bra kvalitet på kläderna!! 👍
Men har blivit HELT HOPPLÖS med att nå fram på telefon!!! Varför sååå lång VÄNTETID!!?? 😵💫😵💫😵💫
Om det nu går så bra för företaget...med många fler kunder som ringer...så får man ju anställa fler som kan ta beställningar per telefon. Annars skutar jag beställa från Your Look For Less!!! 👎👎👎
Då har jag idag försökt beställa på internet. Där blev det TOTALSTOPP när jag skulle fylla i mitt födelsedatum...
Så SKÄRPNING!!! 🤪

Leuke kleding
Leuke kleding, goede prijzen. Zo kan je nog eens wat nieuws kopen. Soms duurt de zending wat langer maar dat maakt voor mij niets uit.

Banner advertentie in outlook
irritante banner advertentie van uit outlook. heel irritant en werk averechts bij mij.
No shit sherlock

Akta Er för Your Look for Less
Akta Er för Your Look for Less. Skickat vara i RETUR och gjorde detta den 24/4 via Postnord. Kontaktade Your Look for Less innan för att få en retur försändelse att sätta på paketet och fick också detta. Men fortsatt har inte paketet kommit fram till dem står bara att det är på väg. Och av Your Look for less får jag bara bekräftat att de fått ett meddelande av mig. Ingen kontroll om att paketet kommer fram. Hur kan ett företag behandla kunder så här. Varför säljer de sina varor om man inte kan skicka dem i retur. BOTTEN!

Verschrikkelijke klantenservice
Verschrikkelijke klantenservice. Die ik nodig had omdat ze het pakket niet verzonden. Schandalig!!

Levertijd
De levertijd van de artikelen wisselt tussen het plaatsen van de bestelling en de ontvangst van de bevestiging. Levertijd 3 tot 5 dagen wordt ineens 4 weken. En als je voor ecologische levering hebt gekozen, moet je op alle artikelen 4 weken wachten. Is mij tot 2 keer toe overkomen. Ik heb elke keer de bestelling geannuleerd en ik bestel nooit meer iets. Jammer.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Heb een gratis jas gekregen bij een bestelling
Heb een gratis jas gekregen bij een bestelling deze was te klein en heb hem terug gestuurd voor een grotere maat.Maar wat je terug stuurt ben je kwijt en geen nieuwe jas.Dit staat nergens beschreven maar ze doen het wel.geef hem maar terug kan ik hem aan mijn dochter geven

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Stof van de jas kwam tussen de sluiter
Stof van de jas kwam tussen de sluiter. Dus reug gestuurd. Jammer. Verder is alles van goede kwaliteit en redelijk snelle bezorging.

Ruime keus!!
Mijn moeder woont in een verzorgingstehuis, ik was op zoek naar makkelijke en toch goed zittende kleding voor haar. Bij jullie gevonden fijne broeken met elastische band in grote maat.
Super!!
Snelle verzending!!
Ik heb het volgende alweer voor haar besteld. 😀

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
de leveringen zijn vaak correct

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Snelle levering. Goede kwaliteit kleding en maten kloppen precies.

Goed geregeld…
De bestelling was goed verzorgt en optijd afgeleverd

Teleurstelling
Goede morge
Aan de telefoon telefoon.beantwoord.een dame brutaal.en liet me nouwelijks aan het woord.terwijl ik netjes een vraag had over een betaling.ze zit daar niet op haar plaats.leek wel of ik haar stoorde niet netjes.

Goede webshop
Goede webshop, snelle levering, goed verpakt, genoeg keuze.

Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd
En achteraf betalen is fijn

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Jullie hebben goede producten voor een…
Jullie hebben goede producten voor een betaalbare prijs, de service is ook goed

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Goede kwaliteit en prijs verhouding
Ik ben a en aar jaar klant de kleding is mooi en betaalbaar

heel erg tevreden
De eerste keer dat ik wat bestelden kreeg ik het heel snel bezorgd de tweede keer had ik na 3 weken nog niets binnen na een telefoontje was het snel opgelost een trui pasten niet ik heb hem terug gestuurd en kreeg heel snel mijn geld terug ik zal zeker vaker wat bestellen

Vlotte levering
Veel keus, alle maten een prijs isheel prettig en er wordt snel geleverd. Goede kwaliteit