het gemak van online bestellen,toch zit is er een min puntje te melden, wij krijgen iedere week een catalogus van jullie dat vinden wij veel en als we af en toe bestellen dan is 1 van de meerdere bes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Levering op tijd. Kleding is zoals afgebeeld kwaliteit is goed Bezorging is goed Wanneer een artikel niet meer te leveren is krijg je bericht. Teruggestuurd artikel dan staat het bedrag snel reto... Ver más
Ik koop hier al enkele jaren en ik ben heel tevreden .En is het niet de goede maat kan je het zo weer terugsturen geen probleem.Bezozorgdienst is goed en netjes enbestelling altijd netjes verpakt,kwal... Ver más
Ett företag som inte är ärligt alls. Ett köp av jeans som betalats, kr 429 återbetalas inte efter retur. Akta er för detta oseriösa företag.!! Har talat med dem per telefon ett antal gånger utan... Ver más
La empresa ha respondido
Postbus 1002, 6201 , Maastricht, Holanda
- +31 (0) 43 - 700 33 44
- klantenservice@your-look-for-less.nl
- www.your-look-for-less.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Vlotte levering
Veel keus, alle maten een prijs isheel prettig en er wordt snel geleverd. Goede kwaliteit

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Levering duurt enorm lang zonder een…
Levering duurt enorm lang zonder een melding van hun kant! Na 1,5 maand hoop ik dat ik het mag ontvangen!
Klantenservice erg onvriendelijk en bijdehand!

Goed bedrijf vriendelijke…
Goed bedrijf vriendelijke klantenservice en een snelle levering en ze hebben goede kleding ben een tevreden klant

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik ben dus echt niet tevreden
Ik ben dus echt niet tevreden. Een paar keer heb ik een bestelling gedaan en iedere keer is het hommeles met de verzending. Verzending 3 tot 5 dagen? Nou mooi niet. De mode die ze verkopen is leuk. Goede kwaliteit ook. De website is makkelijk in gebruik. Daar ligt het absoluut niet aan. Maar ik snap niet waarom ik altijd zo lang op mijn bestellingen moet wachten. Als ik iets bestel hoef ik het niet direct de volgende dag al bezorgd te hebben; ik wil best een paar dagen wachten. Nu wacht ik al twee weken op mijn bestelling. Ik heb een mail gestuurd, waar mijn bestelling blijft. Ze wachten met verzending tot alle artikelen er zijn; niet alles was op voorraad. Waarom zeggen ze dat dan niet gelijk? En waarom krijg ik zo'n lompe en onaardige reactie van de klantenservice? Ik word niet op de hoogte gehouden en waarschijnlijk krijg ik uiteindelijk mijn bestelling zonder een bericht ineens op mijn dak ook nog. Als mijn bestelling er is dan verwijder ik mijn account of ik laat mijn account verwijderen. Ik bestel niets meer bij Your Look For Less. En waarom plaatsen ze artikelen in hun webshop die niet eens op voorraad zijn. Geen klantvriendelijk bedrijf.

slechte klanten service
Ik had een mail gekregen op 24 februari 2026 dat 1 van de bestelde artikelen niet meer leverbaar waren. Er stond alleen bij dat ze de verzendkosten betalen als ik iets anders zou bestellen. Er werd geen woord gesproken over een terug betaling. Ik had ze gebeld en er werd mij alleen maar gezegd dat er binnen een week zou worden terug betaalt. Ze wilde niet eens kijken wat er aan de hand was omdat ik aangaf dat het artikel niet meer te zien was bij de bestellingen. Zeer onvriendelijk en geen goede service. Denk dat ik niet meer zou bestellen bij LookForLess.
Het antwoord dat LookForLess geeft, zit ik niet op te wachten. Ik weet ook wel dat er een terugbetaling komt. Ik doel hier op de manier dat de klantenservice antwoord geeft en dat er niet eens wordt gekeken omdat ik het bestelde artikelen niet meer in mijn bestellingen zag staan. Er is niet naar order of naam gevraagd.

Koop hier niets
Koop hier niets! Men wentelt zijn eigen fouten af op de klanten. De administratie is volstrekt onnavolgbaar en als klant zoek je het maar uit.
Daar komt dan nog bij, maar dat terzijde, dat de toon verre van professioneel is.

Goed
Goed. Contact maken. Je krijgt snel iemand te spreken.
Minder goed. Je wordt overladen met email.
Slecht. Levertijd van niet op voorraad zijnde artikelen die staan in de eindeloze rij catalogi die je steeds ontvangt.

Very disappointed
Very disappointed. Ordered a blouse, size 42, and received size 48. Also not new.

Ik heb 2 pyjama's besteld
Ik heb 2 pyjama's besteld. Eentje 3 tot 5 dagen levertijd en eentje eind van januari. Nu komt na bijna 3 weken de pyjama's van 3 tot 5 dagen en de ander....... tjs wie zal het weten. Ik wacht in ieder geval met opnieuw bestellen, totdat de vorige bestelling helemaal geleverd is.

Fijne klantenservice
Fijne website, vriendelijke mensen aan de telefoon als er iets is.
Eventuele problemen worden snel opgelost.
Zo’n service en klantenservice zouden meer bedrijven moeten hebben.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Vriendelijk klantenservice en op tijd…
Vriendelijk klantenservice en op tijd bezorging.

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Een heel vriendelijk en goede serviceservice vriendelijke bedrijf . …
Altijd goede service vriendelijke mailen van de klantenservice , goede bezorging altijd de zelfde prijs van groot naar kleine maten,
Kan niet anders beschrijven dan dat ik nooit geen klachten hebt de terugbetaling is ook altijd snel , ik krijg vriendelijk mail .
Kan niets anders schrijven dat het een heel goed bedrijf is. Met mijn complimenten👍👍👍

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Ik heb de bestelling geannuleerd
Ik heb de bestelling geannuleerd. Ik had het artikel begin januari besteld. Op de website stond dat de levering 3-5 werkdagen zou duren. Ik heb 10 dagen gewacht. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ze hebben mijn bestelling binnen een uur geannuleerd. Dat is goed. Maar... voor zover ik begrijp, was mijn bestelling nog niet eens in elkaar gezet en verzonden. Anders zou annuleren niet zo makkelijk en snel gaan. En let goed op de levertijd per artikel! Sommige artikelen worden pas na twee maanden geleverd! Hoe kun je een product verkopen dat niet bestaat? Ik denk dat de winkel de goederen uit India of China importeert. Daarom duurt het zo lang voordat het bij de klant aankomt. Nou ja, prima. Voor degenen die willen wachten en een product van twijfelachtige kwaliteit willen ontvangen - veel succes.

Fatsoen hebben ze niet.
Ik heb nu 22 januari 2026 deze organisatie telefonisch gevraagd te stoppen mee het sturen van een catalogus aan mijn 7 maanden geleden overleden vrouw.

Goed product goed prijs
Goede product, goede prijs, snelle levering

Respuesta de Your Look …for less! - Een merk van de Witt-Groep
Bestel hier al jaren, ben uiterst tevreden.
Bestel hier al jaren, leuke mode, schappelijke prijzen. In winkels hangt niet wat ik zoek en is de sfeer niet zo fijn. Retourneren is vrijwel nooit nodig. Bestelling komt snel en keurig verzorgd. En, als Post NL het eventjes wat minder goed doet, dan is een mailtje naar de klantenservice van YLFL voldoende om het op te lossen, nogmaals hartelijk dank Eveline (waar vind je dat nog, een echt persoon die je helpt!!!).

een tevreden klant
Altijd snel geleverd, pasvorm goed en het artikel is volgens verwachting, kortom ik ben blij met jullie

Levering volgens afspraak
Er is vlot geleverd en er wordt tevoren aangegeven als de levering van een artikel later pas kan plaatsvinden.
Dat is prettig.