Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered a part, which had proper quality, but didn't fit. Trusting on their return policy, I wanted to exchange it. Asking for a return email address I did not get a reply. Tried 2nd time , no success... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier bestel ik graag weer !!! Product goed verpakt en netjes op tijd geleverd, verder duidelijk via e-mail op de hoogte gehouden omtrent het verloop en direct een duidelijke factuur via mail bij gez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste XXL Shop , Heb bestelling gedaan voor 17.30 uur volgende dag in huis . Service 10 bestelling 10 verzending 10 mail response 10 . Had centrale vergrendeling besteld werkt top Oms... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten besteld en in goede orde ontvangen. Echter 1 product voldeed niet aan de verwachtingen en wil ik retour zenden. Aanwijzingen van de website gevolgd: met ingevuld retour formulier opge... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental

Escrito por la empresa

- Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur! - Levering uit eigen voorraad - 30 dagen retourneren - Ideal, achteraf betalen met Klarna, VVV cadeaubon, Paypal met kopersbescherming en in 3 termijnen betalen met in3. - Voor 17:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

2,8

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I may be the only black sheep here but…

I may be the only black sheep here but my experience was positive.
I ordered two controllers for PS2 recently and they were delivered in 1 day. These are not originals (of course, given the price), but practicaly identical and, at least at day 1, they do work.
I have not had interactions with their customer service, hence I can't judge that, tough.

10 de julio de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blijft bij een eenmalige aankoop

Ik ben pas na mijn aankoop naar de tevredenheid van andere klanten gaan kijken. De website ziet er goed uit en er zijn heel veel betaalmogelijkheden. Omdat ik een foutje gemaakt had bij mijn bestelgegevens trachte ik dit meteen recht te laten zetten en contact op te nemen met xxl-shop. Ik had eigenlijk verwacht dat ze me daar zelf over zouden contacteren. Contact opnemen blijkt enkel mogelijk d.m.v. een e-mail, die ze normaal gezien binnen de 48 uur beantwoorden. Telefoon of chat is niet beschikbaar en dat wekt mijn argwaan. Er kwam zoals ik vreesde géén reactie op mijn melding en ik werd enigzins ongerust omdat er ook een extra dag vertraging op de levering zat. Uiteindelijk ontving ik mijn bestelling en kwam het goed. Het product zelf blijkt ietsje duurder dan bij de concurrentie maar was wel volgens wat werd voorgesteld op de website. Het feit dat deze webshop niet communiceert met de klant is voor mij de doorslag om hier nooit nog iets te kopen. Dit gebrek aan communicatie ondermijnt mijn vertrouwen in deze shop en daarom zal het bij deze ene keer blijven, ik word geen terugkerende klant.

1 de marzo de 2019

Zeer slechte ‘onderneming’!!

Zeer slechte ‘onderneming’!!
Zijn er bewust op uit om mensen op te lichten!! Koop niks bij dit bedrijf!! Ze reageren niet op e-mails en zijn onbereikbaar. Oplichters!!

30 de enero de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een hondentuigje met LED verlichting…

Een hondentuigje met LED verlichting gekocht wat totaal niet voldeed aan de omschrijving. De LED is maar een klein stukje verlicht waardoor het nauwelijks zichtbaar is. Contact opgenomen met klantenservice van xxlshop en ik mag het retour sturen voor bedrag van €6.50! Bij de vraag of dat niet heel erg klantonvriendelijk is omdat het product niet voldoet aan de beloofde omschrijving kwam de reactie "wij zijn een budgetshop en daarom is retourneren niet gratis, wel bieden wij gemakkelijker en goedkoper retourneren aan"
Sorry hoor xxlshop, jullie verkopen gewoon oprecht rommel en vinden dat nog oké ook!! Wat een slecht bedrijf zeg. De eerste en laatste keer dat ik bij jullie koop. Schandalig!

24 de enero de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

dascam gekocht bij XXL shop in…

heb een dascam gekocht bij XXL shop in juni. Die is nu kapot gegaan. Bij hun garantievoorwaarden staat achteraf gezien dat bij een product van enkele tientjes maar 8 weken garantie gegeven wordt. Dat kan dus wettelijk eigenlijk helemaal niet. Daar heb ik ze over benaderd met een mail. Ze reageren hier niet op. Net als ik bij de andere reviews lees zou dit iets voor Radar of Kassa zijn.

25 de diciembre de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht bedrijf opgezet om mensen…op te lichten

Zeer slecht bedrijf opgezet om mensen op te lichten met defecte en gebruikte artikelen.
Reageren niet op emails en klantenservice is een nep service die met je mee praat en het allemaal heel vervelend vind.

Adres is niemand aanwezig en myparcel.nl wil geen naam of adres van het bedrijf geven die de post leverd. (Zogenaamde privacy)

Kortom ZEER ONBETROUWBAAR !!!!!!!

Beste samen iets organiseren om eigenaar ter verantwoording te roepen zo dat hij geen rustig moment meer heeft.

18 de diciembre de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte winkel, mensen start een zaak!

Zeer slechte winkel, ik bestel wat krijg het kapot geleverd. Er zit 1 of andere rare dame achter de telefoon thuis te werken en deze stuurt het naar haar man door die de winkel beheert. Die man wil zijn centjes verdienen. Dit is allemaal uitgezocht. De slechte winkel van heel Nederland! Koop daar dus niet! Hoe mooi het ook lijkt! De lichten je op, verkopen, kapotte en 2e hands producten, ongelooflijk dat je op zo'n manier geld wilt verdienen. Mensen doe aangifte of laat een zaak starten tegen deze webshop!!!

10 de diciembre de 2018

Hele snelle levering

Hele snelle levering, android mediaplayer werkt uitstekend.
Ik was wel even bang door vele negatieve reacties.
Nog geen ervaring met klantenservice, maar de prijs en levering waren beide uitstekend.

30 de noviembre de 2018

Zeer slechte service afhandeling

Zeer slechte service. Geen enkele vorm van communicatie na melden van klacht. Had eerst de recenties maar eens gelezen op o.a. klacht.nl. Nu zit ik met kapotte spullen en geen enkele reactie van dit bedrijf.

25 de agosto de 2018

Bestelling gedaan bij xxl.shop

Bestelling gedaan bij xxl.shop

Deze keurig de volgende dag ontvangen, echter toen ik het product terug wilde sturen ging het mis. Volgens hun beleid moet je de retourneringen per e-mail aanmelden deze e-mail 2 maal gestuurd zonder reactie. Inmiddels 3 maal gebeld met de klantenservice die aangeven het retour adres ook niet te hebben en de betreffende persoon is er steeds niet. Nog even geduld hebben, is de boodschap. Inmiddels 3 weken aan het proberen mijn bestelling retour te sturen.

6 de agosto de 2018

Zeker niet hier bestellen

Zeker niet hier bestellen, zijn absoluut OPLICHTERS! Krijgt laat antwoord op je mail en ze doen eerst net alsof er geen bestelling bekend is. Retourneren moeilijk en wat ze doen mag uiteraard absoluut niet!!
Naar je centen kun je fluiten bij retourneren!
Belachelijk.
VIA DEZE SHOP BESTELLEN IS ABSOLUUT EEN AFRADER!

31 de julio de 2018
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.