Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más
Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Ver más
La empresa ha respondido
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más
La empresa ha respondido
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más
Escrito por la empresa
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Suecia
- kundtjanst@arstiderna.com
- arstiderna.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Underbara grönsaker
Underbara grönsaker, frukter o mejeri produkter. Snabb återkoppling o tillmötes gående personal.

Respuesta de Årstiderna
Jag har handlat på Årstiderna jordens…
Jag har handlat på Årstiderna jordens bästa under många år, och även rekommenderat det till väldigt många människor, för att det är goda ekologiska frukt och grönsaker till dörren.
De senate fyra beställningarna jag gjorde så beställde jag även tunnbröd, och alla fyra gångerna var tunnbröden helt fördärvade. Isen från kyllådan hade smält och runnit in i påsen med tunnbröd. Bröden var helt genomsura och totalt genomdränkta av vatten och bara ramlade sönder. De krediterade tunnbröden men har inte åtgärdat problemet så det blev samma problem varje gång jag beställde.
Jag kan tyvärr inte rekommendera Årstiderna längre, och kommer inte att fortsätta handla härifrån längre

Respuesta de Årstiderna
Kvaliteten kunde ha varit bättre
Tomaterna började ruttna en dag efter leverans. Yttre halvan av hjärtsallat gick inte att använda heller. Lite besviken över kvaliteten.

Respuesta de Årstiderna
Jag tycker att maträtterna blir goda…
Jag tycker att maträtterna blir goda och det är spännande för mig som vill ha ny inspiration. Skulle önska att recepten fanns tillgängliga i lådan, upplever att det varit lite knixigt att hitta dem online.

Respuesta de Årstiderna
Trygg och säker leverans av färska och kylda varor!
Trygg och säker leverans av färska och kylda varor.
Ekologiska varor av toppkvalitet!
Lätt att beställa och betala.
5 stjärnor från Eskilstuna!

Bra produkter
Bra produkter, helt ok kostnad! Hade varit bra om chauffören hade tid att stanna för att ta tillbaka emballagen.

Fick aldrig mina varor
Fick aldrig mina varor, utan någon annans. Såg också att många livsmedel vadade i vatten👎👎👎. Chauffören kom tillbaka när han upptäckte att han levererade fel. Frågade om mina varor som han inte kände till. Mailade Prstiderna 4 gånger innan de orkade svara. De skrev att de skulle kreditera fakturan, men jag får ändå lägga ner tid att skriva till Klarna och måste skicka dem min order. Kommer inte att återkomma till Årstiderna igen. De gav inge förtroende👎👎👎👎!!!

Respuesta de Årstiderna
En aning för många päron samt att några…
En aning för många päron samt att några av äpplena var delvis ruttna.

Respuesta de Årstiderna
Min leverans kom inte och jag fick…
Min leverans kom inte och jag fick ingen information utan upptäckte det själv när det aldrig kom varor. Det var matkasse, frukt och grönsaker för hela veckan så nu är planeringen helt förstörd. Får heller ingen omleverans utan måste beställa om allt på nytt och kan inte få hit grejer i närtid så det känns inte alls kul.

Respuesta de Årstiderna
Det är bra med så många olika smaker…
Det är bra med så många olika smaker och konsistenser.

Typ två betyg i ett.
Två av produkterna var dåliga, kundtjänst drog genast av det på priset.👍 Övriga produkter var fina😋 Dock trist att det var två 👎 av fem produkter som inte var bra. Tex en ananas som stank mögel och var märkligt torr som om den legat i nån gammal källare i 100 år. Hade det varit en dålig produkt hade jag tänkt att det bara var otur och inte reklamerat.

Respuesta de Årstiderna
Broccolin var gammal svampen hade…
Broccolin var gammal svampen hade börjat ruttna.

Respuesta de Årstiderna
Perfect Seville oranges, perfect marmalade…
Perfect quality Seville oranges arrived quickly, as promised. I used them to make the world's best marmalade.

Respuesta de Årstiderna
Godaste apelsin och äpplen som jag har…
Godaste apelsin och äpplen som jag har smakat på i Sverige. Men päron va ganska okej smakade som den man köper i matbutiker. Annars är jag väldigt nöjd beställer mer när de jag har jut nu ta slut

Respuesta de Årstiderna
Más información sobre otros tipos de reseñas.