Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más

1. Comida a domicilio
  2. Proveedor de loncheras
  3. Servicio de entrega de comestibles

Escrito por la empresa

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Bäst kvalitet

Bäst kvalitet! Kan inte leva utan mina ekologiska grönsaker och frukter!

24 de octubre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad härligt att höra att upplevelsen varit så positiv, tack för att du delar med dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boskoop är mitt favoritäpple och har…

Boskoop är mitt favoritäpple och har varit under alla mina år i Belgien. I Sverige har jag, tills nu, saknat dessa. Äntligen, nu är jag glad. Kvaliteten är mkt bra.

Ni har en trogen kund i mig.

Ny beställning inom kort.

27 de octubre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad roligt att höra att Boskoop är ditt favoritäpple! Tack för ditt fina omdöme, och varmt välkommen till Årstiderna!

Allt väl

Allt väl ! Hög kvalite !

27 de octubre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att upplevelsen var så positiv!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jag tycker att det är dålgit stil att…

jag tycker att det är dålgit stil att inte mina varor inte kunde komma inga varor inga pengar jag tänkte betala när jag har pengar den 19 november

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad tråkigt att höra att något inte gått rätt till med din beställning! Vi vill självklart kunna hitta en lösning på det här och hjälpa dig vidare. Kontakta oss gärna direkt på kundtjanst@arstiderna.com så kan vi hjälpa dig vidare med en lösning snarast.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vilken fantastisk kundservice och bra produkter

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande att de skickar ut en ny leverans med de saknade citrusfrukterna. Tack för fantastisk kundservice! Ni har därmed en mycket glad kund.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vi är hemskt ledsna över att höra att det saknats frukt i din beställning! Det är något vi tar mycket allvarligt, och som vi självklart vill hitta en lösning på. Hör gärna av dig till oss på kundtjanst@arstiderna.com om du inte redan har gjort det, så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Very good vegetables

Very good vegetables, but rather high price.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Thank you for your feedback, we appreciate you sharing your experience.

Best regards,

Fina varor

Fina varor
Jag är så nöjd. Var så fräscht.
Tack MVH Saga

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Saga och tack för ditt fina omdöme! Var härligt att du är nöjd med våra varor.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Fin och miljövänlig leverans i frigolit- och trälåda. Bra produkter.

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, så roligt att höra att upplevelsen varit så positiv.

Leverans hem

Leverans hem. Bra kvalitet på varorna.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Ewa och för ditt omdöme. Härligt att du var nöjd med leverans och varor. :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gott och bra kvalitet men det saknades…

Gott och bra kvalitet men det saknades 1 vara i lådan.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Maria och tack för ditt fina omdöme. Om du inte redan gjort det så maila oss gärn på kundtjanst@arstiderna.com så vi kan kreditera priset för den saknade varan.

Bra utbud

Bra utbud. Fantastiskt parmesan

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad roligt att höra att du var så nöjd med parmesanosten. Tack för ditt fina omdöme!
Jessica på Årstiderna

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brister och förtjänster

Jag har ännu så länge bara fått en leverans från er. Den innehöll bland annat ett litet paket fruset bröd som ensamt vilade på något som liknade is som i sin tur låg i en rymlig låda av frigolit. Det måste gå att förvara frusna varor på något smidigare sätt.
Övriga varor låg i en ganska stor trälåda. Vore det inte bättre att förvara dem i en papplåda eller papperskasse som inte är så skrymmande och går att återvinna?

Beträffande varorna mognade inte persikorna, bananerna var alla totalt gröna och kiwifrukterna väldigt små.
Övrig frukt och övriga grönsaker var mycket goda.

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme och din feedback gällande packningen av varorna. Det är något vi tar till oss. Om några varor inte levt upp till förväntningarna så får du jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Härligt att skrolla runt bland alla…

Härligt att skrolla runt bland alla ekologiska produkter! Fint att man kan välja att köpa en liten mängd eller en större mängd. Mycket fint bemötande vid kontakt med er! För mig är det ekologiskt som gäller!

21 de agosto de 2025

Respuesta de Årstiderna

Vad trevlig att höra att du är så nöjd både med produkterna och kontakten med våra medarbetare. Vi tackar för ditt fina omdöme.

Service minded kundtjänst

Service minded kundtjänst. Fint bemötande för synpunkter om varorna.

2 de agosto de 2025

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du var nöjd med vår service.
Jessica på Årstiderna

Oätliga varor

Jag har köpt grönsaker hos Årstiderna en gång och det var både första och sista. Köpte en svamplåda där delar av innehållet hade möglat. Köpte grönsaker som var ungefär hälften så stora som de jag får när jag handlar hos andra leverantörer och krukan koriander som kom var död (helt brun). Visserligen blev jag kompenserad i pengar, men att få oätliga varor är inte okej.

23 de julio de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Kersti och tack för att du kontaktar oss. Beklagar verkligen att du fått dålig svamp i din leverans samt varor som inte höll tillräcklig storlek. Så ska det inte vara. Vi tar din feedback till oss och meddelar vårt kvalitetsavdelning om det inträffade.

Beklagar återigen och önskar dig en fin dag.

Skärp er!!!

Hej! Ser att ni fortfarande gjort något åt era otroligt dåliga leveranser med ruttna varor, recept på danska m.m. Jag har saknat Årstiderna som fungerade för fem år sedan men er ledning verkar extremt slapp så jag är glad att jag läste recensionerna från i somras som visar att ni inte har gjort ett enda dugg för att förbättra kundupplevelsen sen jag slutade med er år tillbaka. Skamligt! Skärp er!!!

2 de agosto de 2025

Respuesta de Årstiderna

Hej Jonas och tack för att du hör av dig till oss. Beklagar verkligen att du känner dig missnöjd, och vi tar din feedback vidare.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.