Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más
La empresa ha respondido
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más
La empresa ha respondido
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más
Escrito por la empresa
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Suecia
- kundtjanst@arstiderna.com
- arstiderna.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bäst kvalitet
Bäst kvalitet! Kan inte leva utan mina ekologiska grönsaker och frukter!

Respuesta de Årstiderna
Boskoop är mitt favoritäpple och har…
Boskoop är mitt favoritäpple och har varit under alla mina år i Belgien. I Sverige har jag, tills nu, saknat dessa. Äntligen, nu är jag glad. Kvaliteten är mkt bra.
Ni har en trogen kund i mig.
Ny beställning inom kort.

Respuesta de Årstiderna
jag tycker att det är dålgit stil att…
jag tycker att det är dålgit stil att inte mina varor inte kunde komma inga varor inga pengar jag tänkte betala när jag har pengar den 19 november

Respuesta de Årstiderna
Vilken fantastisk kundservice och bra produkter
Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande att de skickar ut en ny leverans med de saknade citrusfrukterna. Tack för fantastisk kundservice! Ni har därmed en mycket glad kund.

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Fin och miljövänlig leverans i frigolit- och trälåda. Bra produkter.

Respuesta de Årstiderna
Gott och bra kvalitet men det saknades…
Gott och bra kvalitet men det saknades 1 vara i lådan.

Brister och förtjänster
Jag har ännu så länge bara fått en leverans från er. Den innehöll bland annat ett litet paket fruset bröd som ensamt vilade på något som liknade is som i sin tur låg i en rymlig låda av frigolit. Det måste gå att förvara frusna varor på något smidigare sätt.
Övriga varor låg i en ganska stor trälåda. Vore det inte bättre att förvara dem i en papplåda eller papperskasse som inte är så skrymmande och går att återvinna?
Beträffande varorna mognade inte persikorna, bananerna var alla totalt gröna och kiwifrukterna väldigt små.
Övrig frukt och övriga grönsaker var mycket goda.

Respuesta de Årstiderna
Härligt att skrolla runt bland alla…
Härligt att skrolla runt bland alla ekologiska produkter! Fint att man kan välja att köpa en liten mängd eller en större mängd. Mycket fint bemötande vid kontakt med er! För mig är det ekologiskt som gäller!

Service minded kundtjänst
Service minded kundtjänst. Fint bemötande för synpunkter om varorna.

Oätliga varor
Jag har köpt grönsaker hos Årstiderna en gång och det var både första och sista. Köpte en svamplåda där delar av innehållet hade möglat. Köpte grönsaker som var ungefär hälften så stora som de jag får när jag handlar hos andra leverantörer och krukan koriander som kom var död (helt brun). Visserligen blev jag kompenserad i pengar, men att få oätliga varor är inte okej.

Skärp er!!!
Hej! Ser att ni fortfarande gjort något åt era otroligt dåliga leveranser med ruttna varor, recept på danska m.m. Jag har saknat Årstiderna som fungerade för fem år sedan men er ledning verkar extremt slapp så jag är glad att jag läste recensionerna från i somras som visar att ni inte har gjort ett enda dugg för att förbättra kundupplevelsen sen jag slutade med er år tillbaka. Skamligt! Skärp er!!!

Respuesta de Årstiderna
Más información sobre otros tipos de reseñas.