Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más
Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Ver más
La empresa ha respondido
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más
Escrito por la empresa
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Suecia
Leveret perfekt.
Leveret perfekt.
Alt var friskt
Fine opskrifter
Prøv det, de har gode opskrifter

Respuesta de Årstiderna
Har beställt med årstiderna flera…
Har beställt med årstiderna flera gånger men det blev problem med mitt betal system nu har dem bara för att betalningen ej gått igenom några gånger sagt upp mitt medlemskap och jag kan inte handla där
Jag har förklarat att jag är förtids sjukskriven och äter mediciner varje dag vilket gör att jag har svårt att hålla reda på praktiska saker
De vägrar lyssna på mig heller utan har spärrat mitt konto bara
Okej men kan ni låsa upp mitt konto så jag kan beställa från er har mailat er oxå
Hälsningar

Päronen oätliga
Päronen oätliga. Torra o tröga i konsistens. En banan var möglig. Tråkigt utbud. Helt en helt ej värt priset.

Toppen! Supergoda frukter och grönsaker
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så jag fick gå runt och leta upp den och bära hem den sista biten själv.
Kvaliten på produkten var dock så god att jag ger det ytterligare ett försök.

Respuesta de Årstiderna
Leveransen var snabb och allt var fint…
Leveransen var snabb och allt var fint och prydligt packat. Grönsaker var att riktigt fin kvalitet.

Respuesta de Årstiderna
Jätte dålig leverans men även servce…
Jätte dålig leverans men även servce och ruttna tomater. Samt ingen fisk leverans till rätt adress trots bevis

Respuesta de Årstiderna
The quality-price balance is amazing
The quality-price balance is amazing. So many fresh veggies to make recipes with. Tastes amazing, very well selected and always a different variety! Love it.

Respuesta de Årstiderna
Inte alla gröntsaker var lika fräsha …
Inte alla gröntsaker var lika fräsha tyvärr, så därför bara 3 stjärnar

Respuesta de Årstiderna
Krångligt system med både lösenord och…
Krångligt system med både lösenord och ett användarnamn som ska ha mailats till mig och som jag inte kan hitta. Glömmer man sitt lösenord är det skitsvår att komma i kontakt med er för att få svar på hur jag betalar mina varor.
Varorna var fina.

Respuesta de Årstiderna
Fräscha och ekologiska varor med smidig…
Fräscha och ekologiska varor med smidig leverans direkt till dörren. Jättenöjd med både kvaliteten och variationen!

Rekommenderar!
Så bra!! Fräsha grönsaker och fräsch frukt! Smakar fantastiskt! Smidig leverans, lämnas utanför dörren om du inte är hemma….
Älskar att denna butik endast har ekologiskt så jag kan handla vad jag vill utan att också tänka på det!

Respuesta de Årstiderna
Jag älskar era produkter…
Jag älskar era produkter. Jag älskar att ni bara har ekologiskt & självklart vill jag stötta & värna om våra ekobönder! Mitt enda negativa är att ni inte levererar till Bromölla. Ni levererar till Karlskrona & Kristianstad, Bromölla ligger där emellan så det vore inte helt omöjligt att leverera till oss här. Vi är endel från Bromölla som vill beställa. Nu får jag beställa till en adress i Kristianstad som jag inte ens bor på bara för att få varorna 😅 Så det får ni gärna kolla upp! Tack för fiiiin frukt & grönt!

Respuesta de Årstiderna
För mycket grönsaker av dålig kvalitet
För mycket grönsaker av dålig kvalitet, blött packade så de ruttnade direkt. Förväntar mig att grönsaker ska hålla längre än en dag.

Enkelt, gott och prisvärt
Äntligen levererar ni till mig på landsbygden, så smidigt. Fräscha frukter och grönsaker, bra pris och allt har smakat så gott. Kommer handla från er fler gånger. Leveranslådorna är fina nog att återbruka.

Respuesta de Årstiderna
Budgetlådan hade en jättebra blandning…
Budgetlådan hade en jättebra blandning av frukt och grönt. De godaste apelsinerna jag ätit i Sverige! Kanske lite för mycket bananer bara. Annars jättebra!

Mycket ojämn kvalite
Frukt och grönsaker är ok i vissa leveranser andra gånger har jag fått slänga det mesta. Får alltid pengar tillbaka vid reklamation. Men så dåligt för miljön med alla transporter och så mkt som slängs. Alla reklamationer skickas till en sk”kvalitetskontroll” men inget blir bättre av det.

Respuesta de Årstiderna
Más información sobre otros tipos de reseñas.