Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más

1. Comida a domicilio
  2. Proveedor de loncheras
  3. Servicio de entrega de comestibles

Escrito por la empresa

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Superfina råvaror

Superfina råvaror. Enkla och goda recept. Levereras i bra kyllåda och återanvändingsbara trälåda och frigolitlådor!

23 de abril de 2024

Respuesta de Årstiderna

Vad roligt att höra att din upplevelse med Årstiderna varit så bra. Vi uppskattar att du delar med dig av din feedback, och tackar för det fina omdömet.

Nöjd

Nöjd med leveransen!!

23 de abril de 2024

Respuesta de Årstiderna

Härligt att höra att du varit nöjd. Tack för det fina omdömet.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mer än hälften av frukterna var svenska…

Mer än hälften av frukterna var svenska höst äpplen och omogna päron,
Kul att man betalar så mycket för något man kan hämta i närmsta trädgård.
Grönsakerna var ok.

20 de mayo de 2024

Respuesta de Årstiderna

Tråkigt att höra att du inte varit helt nöjd. Vi tackar för din feedback och vi tar det till oss.

Hälsningar,

Genomgående bra.

Lätt att beställa och få det ända fram till dörren, fina lådor grejerna låg i.

19 de abril de 2024

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra om din positiva upplevelse.

Leverans 1dag försenad

Leverans 1dag försenad Jag är jättenöjd med tomater o jordgubbar Gurkorna var däremot dåliga Grönsakslådan var ok utom salladen som såg ledsen ut

23 de marzo de 2024

Respuesta de Årstiderna

Vad tråkigt att höra att inte samtliga varor levde upp till dina förväntningar! Det beklagar vi verkligen, och är något vi tar allvarligt. När sådant händer får du gärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com så hjälper vi dig vidare med din reklamation.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra kvalitet på produkterna och bra…

Bra kvalitet på produkterna och bra service. Kommer handla fler gånger.

20 de marzo de 2024

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra om din positiva upplevelse.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det mesta av frukten var OK/Bröd blött !!

Det mesta av frukten var OK, men en del fula märken på vissa skal. Smak helt i topp
Men brödet .... Katastrof att lägga i låda med is som smälter-... Brödet helt nerblött och fuktigt. Smältvatten kom in i påsen !!

19 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ekologiskt ända hem till dörren.

Stort utbud av ekologiska, smakrika, fina och fräscha grönsaker och frukter. Även lite mer ovanliga produkter tex jättegod yoghurt gjord på getmjölk och lila sötpotatis. Smidig hemleverans.

18 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning för Årstiderna

Varning för Årstiderna. Marknadsföringen stämmer inte med verkligheten. Fina råvaror men helt opålitlig leverans och ingen kundtjänst som fungerar.Först måste man teckna dyrt medlemskap, sedan får man reda på leveranstid som visar sig alltid vara efter 22!!! Och idag kom ingen alls! Ett sms kom 22;42 att leveransen var inställd. Det är rent lurendrejeri. Jag trodde ni bättrat er men tyvärr ännu sämre service än för några år sedan. Synd på de odlare som ni anlitar som säljer sina varor till ett oseriöst företag. Den budfirma Gordon som anlitas kan inte kallas budfirma eftersom de inte kan leveranser.
Ni har kört ert varumärke i botten. Jag ser fram emot att få pengarna tillbaka för utebliven låda och återbetalning av medlemskapsavgiften eftersom ni inte levererar till kund som utlovat.

22 de febrero de 2024

Hej Ulla!

Vi beklagar verkligen din upplevelse. Det stämmer att vi hade en period där vi var överbelastade, och det verkar du ha drabbats av.
Det kan vi bara beklaga, självklart ska det inte vara så.

Sen verkar du ha haft otur med leveranserna, och det är fullt förståeligt att det sammantaget blir en tråkig upplevelse. Vi står redo att göra vad vi kan för att återupprätta vårt rykte gentemot dig som kund, om du skulle vilja prova oss igen.

Hör i så fall av dig till oss på kundtjanst@arstiderna.com, så hjälper vi dig gärna. Man måste inte köpa medlemskap och kan självklart handla hos oss hur man vill, som medlem eller ej.

Självklart ska leverans och kommunikation fungera, så är det bara. Det har det inte gjort i ditt fall och vi förstår din frustration fullt ut. Vi är ändå glada att du tycker att råvarorna är fina och tackar för att du tog dig tiden att skriva av dig, så vi har en chans att ta till oss av din feedback.

Ha en fortsatt fin dag!
Mvh, Årstiderna

Gør det

Jeg har lavet en ret som er lavet af varer fra Årstiderne.
Det er så lækkert at bruge hele verden i køkkenet.
Smags forskellen, samlingende med dagligvarer butikker, er virkelig til stede i maden og jeg varmt anbefale at prøve det selv

1 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.