Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag kan lita på att Årstiderna har miljömärkta produkter. Om någon vara är i dåligt skick blir jag kompenserad. Brett utbud. Frakt till dörren, även kylvaror. Tomma lådor går i retur och används ig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver más

1. Comida a domicilio
  2. Proveedor de loncheras
  3. Servicio de entrega de comestibles

Escrito por la empresa

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

3,9

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Missnöjd förstagångskund

Köpte frukt, den va övermogen när den kom till oss redan. Och böndernas grönsakslåda där svampen var möjlig och salladen blev dålig på två dagar. Väldigt tråkigt. Har reklamerat det men ännu inte fått någon återkoppling mer än att dom har mycket att göra, så dom hör av sig så snart som kan.

17 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Missnöjd förstagångskund

Första och sista gång tyvärr, konceptet är bra men brister totalt på följande punkter:
-Dålig kvalitet (med mögel på blomkål, citron, koriander & annans)
-Dåligt hållbarhetsdatum (vissa produkter enbart 1 dags hållbarhet)
-Vaccumsläpp i pizzadeg (den har troligtvis varit dåligt kylt och därav jäst sönder frp)
-Recept saknas på middagskassen, eller ingen instruktion för var man kunde hitta recept
-Heller inge än återkoppling på min klagan hos kundtjänst.
Beställde för ca 3.500kr vilket jag tycker är en ok summa, men oavsett ordervolym/värde så bör man förvänta sig mer ref. prisbild.

29 de agosto de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra med potential att vara strålande

Bra: Leverans funkar bra, fina ingredienser, står verkligen bakom själva tanken. Bra mat i generösa portioner.

Mindre bra: Kan bli lite mesigt så man får krydda på lite. Inte helt intuitiv fördelning mellan kolhydrater och annat (var ex ett recept med väldigt mycket bulgur). Är man inte kock så tar det längre tid att laga maten än vad som utlovas. Det kan stå lite olika i recept och innehållsförteckning, ex att gårdstomater på ena stället (vilket också är vad som levererats) och så uppmanas man av receptet att "halvera körbärstomaterna". Blir dock inga större konsekvenser av det så länge man inte följer instruktionerna slaviskt.

Samlat betyg 3,5

21 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varit trogen kund genom åren på…

Varit trogen kund genom åren på Årstidena. Men nu på sistone måste personalstyrkan minskat kraftigt. Fick inte mina varor och trots mejl till kundtjänst så har jag inte fått mina pengar tillbaka trots att det var flera veckor sedan. Svåra att få tag på. Trist.

4 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Supernöjd

Köpte mycket färsk frukt o grönsaker. Leverans i tid, varor omsorgsfullt packade och i mycket fint skick vid leverans och jättefin kvalitet. Supernöjd👍😊

5 de agosto de 2023

Tveksamt

Nja, avokadona bruna, fel basilika, halv vissen persilja och koriander tomater halv gula, eksalladen full i grus trots att jag sköljde o sköljde, mini minimajs 4 st för 60kr(!!) och väldigt få rädisor i ett knippe. Men mozzarella/burratan/fetan samt broccoli skotten & portabellon var fantastiska.

30 de julio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

tyvärr uppfylldes inte mina förväntningar

Jag hade verkligen haft höga förväntningar från de grönsaker och frukter som jag har beställt när det gäller smak. Både frukterna och grönsakerna hade en intetsägande smak som jag inte förväntade mig. Jag har köpt frukt och grönsaker från REKO-ringar (från svenska lokalproducenter) och de var verkligen smakfulla.

25 de junio de 2023
Logotipo de Årstiderna

Respuesta de Årstiderna

Hej Andrea,
Vad tråkigt att höra att råvarorna inte uppfyllde dina förväntningar. Så ska det ju inte vara! Håller tummarna för att du vill prova igen och att råvarorna är mer smakfulla då, det tycker jag personligen att de brukar vara. :)

Hälsningar,
Kajsa på Årstiderna

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt sortiment! Dock dåligt val av budfirma.

Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hänt att vi har fått leveransen dagen efter (och fått info om detta samma kväll). För oss, en familj med småbarn skulle uppskattas att få varor dagtid istället och genom en mer pålitlig budfirma. Är det något som ni kan se över? Tack på förhand!
Med vänlig hälsning,
Agnieszka med familj

16 de junio de 2023
Logotipo de Årstiderna

Respuesta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme och dina fina ord om sortimentet, det är vi stolta över! Vi har löpande kontakt med Gordon och gör allt för att förbättra processerna. Vi är hyfsat nya samarbetspartners så det finns självklart bitar som vi måste förbättra. Vi tar vidare din feedback!

Hälsningar,
Kajsa på Årstiderna

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.