Ik heb bij Bamberg Jansma Automotive 2 auto's aangeschaft. Ik heb met beide auto's geen problemen gehad en ik rij ze met veel plezier. Deze auto's zijn ook in onderhoud bij BJA, waarbij dit zorgvuldig... Ver más
We werden op een leuke en goede professionele manier ontvangen. De geschiedenis van de auto werd openlijk gedeeld. Een klein min puntje, de garantie bepaling zijn wel minimaal weergegeven op pap... Ver más
Zeer goede ervaring. Mooi bedrijf en mooie auto's die perfect geprepareerde zijn en die optisch en technisch in absolute nieuw staat verkeren. Hier wordt veel tijd aan besteed. Frank is een vriendelij... Ver más
Geachte Frank en Sipke, Afgelopen week heb ik bij jullie een auto aangeschaft. Het betreft een Mercedes A-klasse waarover ik meer dan tevreden ben. Buiten de auto om die mij perfect bevalt wil i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bamberg Automotive heeft jarenlange ervaring in de autobranche, onze werkzaamheden zijn gericht op het importeren van auto’s uit het luxere segment.
Hoge Traan 16, 9351 VV, Leek, Holanda
- 0594442155
- info@bambergautomotive.nl
- bambergautomotive.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Top bedrijf ,aardige jongen betrouwbaar…
Top bedrijf ,aardige jongen betrouwbaar en eerlijk een echte aanrader. Bmw 540xdrive gekocht bij Sipke en alles top geregeld. Sipke ga zo door alles komt goed. Ik kom zeker terug we zien elkaar weer. Gr. John uit Hoorn.
Nette autodealer en goede service!
Via marktplaats naar een auto gezocht en direct contact gelegd. Het contact ging vlot en heel aangenaam.
Frank en zijn compagnon zijn jongere liefhebbers en leveren goede service.
Bedankt heren.
Recentelijk klant geweest bij Bamberg…
Recentelijk klant geweest bij Bamberg automotive, alles was naar wens. Leuke garage met eerlijke eigenaren. Al met al een goede ervaring.
Zeer goede partij om je auto te laten importeren uit Duitsland!
Snel, accuraat en goed geregeld!
Top bedrijf 💪🏽
Net bedrijf!!
Simpelweg top bedrijf!
Geachte Frank en Sipke,
Afgelopen week heb ik bij jullie een auto aangeschaft. Het betreft een Mercedes A-klasse waarover ik meer dan tevreden ben. Buiten de auto om die mij perfect bevalt wil ik jullie complimenteren over de service die jullie mij hebben geboden. 8 dagen geleden heb ik jullie benaderd met de opdracht om voor mij een mooie A-klasse te regelen. Echter, was ik niet de makkelijkste klant en had ik een aantal wensen aan het voertuig. Binnen 4 dagen hadden jullie voor mij de gewenste auto geregeld. Gedurende het hele aankoopproces heb ik jullie volledig vertrouwd. Dit gelukkig zonder teleurstelling. Nogmaals wil ik jullie complimenteren over de service die jullie mij hebben geboden. Mijn volgende auto zal ik zeker weten via jullie aanschaffen. Deze mannen hebben absoluut verstand van auto’s en verstaan hun vak. Ik kan hun dus zeker aanraden.
Chaled
Wij zijn super tevreden over deze auto…
Wij zijn super tevreden over deze auto bedrijf we kwamen binnen er werd ons direct koffie aan geboden . We waren er heen gegaan om te kijken wat we voor onze bmw konden krijgen op inruil van een andere bmw onze auto werd even goed bekeken en ze kwamen direct met een heel nette bod dus uiteindelijk een deal gemaakt het bedrijf word gerund door twee nette en goed spraakzame jongens het is een bedrijf om aan te bevelen ook omdat er alleen maar prachtige occaisons staan Gr H van Dijk
Nieuwe banden laten plaatsen
Nieuwe banden laten plaatsen. Goed geregeld tegen een scherpe prijs.
Auto
Professioneel bedrijf! Nette inruil voor onze auto gekregen. Zeker aan te bevelen.
Goed bedrijf en een perfecte service…
Goed bedrijf en een perfecte service ook na aanschaf van een auto zelfs wanneer de garantieperiode net is verstreken staan ze voor hun auto’s en klanten.
Top service!
Onlangs een reparatie aan een Audi A1 uit laten voeren bij Bamberg-Jansma Automotive. Ze hebben de expertise in huis om reparaties snel en vakkundig op te lossen.
Tevreden klant
Bedankt aan de team van
Bamberg-Jansma Automotive!!!
Ik ben erg blij me met mijne nieuwe auto 💯❗
Niets meer te zeggen, behalve compliment voor jullie 👌👌👌
Super service
Super service
Bijzonder correct
Niks is te veel ,staan klaar voor een correcte oplossing
Goede afhandeling
Prima advies en hulp bij de import van…
Prima advies en hulp bij de import van onze camper
Prima service!
Top service en betrouwbar