boligpapirer.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev anbefalet Brian i gennem mit netværk. Jeg er førstegangskøbende til en lejlighed i Aarhus og der har ikke været en finger at sætte på forløbet hos Brian. Han rådgiver og er grundig i sit arbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang jeg benytter Boligpapirer.dk, og som de 2 andre gange, lever de fuldstændigt op til mine forventninger, hurtig, nem og sikker sagsgang, vedrørende alt hvad en bolighandel indebærer, en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian har været rigtig god at snakke med og er meget imødekommende. Han har guidet os hele vejen igennem hussalget og fundet gode løsninger på, hvordan tingene kunne skrives. Han har åbent og ærligt b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har har haft en helt utrolig god oplevelse hos boligpapirer.dk i forbindelse med vores huskøb. Brian var altid nem at komme i kontakt med, gav letforståelig råd og vejledning og har performet lang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Secretario judicial
  2. también en la categoría
  3. Servicios legales

Escrito por la empresa

boligpapirer.dk beskæftiger sig med de fleste opgaver indenfor handel med fast ejendom. Her får du professionel rådgivning, når du har købt bolig, sommerhus, andelsbolig eller ejerlejlighd gennem ejendomsmægler. Sælger du din bolig privat, f.eks. gennem Facebook eller anden selvsalgs-hjemmeside, og mangler en rådgiver til at klare papirgangen med købsaftale og skøde, kan boligpapirer.dk klarer opgaven. Skal du have klaret en familieoverdragelse, f.eks. af sommerhus eller ejerlejlighed, så kontakt boligpapirer.dk for at høre, hvordan det kan klares. I samme forbindelse kan der også laves gældsbreve, f.eks. i forbindelse med overdragelse som gave. Er du og din partner gået fra hinanden, og skal den ene af jer overtage den tidligere fælles bolig, så kan boligpapirer.dk også hjælpe, så det hele klares så nemt og hurtigt som muligt. Har du købt en grund - privat eller kommunalt - kan boligpapirer.dk hjælpe med udarbejdelse/gennemgang af købsaftale og efterfølgende tinglysning af skødet. Tinglysning af skifteretsattest klares også hurtigt og nemt. Uanset opgaven kender du prisen på forhånd. Her er ingen skujlte gebyrer eller honorarer. Til gengæld får du altid professionel rådgivning af uddannet ejendomsmægler, som har arbejdet med fast ejendom siden 2005. Du er altid velkommen til, ganske uforpligtende, at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kan varmt anbefale Brian

Kan varmt anbefale Brian. Alt spiller hele vejen igennem.

8 de noviembre de 2024

Hej Ida.

Tusind tak for din anmeldelse - og de 5 stjerner 😊
Det glæder mig, at alt forløb efter forventning, og jeg hjælper gerne en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ukompliceret og god vejledning

Blev godt orienteret og spørgsmål blev fulgt til dørs.
Tryg ved hele forløbet.

29 de octubre de 2024

Hej Steen.

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder mig, at du har været tilfreds med sagens forløb, men jeg håber, at du en anden gang får brug for min assistance, så jeg kan gøre mig fortjent til den 5. stjerne 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende hjælp undervejs i en…

Fremragende hjælp undervejs i en bolighandel, der blev lidt kompliceret. Jeg blev løbende underrettet og hjulpet med at gennemskue tilstandsrapport mm.

31 de octubre de 2024

Hej Marlene.

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Selvom der kom lidt "knaster" i handlen, er jeg glad for, at vi fik det løst, og at du har været tilfreds med med sagen.
Skulle du en anden gang få brug for assistance, står jeg gerne til rådighed.

Hurtig og Go service

29 de octubre de 2024

Hej Thyge.

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at I har været tilfredse, og jeg hjælper gerne en anden gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er bare styr på alt og man er bare…

Der er bare styr på alt og man er bare tryg i hele forløbet .

16 de octubre de 2024

Hej Kim.

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst fem stjerner 😊
Det glæder mig, at I har været trygge i handlen, og skulle I en anden gang få brug for mine kompetencer, står jeg gerne til rådighed.

Det gik let.

4 de octubre de 2024

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse - og ikke mindst fem stjerner 😊
Jeg er glad for, at sagen blev løst tilfredsstillende.

mvh.

Amazing!

Amazing! Nothing else but great service!

24 de septiembre de 2024

Hi 😊

Thank you so much for your review. I am happy that you have been satisfied with my services.
Should you ever need an advisor regarding buying property, do not hesitate to contact me again.

Best regards

Professionel, grundig og jordbunden

Vi har gennem vores boligkøb benyttet os af Boligpapirer. Her blev vi mødt af Brian der fra dag ét har været behjælpelig med hvad der skulle være behov for hjælp til. Brian er yderst professionel, grundig og jordbunden. Alle sammen egenskaber der giver en ro og følelsen af at være i trygge hænder som førstegangs købere.

Vi kan varmt anbefale boligpapirer hvis man har brug for en købsrådgiver.

20 de septiembre de 2024

Hej Sarah.

Tusind tak for den fine anmeldelse i forbindelse jeres køb - og ikke mindst jeres anbefaling 😊
Jeg er glad for, at I har været tilfredse med sagen og hjælper naturligvis gerne, hvis der en anden gang skulle være brug for min hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en erfaren køberrådgiver…

Dejligt med en erfaren køberrådgiver der er med hele vejen.

9 de septiembre de 2024

Hej Tonny.

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Jeg er glad for, at jeg har levet op til forventningerne, og skulle der en anden gang være behov for min kompetencer, står jeg gerne til rådighed.

De bedste anbefalinger

Vi har brugt Brian i forbindelse med boligkøb på Frederiksberg og kan kun give ham de bedste anbefalinger som køberrådgiver. Brian er super grundig i sit arbejde, nem at få fat på, får tingene løst, og tilbyder en skarp pris ift andre rådgivere. Derudover en han en meget behagelig person, som er nem at samarbejde med.

15 de septiembre de 2024

Hej Jakob.

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊 Jeg er glad for, at I har været tilfredse med min rådgivning. Skulle I en anden gang få behov for assistance i forbindelse med fast ejendom, står jeg klar til at hjælpe.

Professionel og pålidelig virksomhed

Virksomheden udarbejder alle dokumenter professionelt. Klar kommunikation og hurtige svar med råd var meget vigtigt for mig. En pålidelig tilgang til problemer og løsning af dem.

2 de septiembre de 2024

Hej Anna.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du har været tilfreds med sagsbehandlingen, og jeg hjælper gerne en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er til 100% anbefaling dygtige og…

Er til 100% anbefaling dygtige og effektive

19 de agosto de 2024

Hej Jill.

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst 5 stjerner 😊
Jeg er glad for, at alt forløb godt, og at du har været tilfreds med sagens behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og grundig behandling af vores…

Hurtig og grundig behandling af vores sag, hvor vi løbende blev holdt orienteret om processen

7 de agosto de 2024

Hej Rasmus.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du har været tilfreds med min behandling af sagen. Skulle du en anden gang have behov for assistance, hjælper jeg gerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian har seriøst styr på dét!!

Fra at have været i hænderne på en grådig og overfladisk advokat, som banken havde anbefalet, endte jeg hos boligpapirer.dk. Ikke nok med at Brian er lynhurtig på tasterne, løsningsorienteret, flink, tålmodig og forklarer sig på en forståelig facon, så er han billig, næsten 4 gange så billig som advokaten banken anbefalede. Konklusion, du er i gode hænder hos Brian og du har ikke brug for en advokat til at lave købsaftaler, skøder etc., Brian ordner det hele og holder dig orienteret i gennem hele processen. Tak for alt Brian, en alt i alt fantastisk oplevelse.

1 de agosto de 2024

Hej Dan.

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Den varmer helt utrolig meget 😊
Jeg er blot glad for, at I valgte at benytte mig til jeres sag og har været tilfredse med sagsforløbet.
Skulle I en anden gang have behov for hjælp vedr. køb/salg af hus, så hjælper jeg med glæde igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var bare i trygge hænder fra start…

Vi var bare i trygge hænder fra start til slut - stor ros herfra

9 de agosto de 2024

Hej Jan.

Tusind tak for din anmeldelse - og ros 😊
Det glæder mig, at sagen blev klaret tilfredstillende, og jeg står altid klar igen, hvis der skulle være behov for min assistance.

Enestående og effektiv service

Brian Christensen’s kompetence er imponerende og yderst rettidig. Alle forhold blev professionelt gennemgået og alle tidsfrister overholdt, vi kan kun give vore bedste anbefalinger mht brug af Boligpapirer.dk.

28 de junio de 2024

Hej 😊

Tusind tak for den meget fine anmeldelse og ikke mindst anbefalingen!
Det glæder mig meget, at sagen er løst tilfredstillende, og skulle der igen blive behov for min assistance, skal jeg gøre mit bedste for at leve op til forventningerne.

mvh.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Han er der altid når man har brug for…

Han er der altid når man har brug for ham. Ringer altid tilbage. Vi har brugt Brian de sidste 6 gange vi har købt huse. Super service

1 de julio de 2024

Hej Nadija.

Tusind tak for den meget fine anmeldelse 😊
Jeg er glad for, at jeg kan leve op til jeres forventninger hver gang - og skal med glæde hjælpe også i fremtiden 👍

Super professionelt.

Super professionelt.
Brian er super hurtig, kompetent og vender tilbage lynhurtigt, hvis man har spørgsmål både tidligt og sent.
Tak for hjælpen til vores huskøb.

1 de julio de 2024

Hej Niels.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig altid, når der er tilfredshed med sagens behandling 😊
Skulle der en anden gang være brug for min assistance i forbindelse med hushandel, er jeg gerne behjælpelig.

Professionel og personlig sagsbehandling

Tillidsvækkende person, som besvarer alle spørgsmål uanset typen af spørgsmål.
Holder en orienteret om sagsforløbet, hvilket jeg satte stor pris på. Kan han ikke lige svare på et opkald, så vender Brian hurtigt tilbage. Betalingen for sagsbehandlingen er fair. Kan kun anbefales herfra.

25 de junio de 2024

Hej 😊

Tusind tak for den meget fine anmeldelse.

Jeg er naturligvis glad for, at det har været en god oplevelse gennem hele sagen og assisterer gerne, hvis der atter skulle blive behov for mine kompetencer.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.