boligpapirer.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev anbefalet Brian i gennem mit netværk. Jeg er førstegangskøbende til en lejlighed i Aarhus og der har ikke været en finger at sætte på forløbet hos Brian. Han rådgiver og er grundig i sit arbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang jeg benytter Boligpapirer.dk, og som de 2 andre gange, lever de fuldstændigt op til mine forventninger, hurtig, nem og sikker sagsgang, vedrørende alt hvad en bolighandel indebærer, en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian har været rigtig god at snakke med og er meget imødekommende. Han har guidet os hele vejen igennem hussalget og fundet gode løsninger på, hvordan tingene kunne skrives. Han har åbent og ærligt b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har har haft en helt utrolig god oplevelse hos boligpapirer.dk i forbindelse med vores huskøb. Brian var altid nem at komme i kontakt med, gav letforståelig råd og vejledning og har performet lang... Ver más

Información sobre la empresa

1. Secretario judicial
  2. también en la categoría
  3. Servicios legales

Escrito por la empresa

boligpapirer.dk beskæftiger sig med de fleste opgaver indenfor handel med fast ejendom. Her får du professionel rådgivning, når du har købt bolig, sommerhus, andelsbolig eller ejerlejlighd gennem ejendomsmægler. Sælger du din bolig privat, f.eks. gennem Facebook eller anden selvsalgs-hjemmeside, og mangler en rådgiver til at klare papirgangen med købsaftale og skøde, kan boligpapirer.dk klarer opgaven. Skal du have klaret en familieoverdragelse, f.eks. af sommerhus eller ejerlejlighed, så kontakt boligpapirer.dk for at høre, hvordan det kan klares. I samme forbindelse kan der også laves gældsbreve, f.eks. i forbindelse med overdragelse som gave. Er du og din partner gået fra hinanden, og skal den ene af jer overtage den tidligere fælles bolig, så kan boligpapirer.dk også hjælpe, så det hele klares så nemt og hurtigt som muligt. Har du købt en grund - privat eller kommunalt - kan boligpapirer.dk hjælpe med udarbejdelse/gennemgang af købsaftale og efterfølgende tinglysning af skødet. Tinglysning af skifteretsattest klares også hurtigt og nemt. Uanset opgaven kender du prisen på forhånd. Her er ingen skujlte gebyrer eller honorarer. Til gengæld får du altid professionel rådgivning af uddannet ejendomsmægler, som har arbejdet med fast ejendom siden 2005. Du er altid velkommen til, ganske uforpligtende, at kontakte boligpapirer.dk for at høre, hvad boligpapirer.dk kan gøre for dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service!

Super service!

3 de junio de 2024

Hej Mette.

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 ⭐
Det glæder mig, at du har været tilfreds med sagens behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og professionel…

Super god service og professionel sagsforløb hvor der bliver fulgt op på tingene

23 de mayo de 2024

Hej 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig, at sagen er løst tilfredsstillende, og jeg hjælper gerne en anden gang, hvis der er behov for min ekspertise.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik de informationer der var nødvendigt…

Fik de informationer der var nødvendigt og professionel rådgivning
Det fungererede perfekt

26 de abril de 2024

Hej Svend.

Tusind tak for den fine anmeldelse - den er jeg glad for 😊
Det glæder mig, at du har været tilfreds med sagens behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt fungerede efter planen.

4 de abril de 2024

Hej Lars.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Er glad for, at sagen er løst tilfredsstillende, og jeg hjælper gerne, hvis der en anden gang skulle blive brug for min assistance.

Troværdighed

Billig, hurtig og ordholdende.

18 de marzo de 2024

Hej Poul.

Tusind tak for din anmeldelse - og ikke mindst de fem stjerner 😊

Det glæder mig, at du har været tilfreds med sagens behandling, og skulle der en anden gang blive brug for min hjælp, står jeg gerne til rådighed.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Professionel service

I har hurtigt og effektivt sørget for at få dokumenterne i forbindelse med sommerhussalget klargjort og godkendt.

13 de marzo de 2024

Hej Anne.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig, at sagen er løst tilfredsstillende, og jeg håber, at jeg en anden gang kan være behjælpelig - og forhåbentlig gøre mig fortjent til den sidste ⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, god dialog og meget rimelige priser. Dette ved både de nemme, og de komplicerede sager.

Vi har, indtil videre, benyttet Boligpapirer.dk i forbindelse med 7-10 sager, lige fra privat køb af sommerhus, erhvervsejendomme, og flere enfamilies ejendomme i virksomheds regi. Vi kan på det varmeste anbefale Boligpapirer.dk som samarbejdspartner til alle, både private og virksomheder.

20 de febrero de 2024

Respuesta de boligpapirer.dk

Tusind tak for den meget fine anmeldelse - og ikke mindst anbefalingen.

Jeg er glad for at have hjulpet godt igennem de forskellige sager, og jeg ser frem til forhåbentlig at kunne hjælpe med yderligere handler i fremtiden 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ført godt ved hånden

12 de febrero de 2024

Hej Nicolai.

Mange tak for din anmeldelse 😊

Jeg er glad for, at du har været tilfreds med sagens forløb, og jeg håber, at jeg en anden gang kan yde assistance og forhåbentlig gøre mig fortjent til den femte stjerne 🤞

Tryghed fra første sekund

Allerede efter første (og faktisk eneste) samtale med Brian var jeg sikker på at vi var i trygge hænder. Brian holdt os løbende opdateret på processen og fra start til slut gik alt perfekt. Alle spørgsmål blev besvaret og vi var på intet tidspunkt bekymret for noget der ellers kan virke som en besværlig proces.
Jeg vil ikke tøve med at lade boligpapirer.dk stå for papirarbejdet på min næste bolighandel!

1 de febrero de 2024

Hej Christian.

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 😊

Jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse i forbindelse med sagen, og jeg står altid gerne til rådighed, hvis der skulle blive brug for min assistance på et senere tidspunkt.

Enkelt og god service

19 de enero de 2024

Hej Dorte.

Mange tak for din anmeldelse af boligpapirer.dk 😊
Det glæder mig, at sagen blev løst tilfredsstillende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god service, til en god pris

Brian gjorde det let og har givet god service og ydelser i forbindelse med bolighandel, hvor der var en ikke digitalt part med ind over.
Til en god pris ovenikøbet.
5/5

31 de diciembre de 2023

Hej Lucas.

Mange tak for din fine anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at I har været tilfredse med sagsforløbet, og skulle I en anden gang få brug for hjælp til bolighandel, så er jeg naturligvis klar til at hjælpe.

Sublim

Boligpapirer's arbejde har været en kæmpe trykhed i forbindelse med min hushandel, efter min mening bør alle få den slags hjælp som køber.

23 de enero de 2024

Hej Thomas.

Tusind tak for din fine anmeldelse - og ikke mindst din opfordring til at alle købere burde have professionel rådgivning 😊

Jeg takker for opgaven og er naturligvis glad for, at sagen er løst tilfredstillende. Skulle der på et andet tidspunkt være behov for min assistance, så står jeg selvfølgelig klar til at hjælpe.

Bolighandel

Da konen og mig skulle købe bolig havde vi først et andet advokatfirma til opgaven men vi kunne ikke komme i kontakt til dem selvom vi prøvede i flere dage. Vores bankmand anbefalede Boligpapirer til os da han havde gode erfaringer med ham samtidig var han også billigere.
Efter kontakt med boligpapirer blev vi meget overrasket over den professionalisme han havde.
Hver gang man fik en mail eller opringning kunne man tydelig se og mærke han havde læst alle dokumenter på ejendommen for at rådgive og sikre os den bedste handel. Seriøst den bedste advokat til køb/salg af ejendomme man kan finde. Vil KLART anbefale ham til alle dem jeg kender fremadrettet som skal købe eller sælge ejendom.
Hilsen Kasper

22 de diciembre de 2023

Hej Kasper.

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse og ikke mindst din store anbefaling - det varmer 😊

Jeg er selvfølgelig meget glad for, at I har været tilfredse med min behandling af sagen, og skulle I en anden gang få behov for min assistance, er jeg altid klar tli at hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seriøst godt og professionelt arbejde

Rigtig god professionelt arbejde som du har udført i forbindelse med salg og køb af vores bolig.
Alt forløb bare uden problemer og vi vil helt sikkert bruge boligpriser.dk igen og henvise til boligpriser.dk 👍👍👍

5 de enero de 2024

Hej Ole.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Jeg er naturligvis glad for, at sagen er forløbet som ønsket, og jeg står gerne klar igen, såfremt du får brug for mine kompetencer igen 😊

Super god service

Super god service - hurtig og kompetent - kan varmt anbefales !

28 de diciembre de 2023

Hej Anya.

Tusind tak for din anmeldelse af boligpapirer.dk - og ikke mindst din varme anbefaling 😊

Jeg er glad for, at sagen er løst tilfredsstillende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super oplevelse hurtig respons og top…

super oplevelse hurtig respons og top professionelt

28 de diciembre de 2023

Hej Klaus.

Tak for din fine anmeldelse - den er jeg glad for 😊

Og rigtig dejlgt, at du har været tilfreds med sagens behandling.

Var helt tryg

Meget Kompetent service. Forklar tingene meget tydeligt og gøre tingene færdig som aftalt. Kan varmt anbefale bolig papir dk

29 de noviembre de 2023

Hej Nils.

Tusind tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling 😊
Jeg er glad for, at det er forløbet som forventet, og at sagsforløbet har været en god oplevelse.

Meget tilfreds med huskøbsrådgivning

Meget tilfreds med huskøbsrådgivning

Meget kompetent rådgivning med syn på hvad vi, som kunder, mangler af viden i huskøbsproces.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale Brian eller anvende ham igen i andre boligkøbs sager

17 de noviembre de 2023

Hej Jonathan.

Tusind tak for den fine anmeldelse - og ikke mindst din anbefaling.
Jeg er glad for, at det hele kom godt på plads, og skulle du en anden gang få brug for mine kompetancer, så hjælper jeg gerne 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel arbejde og god service

Professionel arbejde og god service, hvor vi blev løbende informeret. Nemt at få fat i, hvis der var et spørgsmål på
telefonen eller via mailen.

9 de noviembre de 2023

Hej Jens.

Tusind tak for dine fine anmeldelse 😊
Jeg er glad for, at du har været tilfreds med sagens behandling og forløbet.

God hjælp

God hjælp, ingen udfordringer.

9 de noviembre de 2023

Hej Maria.

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at sagen er løst til din fulde tilfredshed - og ikke mindst fem stjerner 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.