BRICOFLOR.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie aangename vloer van zelfklevende vinyl tegels voor in de berging, wasplaats en 2de toilet. Correcte levering. Makkelijk in onderhoud. Zeer tevreden. Levering 2 weken België.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 6 september heb ik drie rollen behang besteld bij Bricoflor, omdat het rode barok behang hier het goedkoopst werd aangeboden. Vanwege de slechte reviews hier op Trustpilot heb ik gekozen voor bet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

UPC is mijn zending vloertegels kwijtgeraakt... Ik moet wachten tot de fabrikant weer nieuwe voorraad heeft. Hopelijk worden ze na volgende week snel geleverd. Wel sterren voor de klantenservice!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima ervaring met Bricoflor. De proefstalen van het meubellinoleum waren gemakkelijk te bestellen en werden snel geleverd. Dat maakte het kiezen een stuk eenvoudiger. Ook de definitieve bestelling w... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

Webshop voor behang en vloerbedekking

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

163 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

86 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nepbedrijf

Onduidelijk bedrijf. Reageren niet, denk niet dat ik ooit iets zal ontvangen van ze. Word met kluitje in het riet gestuurd. Communicatie erg stroef of onmogelijk.
Had ik maar eerder de recensies gelezen! Het is vreemd als er alleen maar 1 en 5 sterren recensies zijn, dan lijkt het of de positieve recensies niet echt zijn.
Altijd reacties checken van te voren.
Heb wel m’n geld teruggekregen.

M. Lindhout

26 de julio de 2024
Logotipo de BRICOFLOR.nl

Respuesta de BRICOFLOR.nl

Mijn oprechte excuses voor het feit dat je geen reactie van onze klantenservice hebt ontvangen. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven, en ik begrijp dat dit vervelend voor je is.

Onze producten worden rechtstreeks door de fabrikant verzonden, en we zijn bezig om onze communicatie te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat dit soort situaties in de toekomst niet meer voorkomen.

Nogmaals, excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Klantenservice

Behang gekocht

Behang gekocht. Was niet goed. Retour gezonden op eigen kosten. Geen reactie op mails. Telefoon niet opgenomen. Ga geld betwisten via mijn creditcard maatschappij. Was een slecht bedrijf. ADVIES: NOOIT KOPEN BIJ DIT BEDRIJF

23 de abril de 2024

Betaalde stalen niet ontvangen

Ik bestelde stalen voor 10,-. Helaas niet betaald met mijn creditcard, dan kon ik het bedrag claimen.

12 mrt besteld en al 2x gebeld en gemaild wanneer bezorgd gaat worden. Belofte per telefoon (ongeïnteresseerde Engelstalige man) is steeds 5 werkdagen, op mail geen reactie. Tot op heden niks ontvangen.

Zeker niks bestellen bij dit bedrijf.

12 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Let op! Reviews zijn vaak nep.

Zo te zien staan er op Trustpilot betrouwbare 1 ster-reviews. Ik zit in het zelfde mandje van stalen besteld te hebben en niets aan info/iets te krijgen dus 10 euro verloren. Wou dat ik eerst de reviews hier had gelezen.. Ik had op Kiyoh bekeken maar hier zijn de 10 sterren reviews altijd in setjes van 4 gegeven op dezelfde dag, en sommige van deze reviews zijn van verschillende mensen maar zijn vertalingen van elkaar in het Engels en Nederlands.
Van bijv. ene Lisa: "De kwaliteit van het behang overtrof mijn verwachtingen en heeft mijn ruimte werkelijk omgetoverd tot een stijlvolle en uitnodigende omgeving" en een totaal ander persoon (nee echt) in het engels, ene Janneke van Amsterdam (een Engelstalige Nederlander blijkbaar) "The quality of the wall paper exceeded my expectations, and it has truly transformed my space into a stylish and inviting environment".

Je wordt voorgelogen waar je bij staat op de andere sites, dus let goed op.

14 de marzo de 2024

Kleurverschil behang

Eerst duurde het erg lang voordat mijn bestelling aankwam. Contact opgenomen, bestelling bleek verloren te zijn geraakt oké kan gebeuren.
Nieuwe bestelling ontvangen. Ondanks dezelfde batchnummers te hebben had mijn behang toch kleurverschil. Na maanden contact met de klantenservice (die geen Nederlands spreekt, dus alles wordt heel vaag vertaald) pas geld teruggekregen. Kreeg toen alsnog te horen dat het onze schuld was maar dat ze als teken van "goede wil" maar ons geld terug geven...
Ga hier zeker nooit meer bestellen.

17 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige behangstalen geleverd gekregen!

Ik heb de bestelde behangstalen netjes geleverd gekregen. Moest er wel drie weken op wachten maar voila!
Ik had de achteraf betalen optie van Klarna gekozen en achteraf las ik hele negatieve recensies over Bricolor.nl. Ik schrok hier wel van maar liep geen enkel risico met achteraf betalen. De behangstalen zijn erg mooi en ik ga hier zeker iets van bestellen bij dit bedrijf. Met achteraf betalen van Klarna.

10 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supermooi Behang PintWalls II "391091"…

Behang PintWalls II "391091" A.S. Création besteld bij Bricoflor, alles is op tijd geleverd, behang is perfect. Wij hebben gekozen voor een moderne houtlook lattenwand en het behang in deze look is niet v echt te onderscheiden. Bovendien is het maar een fractie van de prijs voor een echt houten lattenwand. Wij zijn er zeer tevreden over, ook over de snelle levering. Zeer stevig, goede kwaliteit behang.

10 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Met moeite een ster geplaatst

Met moeite een ster geplaatst. Eigenlijk vind ik zelfs die dat niet waard. Zakelijk overleg gehad. Teams meeting wordt gevoerd door een collega waarbij ik de snottebellen uit haar neus zie hangen. 2 facturen zijn netjes betaald, maar de 3e factuur is al een tijd vervallen en ik krijg deze toko op geen enkele manier te pakken.

15 de noviembre de 2022

LET OP: OPLICHTING!!!

LET OP: OPLICHTING!!!!

Een bestelling geplaatst en er is niks geleverd. Contact is op geen enkele manier mogelijk. Telefonisch word je in de wachtrij gezet maar dan ben je een half uur lang de eerst volgende in de wachtrij en vervolgens wordt de telefoon nooit opgenomen of word je eruit gegooid, op e-mail reageren ze niet en live chat bestaat niet.

LET OP: Oplichting!!!!

24 de octubre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.