Emmalys.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet at sætte fingeren på. Bestilte en pande, den kom forholdsvist hurtigt på trods af Black Friday. Desværre havde den en fabrikationsfejl, som viste sig et stykke tid efter pludseligt. Fik bule og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up. Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Emmalys er ét af mine yndlingssteder at handle på nettet. Altid gode tilbud. Søde og rare medarbejdere hvor servicen er i top. De er gode til at informere på deres hjemmeside, hvis man selv læser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ualmindelig god service… Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de accesorios de hardware

Escrito por la empresa

Emmalys.dk er opkøbt af nye ejere i januar 2023, men oprindeligt startet i 2012 og er en webbutik med en forkærlighed for boligindretning og design til hjemmet. Vi har mere end 8000 produkter at vælge i mellem og vores mission er, at få vores kunder til at føle sig velkomne og yde en kundeservice, der lægger udover det sædvanlige.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Manglende ordre

Manglende ordre
Vedr. ordre 73002
Er rigtig ærgerligt over stadig ikke at have modtaget den julegave, som jeg havde bestilt. Fik at vide efter jul, at varen var på lager hos leverandør, men har ikke modtaget noget endnu. Har ringet men telefonen er lukket og har heller ikke fået svar på mail, som de ellers henviser til. Jeg vil bare gerne vide, om jeg modtager noget eller ej.
I dag 13. Januar har jeg stadig ikke modtaget min julegave.

30 de diciembre de 2021

Hej Else,

Varen du har bestilt har leverandøren tydeligvis ret store problemer med, hvad det helt præcist skyldes ved vi ikke. Men der er rigtig mange udfordringer for fabrikkerne herunder Covid-19 og det kan være materialemangel, manglende arbejdskraft eller udfordringer med at få varerne til DK.

Jeg kan sagtens forstå du er ærgerlig over ikke at have fået varen inden jul, men når man handler på vores side og varen ikke er på lager, gør vi altid opmærksom på i betingelserne, at leveringen afhænger 100% af vores leverandør og kan derfor ikke garanteres. Det står både i handelsbetingelserne og på ordrebekræftelsen: https://emmalys.dk/handelsbetingelser

Ønsker du ikke længere af vente, er du velkommen til at kontakte os - for vi kan sagtens forstå hvor ærgerlig en situation det er.

Ha' en dejlig dag! 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en skål d. 22. til levering, og d. 23. modtog jeg en mail om at min pakke var klar til afhentning. Det eneste der skulle tælle ned var, at produktet var lidt beskidt - men det fik vi tørret af.

24 de diciembre de 2021

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse! 😊
Vi har desværre også støv på vores lager, men skal beklage det ikke var blevet ordnet inden du fik produktet tilsendt 😅

Rigtig dejlig 1. juledag til dig 🎄

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Da jeg har ventede 3 uger på mine vare…

Da jeg har ventede 3 uger på mine vare og de så kun har sent 1 af mine vare syntes jeg der er meget dårligt service

24 de diciembre de 2021

Hej Anja,

Da du ikke har reageret på vores henvendelse om yderligere informationer, så ser vi ikke dette som en reel købsoplevelse.

Du er velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan forklare dig hvorfor din ordre evt. ikke er blevet sendt afsted.

Ha' en dejlig dag!

Dbh Maria - Emmalys.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte 3 ting til Black friday 3…

Vi bestilte 3 ting til Black friday 3 julegaver vel og mærke. I fredags for vi en besked om at 1 af varerne er forsinket men at de vil sende hurtigst muligt, hvorfor har vi ikke fået de andre 2 som er på lager, så var der da 2 gaver mere under træet. Vi skrev til jer igår at vi håbede på de kunne være her inden jul, men fik blot et autosvar fra jeres mail.

23 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering i højsæsonen

Super hurtig levering i højsæsonen, fik min vare præcis 48 timer efter bestilling! :) Venligt kundeservice der hurtigt svare på spørgsmål over mail :) Handler der gerne igen.

23 de diciembre de 2021

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙂
Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god oplevelse

Bestilte i går med bekræftigelse om, at jeg ville få leveret inden jul. Kunne hente pakken i her til morgen før kl. 10.00!
Alt ser så fint ud - mine varmeste anbefalinger.

Hej Ditte,

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling! 🙂
Det er vi bare super glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - kan kun anbefales !!!

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙂
Den er vi bare super glade for.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hurtig svar på spørgsmål, dag til dag levering. Tjekkede med dem inden bestilling at vare var på lager. Under 24 timer senere kan jeg hente pakke. Fantastisk.

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙂
Den er vi bare super glade for.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stol ikke på (levering inden jul) varer

Dårlig oplevelse, bestilte vare med levring inden jul. Får så mail om at nogle af tingene ik kan nå og komme, og om der skal laves del levering. Da jeg svare tilbage at det lyder mærkeligt da jeg netop kun har valgt varer der stod der kunne leveringers inden jul. Og jeg ønsker annullering af min bestilling så stopper svarene på mail. Da jeg så prøver ringe til kundeservice for og få svar. Er tlf lukket pga travlhed og man skal sende mail istedetfor. 🙈 omg så er det ikke nemt og man bliver sku lidt træt af at havde valgt at bestille hos dem. Jeg venter stadigvæk på svar??
Anbefaling er hold jer fra denne hjemmeside, man kan ikke stole på deres leverings tider og når man så vil annullere, bliver der bare stilhed fra deres side af? 🤷🏼‍♀️
Første og sidste gang jeg handler hos dem.

Efter denne anmeldelse, fik jeg efterfølge svar på mail om at bestilling blev annulleret 👍🏻

Hej Charlotte,

Indtil vi får ydereligere oplysninger fra dig, så venter jeg med at kommentere din købsoplevelse hos os 🙂

Fantastisk god service!

Har modtaget en vare, der var beskadiget. Har bare fået den allerbedste service, så jeg kan få en ny vare, jeg kan nå at bruge som julegave. Jeg har handlet ved Emmalys i flere år, og det bliver jeg ved med.

20 de diciembre de 2021

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Det varmer her hos os 💕
Jeg er bare glad for jeg kunne hjælpe dig, så du ikke manglede en gave under juletræet.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul 🎄

Øv, skuffende oplevelse

Øv, har bestil 2 varer, som ER på lager, men nu 10 dage senere er varen stadig ikke afsendt. Jeg har forsøgt at kontakte Emmalys, men får intet svar. Ret skuffende.

16 de diciembre de 2021

Hej Louise,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

For år tilbage var Emmalys et…

For år tilbage var Emmalys et fremragende sted at handle med gode tilbud. De gode tilbud er der stadigvæk. Men de seneste par år har jeg flere gange oplevet, at varerne er enorm lang tid undervejs. Fx hvis man bestiller i forbindelse med Black Friday kan man ikke være sikker på at få sine varer inden jul, til trods for, at der står, at varen ER på lager ved bestilling. Det dobbelttjekkede jeg i år, men alligevel modtager jeg en mail 14 dage senere, hvor de skriver, at varen er i restordre. Det burde simpelthen være muligt at estimere lagerbeholdningen bedre - også til Black Friday... nu har de valgt også at lukke deres telefon grundet travlhed, og man bliver spist af med at skulle sende en mail, hvor man kan risikere at vente et par dage, før man får svar. Rimelig ærgerligt, når man står med en 'akut' situation.

Kom igen Emmalys, det må I simpelthen kunne gøre bedre. Øv.

14 de diciembre de 2021

Hej Jannika,

Først må jeg bare sige, at de sidste par år har ikke kun vi, men mange andre forhandlere, desværre været ramt af, at der er Corona og det har ingen kunne forudsige, hvordan det i den forbindelse ville blive.

En del leverandører har svært ved at følge med i deres leveringer i år, fordi de ikke kan få varer hjem til DK så nemt som før Corona blev en stor forhindring.

Jeg har undersøgt din ordre og kan se den manglende vare ikke var på lager ved bestilling og efterfølgende har vi skrevet ud til dig, at den desværre var røget i restordre hos leverandøren.

Man skal i hvert fald ikke være i tvivl om, at vi alle løber så stærkt vi kan og får besvaret alle mails næsten hver dag 🙂

Kan du have en rigtig god dag!

Ualmindelig god service…

Ualmindelig god service…
Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan nå frem til jul….
I stedet hjalp den søde kundeservicemedarbejder med hvor jeg kunne skaffe varen, så den kunne skaffes før jul.
UALMINDELIG god service - ikke sidste gang jeg handler her…

1 de diciembre de 2021

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Den er vi virkelig rigtig glade for.

Vi er bestemt ikke blege for at hjælpe vores kunder videre til en af vores 'konkollegaer', hvis vi ikke selv kan skaffe varen hjem.

Jeg er bare glad for vi kunne hjælpe dig.
Rigtig dejlig dag og god jul 💕

Fantastisk service

Super service og hurtig levering. Tusind tak.
Har bestilt flere gange og varerne er kommet hurtigt og godt pakket. Og hjemmesiden er nem

28 de noviembre de 2021

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Den er vi super glade for.

Rigtig god aften til dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Butikken annullerer hele min ordre på…

Butikken annullerer hele min ordre på grund af egen fejl i pris på Black Friday.

Det er ikke okay. Det må stå for deres egen regning. Jeg synes ikke, at man kan forvente andet end gode tilbud, når der er Black Friday.

26 de noviembre de 2021

Hej Julie,

Da du ikke har valgt at henvende dig på vores forespørgsel på yderligere informationer, så vi kan desværre ikke undersøge dit købsforløb nærmere, derfor vælger jeg ikke at kommentere mere på denne anmeldelse 🙂

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du er utilfreds med din købsoplevelse - det har vi taget til os :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service og anklager mod kunder

Jeg havde købt en varer på deres hjemmeside og efterfølgende modtager jeg en annullering af min ordre grundet fejlpris. Da jeg kontakter kundeservice for at høre om fejlen, anklager de mig for at handle i ond tro og derfor annullerer min ordre. Fuldstændig uacceptabel opførsel fra kundeservice!

26 de noviembre de 2021

Hej Amalie,

Jeg kan godt forstå du er ærgerlig over, at vi har måtte annullere din ordre, men når man bestiller en vare som normalt koster 2599,- så må man formode at 2,08 kr. må være en prisfejl - der er tale om så stor en difference, at vi forsvarlig godt kan annullere en ordre med en pæn undskyldning, hvilket vi også gjorde.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lagde en ordre og slettede den 10 min…

Lagde en ordre og slettede den 10 min efter via en mail til kunde service, men dagen efter pakker de alligevel min ordre og trækker beløbet på trods af jeg også kontakter dem telefonisk🤷🏽‍♀️
Jeg fik efter noget tid mine penge retur for fragten så fin service i sidste ende efter lidt korrespondance frem og tilbage.

23 de noviembre de 2021

Hej Jette,

Vi er virkelig kede af denne anmeldelse, for vi synes bestemt ikke vi har kunnet have gjort det anderledes.

Du lægger en ordre i går og skriver en mail om, at ordren skal annulleres. Den mail ser vi ikke, og vi kan desværre have en svartid på op til 2 hverdage, da vi modtager rigtig mange mails hver dag.

I mellemtiden bliver din ordre afsluttet og hentet af GLS. (Vi prøver at få ordrerne hurtigt ud af døren)

Du ringer ind og vil gerne have vi får din pakke stoppet, men det er desværre ikke muligt for os, da den allerede er afhentet.

Vi prøver at afhjælpe dig, ved at skrive til dig du kan lade pakken gå retur til os, så du kan få dine penge retur.

Hvis du lader pakken gå retur, går der ikke op til 14 dage før du kan få dine penge retur - allerhøjest et par hverdage 🙂

Vi manglede dine bankoplysninger for at kunne føre de 75 kr. tilbage i fragt.

Mvh Maria, Emmalys.dk

Nem overskuelig hjemmeside

Nem overskuelig hjemmeside, hurtig levering og fantastisk kundeservice ☺️ Klar anbefaling herfra

23 de noviembre de 2021

Hej Sam,

Tusind tak for sin anmeldelse! Den er vi bare super glade for 😊

Jeg håber vi får dig, at se igen en anden gang.

Ha' en rigtig dejlig dag! 💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin hjemmeside :-)

7 de noviembre de 2021

Hej Manja,

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre du synes om vores webshop 😊

Håber du får en rigtig dejlig dag! 💕

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.