Intet at sætte fingeren på. Bestilte en pande, den kom forholdsvist hurtigt på trods af Black Friday. Desværre havde den en fabrikationsfejl, som viste sig et stykke tid efter pludseligt. Fik bule og... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up. Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det... Ver más
La empresa ha respondido
Emmalys er ét af mine yndlingssteder at handle på nettet. Altid gode tilbud. Søde og rare medarbejdere hvor servicen er i top. De er gode til at informere på deres hjemmeside, hvis man selv læser... Ver más
La empresa ha respondido
Ualmindelig god service… Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Emmalys.dk er opkøbt af nye ejere i januar 2023, men oprindeligt startet i 2012 og er en webbutik med en forkærlighed for boligindretning og design til hjemmet. Vi har mere end 8000 produkter at vælge i mellem og vores mission er, at få vores kunder til at føle sig velkomne og yde en kundeservice, der lægger udover det sædvanlige.
Información de contacto
Vestergade 14, 4600, Køge, Dinamarca
- info@emmalys.dk
- emmalys.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super kundeservice og hurtig levering 😊

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Var spændt på at se om alle tallerkner var hele, efter en tur med fragtmanden men de var pakket rigtig godt ind. Ikke sidste gang jeg handler der fra.

Dårlig service
Modtager nyhedsmail med at man kan spare 26% på Royal Copenhagen. Der står at hvis man logger ind, så kan man yderligere 10%
Det kan man så ikke
Skriver til kundeservice at det ikke virker og får et svar på, at de ikke ved hvorfor
Jeg svare tilbage og får intet svar
Forleden rykkede jeg for svar og har stadig ikke hørt noget
Virkelig dårlig service

Alt er perfekt ved Emmalys.dk
Har været meget tilfredse med kundeservicen, varer, og priser. Brug dem, hvis du har behøv for hvad som helst isenkram.
Quick service and delivery and lovely…
Quick service and delivery and lovely to talk to on the phone,

Fine produkter hurtig levering
Købte 4 kähler tallerkener til en formidabel pris og havde dem hurtigt efter
Langsom levering
Gode priser, fin indpakning af varerne og hurtig retur ordning . De får kun 4 stjerner, da leveringen simpelthen går for langsomt, ikke kun denne gang, men de sidste gange jeg har bestilt varer hos dem. Har flere gange ventet over en uge for at modtage mine varer, de fleste virksomheder kan levere fra dag til dag, så der kunne I godt forbedre jer. Varerne står på hjemmesiden til at være på lager. Helt klart plads til forbedring på leveringstiden.

Respuesta de Emmalys.dk
God oplevelse og penge sparet.
Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up.
Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det er dælme kundepleje så man bliver helt glad.
Det skal også lige nævnes at der var en ret god besparelse på at handle hos Emmalys.
De varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de Emmalys.dk
Det er første gang jeg har haft handlet…
Det er første gang jeg har haft handlet på Emmalys, men absolut ikke sidste gang.
Jeg kontaktede kundeservice på en mandag, som er virkelig behjælpelig, for at høre om jeg kunne nå at få 2 gaver leveret til om lørdagen. Tingene var ikke på Emmalys eget lager, og de bekræftede at det kunne lade sig gøre. Om torsdagen havde jeg ikke hørt noget nyt og ringer derfor igen, igen en utrolig stor hjælp fra kundeservice. De kontakter leverandøren som siger at tingene stod pakket og klart til afsendelse fra dem af til Emmalys. Jeg bliver ringet op ca 5 min efter med den besked og de lover at kontakte mig fredag om tingene er nået frem til dem så de kan nå til mig lørdag.
Fredag bliver jeg ringet op ligeså snart de havde modtaget pakker og at mine ting var blandt de modtagne. Emmalys pakkede mine gaver ind ub. idet der havde været forsinkelser og jeg modtog min pakke om lørdagen.
Utrolig god og venlig betjening hos Emmalys der kan I trygt handle

Respuesta de Emmalys.dk
HURTIGT, nemt og gode priser
HURTIGT - GOD SERVISE - NEM HJEMMESIDE - GODE PRISER.
Bestilte igår fredag kl 13:30. Og i dag lørdag kl 10:03 kunne jeg hente min pakke. Jeg er fuld ud tilfreds med mit køb. Jeg køber helt sikkert der fra igen.

Respuesta de Emmalys.dk
Er har altid været glad for at handle…
Er har altid været glad for at handle hos emmalys.dk, men jeg er godt nok skuffet over den service jeg har fået på det sidste. Jeg bestilte en fødselsdagsgave tilbage i marts, hvor varen står som lagerført på deres hjemmeside. Jeg får en ordrebekræftelse hvor i der står, at ordren vil blive sendt inden for 1-4 hverdage. Jeg høre intet. Der går ca. 3 uger uden en lyd, og jeg henvender mig d. 9. april for, at høre hvor min ordre bliver af. Her får jeg d. 12.april en melding tilbage om, at den ene varer er forsinket til d. 14. april, og jeg tænker OK, det er et par dage mere.. D. 13. april får jeg en ny besvarelse på min henvendelse, denne gang er ordren udskudt til 1.6.
Jeg snakker med hende der skulle have gaven, om hun er villig til at vente på sin allerede meget forsinket fødselsdagsgave - det er hun. Jeg siger derfor OK til at vente på varen. Her d. 7.6, har jeg stadig intet hørt og jeg er igen nødt til SELV at kontakte dem for at få en status - og selvfølgelig er den igen forsinket. En ting er, at ting kan være forsinket for producenten, hvilket selvfølgelig er mega træls, men HVORFOR får jeg som kunde ingen besked? Hvorfor skal jeg SELV henvende mig for at få info om at ordren igen er forsinket? Det synes jeg simpelthen er for dårlig service.

Respuesta de Emmalys.dk
Jeg har ellers tidligere været ret…
Jeg har ellers tidligere været ret tilfreds med jer, men det er jeg godt nok ikke længere. Min mand bestilte i start december 2 tallerkener til mig i julegave. Dem har jeg stadig ikke fået. Hver måned skriver han og rykker for dem og hver måned skubber i leverings tidspunktet med en måned. At vente 6 måneder på en julegave er altså ikke ok

Hvad sker der for Jer?
Hvad sker der for Jer?
Jeg skrev den 8. februar en dårlig anmeldelse, som I har fået fjernet fordi “den er i strid med Trustpilots retningslinjer for brugere”. Til trods for, at jeg HAR et ordre nr. (000031665). Fjernelsen er anket hos Trustpilot.
Nu er jeg så pludselig medlem af Jeres kundeklub, for jeg har fået tilsendt et mail på gode tilbud??
Nej tak, jeg handler ikke hos Jer igen, og har aldrig tilmeldt mig Jeres kundeklub!

Respuesta de Emmalys.dk
Lyn hurtig respons fra kundeservice
Lyn hurtig respons fra kundeservice! :D

Respuesta de Emmalys.dk
Altid en fremragende service og behandlingstid
Jeg har aldrig før lavet en anmeldelse på Trustpilot, men Emmalys.dk fortjener det. Jeg har igennem de sidste mange år altid handlet via Emmalys og der har aldrig været problemer! Jeg modtager altid mine varer inden for 1-3 hverdage, selv under store kampagner og udsalg! Deres kundeservice er altid smilende og klar til at hjælpe, dog har jeg kun haft brug for at ringe til dem 1 gang, på grund af en fejl jeg selv havde lavet - og her kunne de også hjælpe med det samme! Det fungerer altid upåklageligt! Mange tak for god service og en dejlig hjemmeside, jeg fortsætter som trofast kunde hos jer :-) .

Plads til forbedring
Jeg har altid modtaget mine varer og altid fint pakket ind.
Emmalys er ikke de hurtigste til at behandle ordrer, så det kan være et punkt til forbedring :-) Det er er i hvert fald grunden til at jeg køber andre steder, hvis ikke at Emmalys er billigst.

Respuesta de Emmalys.dk
Bestilte et fuglefoderbræt som julegave....
Bestilte et fuglefoderbræt som julegave - før jul 2020
Efter udsættelser på udsættelser - to forskellig lydende mails hver gang - bad jeg kundeservice annullere ordren slut januar.
14 dage og flere mails med udsættelser senere - modtog jeg i går en mail, hvor de endelig bekræftede min annullering af varen. MEEEENNNNN samme dag modtog jeg igen en mail om at ordren blev forsinket.
ALDRIG MERE Emmalys.dk Hvem gider modtage en julegave til påske - USERIØST ... aldrig mere
Jeg bestilte d.25.1.21 nogle tallerkner…
Jeg bestilte d.25.1.21 nogle tallerkner fra royal Copenhagen 1-7 dages levering - 2 dage senere får jeg en mail om, at de ikke er på lager men er bestilt hjem og forventes på lager i begyndelsen af uge 5. Jeg har endnu ikke hørt mere fra dem, men kan se på andre hjemmesider, at samme vare først kan leveres i uge 8. Så mon ikke Emmalys har samme problem?
Jeg synes, det virker dybt uærligt at holde sine kunder hen, når det jo lader til, at de nok godt ved, at de ikke kan levere varen foreløbigt.
Her handler jeg ikke igen.
Umådelig dårlig kundeservice
Umådelig dårlig kundeservice. Bestilte en vare ultimo september 2020. Medio oktober kontakter jeg Emmalys, da jeg endnu ikke har hørt fra dem - de oplyser, at de ved en fejl ikke har fået informeret mig om, at varen er i restordre indtil ultimo november. Helt fint, det venter jeg gerne på... medio december kontakter jeg igen Emmalys, da jeg igen intet hører eller modtager. Intet svar. Medio januar 2021 kontakter jeg endnu engang Emmalys (altså 4!! Måneder efter køb og betaling, og 1,5 måned efter varen angiveligt skulle være på lager igen). Nu får jeg meddelelsen, at varen fortsat er i restordre indtil medio februar. Jeg vælger i den forbindelse at annullere min ordre, og skriver samtidigt til Emmalys, at jeg er en ellers tilfreds og tilbagevendende kunde, men at dette er en meget nedslående oplevelse. En ting er, at Emmalys yder så dårlig kundeservice, at de ikke proaktivt kontakter deres kunder med information om varestatus mv og dertil ikke besvarer mails angående samme, en anden ting er, at de i sidste ende ikke engang kan formå at beklage min oplevelse hos dem. De besvarer slet ikke min mail, men sender blot en faktura for annulleret ordre. Emmalys har afgjort mistet mig som kunde, og min familie kommer heller ikke til at handle hos dem igen. Føj Emmalys.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.