Det finns väl fördomar om bristande nivå på support hos internetleverantörer men de kommer på skam med Gardio. Snabbt svar på telefon, engagerad kundmottagare, snabb och elegant lösning på problemet... Ver más
La empresa ha respondido
Allt från första samtalet, väldigt trevlig och förstående lovade att kolla upp ärendet och återkomma. Han det också under den tiden han lovade. Louis var även behjälplig under betalnings processen st... Ver más
La empresa ha respondido
Trist att komma till sommarstugan och upptäcka att bredbandet inte fungerar, just under fotbolls-VM. Men den proffsiga och vänliga supporten, via telefon, identifierade att routern måste bytas ut. Eft... Ver más
La empresa ha respondido
En service upplevelse utöver det vanliga . Dels när vi ringde kontoret med frågor, den personen satte oss i kontakt med arbetsledaren genast. Grabbarna som kom och utförde jobbet var så trevliga och... Ver más
La empresa ha respondido
Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!
Lings väg 2, 16970, Solna, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Jag blev uppringd av en tekniker som hade noterat att min förstärkare inte var ansluten. Han hjälpte mig att ansluta den fast jag inte ens hade bett om det! Fantastiskt!!

Respuesta de Gardio
Att inte kunna hantera fakturering korrekt internt är dåligt och nu får jag som kund ringa runt istället för att undvika påminnelser

Respuesta de Gardio
Allt fungerar bra! Lätt att installera med enkla instruktioner. Så trevlig och tillgänglig kundservice.

Respuesta de Gardio
Fick fin hjälp att installera router så allt är klart!

Respuesta de Gardio
Det var enkelt och tydligt vad jag behövde göra. Trevligt bemötande.

Respuesta de Gardio
Jag hade kontakt med två medarbetare ang problem med internet. Vid båda tillfällen mötte jag två mycket kunniga och hjälpsamma personer. Aldrig mött ett bättre mottagande.

Respuesta de Gardio
Har försökt få mitt problem löst i snart 6 mån men Gardio skyller bara ifrån sig och säger att det är inget fel. Jag har själv felsökt och konstaterat ätt det är deras fel.

Respuesta de Gardio
Jag är okunnig i bredbandsdjungeln Marcus guidade mig så nu fattar jag mycket mera

Snabb och effektiv hjälp! Allt löstes på 15 minuter

Respuesta de Gardio
Hjälpsamma och serviceinriktade handläggare! 5 stjärnor!

Respuesta de Gardio
Supporten fungerade utmärkt. Personalen var kompetenta, engagerade och trevliga.

Respuesta de Gardio
Vi fick svar på våra frågor blev bra behjälpta

Respuesta de Gardio
Jag vände mig till Gardio, vår fiberleverantör, för att få hjälp med att förstå varför min router inte fungerar . Ali tog sig an mitt ärende med ett mycket bra bemötande och högt tekniskt kunnande. Jag är personligen mycket nöjd med servicen och uppskattar särskilt att kundtjänsten är öppen till kl. 20

Respuesta de Gardio
Snabb återkoppling samt trevligt bemötande.

Respuesta de Gardio
Snabb service, trevligt bemötande ! Fixade en driftstörning snabbt och ringde därefter upp och kollade så allt funkade som det skulle.

Respuesta de Gardio
Trevligt mottagande av Aileen+bra hjälp förstås

Respuesta de Gardio
De löste mitt problem smidigt och trevligt.

Respuesta de Gardio
Fick kontakt med Ali som var väldigt trevlig & saklig i förklaringar/information som gjorde hela installationen enkel.

Respuesta de Gardio
Efter en helt felaktig email-info om hur installationen skulle gå till så fick jag via uppringning från er kundtjänst en bra/snabb guidning om routerinstallationen .

Respuesta de Gardio
Más información sobre otros tipos de reseñas.