Gewoon Energie Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

260 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medewerker heeft mij goed en netjes…

Medewerker heeft mij goed en netjes geholpen.

24 de agosto de 2026

Beste M. van Driel,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u goed en netjes bent geholpen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten op een vriendelijke en professionele manier te woord te staan, dus uw compliment waarderen wij zeer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goed geholpen aardige vrouw en ze…

goed geholpen aardige vrouw en ze begreep mijn vraag in 1 keer ..En ze kwam meteen in actie ...Geweldig ;-)

24 de agosto de 2026

Beste Johan van Kuijk,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Het is mooi om te horen dat onze collega uw vraag direct begreep en meteen actie heeft ondernomen. Wij vinden het belangrijk om snel en duidelijk te helpen, dus uw compliment waarderen wij zeer. Wij geven uw mooie woorden graag door aan onze collega.

Snel en simpel

22 de agosto de 2026

Beste Jeanette,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als snel en simpel heeft ervaren. Daar streven wij iedere dag naar. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb telefonisch contact met gewoon m…

Ik heb telefonisch contact gehad met gewoon Energie en ben zeer vriendelijke en zeer vakkundig geholpen door de telefoniste.

21 de agosto de 2026

Beste W.H.M. Veltink,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat u telefonisch zo vriendelijk en vakkundig bent geholpen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen, en uw mooie woorden waarderen wij dan ook zeer. Wij zorgen ervoor dat uw compliment wordt doorgegeven aan onze collega.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super goed geholpen en de uitleg…

Ik ben super goed geholpen en de uitleg was ook goed.Mevrouw nam echt de tijd

20 de agosto de 2026

Beste joke Gerber,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.

Top, goed geholpen!

Top! Goed geholpen.

20 de agosto de 2026

Beste Justin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Goed geholpen door telefonisten

Goed geholpen door telefonisten
Gelijk vast contract gemaakt
Nooit ergens problemen mee gehad

12 de agosto de 2026

Beste Elly Schuurmans-Papavoine,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De dame was zeer vriendelijk en…

De dame was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij zeer goed geholpen met mijn vragen!

5 de agosto de 2026

Beste Marijke van Roekel,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist eindelijk met een hele fijne…

Zojuist eindelijk met een hele fijne medewerker gesproken. Andere kunnen wat van haar leren.
Dank je wel Sima!!

3 de agosto de 2026

Beste Sharon Ramdin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart! Wij zullen uw compliment zeker doorgeven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig gesprek goed geholpen.

Prettig gesprek goed geholpen.

7 de agosto de 2026

Beste Henk,

Klantenservice review

Gewoon goed

7 de agosto de 2026

Beste Arie Kentie,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben gewoon goed geholpen

6 de agosto de 2026

Beste Carlo Musters,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze was vriendelijk en heb het goed uit…

Ze was vriendelijk en heb het goed uit gelegt dat ik het begreep

6 de agosto de 2026

Beste Claire samson,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onverwachte correctie loyaliteitsbonus een half jaar na eind afrekening

Klantenservice prima. Maar een half jaar na mijn eindafrekening en afhandeling daarvan (en overstap naar een andere energie leverancier) krijg ik opeens bericht van een correctie op mijn loyaliteitsbonus omdat ik het laatste jaar minder energie had afgenomen dan opgegeven. Ik vind het belachelijk dat dit niet meteen tijdens de eindafrekening wordt gedaan. Daarnaast heb ik de contracten erop nagelezen. Er is aangegeven dat dit kan gebeuren, maar in de contracten is erg onduidelijk aangegeven hoe dit dan wordt berekent. Inmiddels is dit bedrag afgeschreven.

23 de junio de 2026

Beste Bas,

Bedankt voor uw review.

Fijn dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren. We begrijpen dat een correctie op de loyaliteitsbonus na de eindafrekening vervelend kan zijn. In de voorwaarden is opgenomen dat de loyaliteitsbonus afhankelijk kan zijn van het opgegeven en daadwerkelijke verbruik. Als het daadwerkelijke verbruik lager uitvalt, kan de bonus naar verhouding worden aangepast.

Mocht u vragen hebben over de berekening, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken dan graag inhoudelijk met u mee.

Denise

Valorada con 3 estrellas sobre 5

nog steeds onduidelijk antwoord op…

nog steeds onduidelijk antwoord op energie ik vind de medewerker geen goed antwoord kan geven

29 de julio de 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat het antwoord op uw vraag nog niet duidelijk genoeg was.

We kijken graag opnieuw met u mee, zodat we uw vraag alsnog goed kunnen beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Denise

super enthousiast

super enthousiast, duidelijk en eerlijk

29 de julio de 2026

Beste Arno Vermeulen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd…

Ik kreeg duidelijke uitleg en werd netjes te woord gestaan. Het was een hele vriendelijke medewerkster!

28 de julio de 2026

Beste Jan Speel,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De mevrouw die mij heeft geholpen was…

De mevrouw die mij heeft geholpen was erg attent en geduldig.
Heeft alle vragen kunnen ant woorden en wat ze niet meteen wist heeft ze het voor me opgezocht met andere collega’s. Het was een super gesprek en ik heb alle antwoorden kunnen krijgen van haar. Echt een voorbeeld medewerker!

27 de julio de 2026

Beste Ronald Lau,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vriendelijk en behulpzaam . probleem is direkt opgelost

klantenservice heeft het direkt opgelost.

24 de julio de 2026

Beste HENNY HESSE,

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben zeer vriendelijk, op een rustige toon en behulpzaam te woord gestaan. Dankjewel !

24 de julio de 2026

Beste Gerda Mureau,

Team Gewoon Energie

8 consejos para escribir buenas reseñas.