Fijn maandelijks het verbruik gemaild te krijgen. Jammer dat het verbruik niet gemaild is van de maand augustus. Na telefonisch contact met jullie komt dit doordat er een nieuwe meter geplaatst is. He... Ver más
La empresa ha respondido
De medewerkster heeft eerst rustig mijn klacht over een 030 contactnr aangehoord. Daarna heb ik mijn vraag gesteld waarop ik een duidelijk antwoord kreeg. En ze heeft het nwe contract mt mij doorgenom... Ver más
La empresa ha respondido
Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... Ver más
La empresa ha respondido
Over het algemeen prima. Niet te veel gedoe en ook niet enorme hoeveelheden spam zoals bij united customers. Wel beetje vreemd: na jaarcontract nieuwe aanbieding die zomaar 50% (€160 ipv €105 per... Ver más
Oude Middenweg 85, 2491AC, Den Haag, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Medewerker heeft mij goed en netjes geholpen.

Respuesta de Gewoon Energie
goed geholpen aardige vrouw en ze begreep mijn vraag in 1 keer ..En ze kwam meteen in actie ...Geweldig ;-)

Respuesta de Gewoon Energie
Ik heb telefonisch contact gehad met gewoon Energie en ben zeer vriendelijke en zeer vakkundig geholpen door de telefoniste.

Respuesta de Gewoon Energie
Ik ben super goed geholpen en de uitleg was ook goed.Mevrouw nam echt de tijd

Goed geholpen door telefonisten
Gelijk vast contract gemaakt
Nooit ergens problemen mee gehad

Respuesta de Gewoon Energie
De dame was zeer vriendelijk en hulpvaardig en heeft mij zeer goed geholpen met mijn vragen!

Respuesta de Gewoon Energie
Zojuist eindelijk met een hele fijne medewerker gesproken. Andere kunnen wat van haar leren.
Dank je wel Sima!!

Respuesta de Gewoon Energie
Ze was vriendelijk en heb het goed uit gelegt dat ik het begreep

Respuesta de Gewoon Energie
Klantenservice prima. Maar een half jaar na mijn eindafrekening en afhandeling daarvan (en overstap naar een andere energie leverancier) krijg ik opeens bericht van een correctie op mijn loyaliteitsbonus omdat ik het laatste jaar minder energie had afgenomen dan opgegeven. Ik vind het belachelijk dat dit niet meteen tijdens de eindafrekening wordt gedaan. Daarnaast heb ik de contracten erop nagelezen. Er is aangegeven dat dit kan gebeuren, maar in de contracten is erg onduidelijk aangegeven hoe dit dan wordt berekent. Inmiddels is dit bedrag afgeschreven.

Respuesta de Gewoon Energie
nog steeds onduidelijk antwoord op energie ik vind de medewerker geen goed antwoord kan geven

Respuesta de Gewoon Energie
Ik kreeg duidelijke uitleg en werd netjes te woord gestaan. Het was een hele vriendelijke medewerkster!

Respuesta de Gewoon Energie
De mevrouw die mij heeft geholpen was erg attent en geduldig.
Heeft alle vragen kunnen ant woorden en wat ze niet meteen wist heeft ze het voor me opgezocht met andere collega’s. Het was een super gesprek en ik heb alle antwoorden kunnen krijgen van haar. Echt een voorbeeld medewerker!

Respuesta de Gewoon Energie
klantenservice heeft het direkt opgelost.

Respuesta de Gewoon Energie
Ik ben zeer vriendelijk, op een rustige toon en behulpzaam te woord gestaan. Dankjewel !