Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas zeer teleurstellend. Een deel van mijn bestelling is geleverd, maar het bedrijf beweert dat dit niet in hun systeem staat. Daarnaast geven ze aan dat mijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze zaak kent geen retourrecht. Online besteld? Dan maken wij onze eigen regels. Wij nemen de spullen niet terug of rekenen hiervoor 50% kosten. Verder communiceren we traag en vreselijk onbeleefd. "... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een verschrikkelijk bedrijf met 0 kennis van consumentenrecht. Ik zal ook een melding doen bij ACM voor overtreden van dit recht. Pas op: bij retouren betalen ze niet je verzendkosten terug. De retour... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een situatie heeft altijd twee kanten en wij vinden het belangrijk om ook onze kant toe te lichten. Want dit account hebben wij namelijk niet. Gelukkig bestaat ons klantenbestand voor het overgrot... Ver más

2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee weken geleden is als reactie op…

Twee weken geleden is als reactie op mijn review gezegd dat er per mail contact op zal worden genomen. Dat is nog niet gebeurd. Ik verwacht daarom mijn €187 terug en anders heb ik geen andere keus dan aangifte te doen wegens diefstal. Jullie kunnen al deze shit toch gewoon voorkomen door mensen netjes een bericht te sturen, even te bellen of gewoon het geld terug te geven? Jullie communicatie is gewoon nul en dat kan toch niet? Jullie halen je daarmee onnodig veel ellende op de hals. Ik verwacht dus of de lampjes voor half augustus of het volledige aankoopbedrag terug. Anders hebben jullie mij geen andere keus meer gelaten.

27 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

niet berijkbaar en herinderd zijn eige uitspraken niet meer

5-maart-2025 bestelling geplaatst. Nu is het mei en nog steeds niets geleverd. Op email wordt niet meer gereageerd en krijgen ook geen update.

Update 20-6. In mei al gevraagd om te annuleren maar dat was niet mogelijk. Nu reageren zo op de review van wel. Graag reageren op de mail.

uiteindelijk bestelling toch verstuurd ondanks vraag voor annuleren. over de compensatie word niet meer gesproken. en reageerd daar ook niet op vragen daar over, doet alsof zijn neus bloed en verschuild zich achter faillissement van Riviera maison.. doet nu alsof in hem chanteer omdat ik er over blijf vragen en het op internet zet.

21 de julio de 2025

PAS OP OPLICHTERS

PAS OP OPLICHTERS
Geen reactie op mail/telefoon voor 8 weken , bestelling niet binnen.

Na 8 weken bericht gehad dat ik niks kreeg als ik niet ophield met bellen.

26 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Van de aardbodem verdwenen?

Apart dat wanneer de toeleverancier failliet gaat, je het juist drukker gaat krijgen met de webshop en je daardoor de telefoon niet meer kunt beantwoorden.
Of zelfs helemaal niet meer bereikbaar bent.

18 de julio de 2025

Oplichters

Oplichters
Vorige maand besteld en Geen bestelling ontvangen, krijg ook geen contact met ze. Adres staat op een Albert Heijn. Doe hier geen bestelling!

16 de julio de 2025

Toveren met pakketten

Na 2 weken wachten wilde ik mijn bestelling annuleren. Ik had mijn mailtje verstuurd voor de annulering en nog geen minuut later was mijn pakketje op miraculeuze wijze al mee met de pakketdienst... Slechte communicatie en doen alles om maar centen te pakken.

15 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling nooit verstuurd (later toch wel)

Bestelling van 29 juni jl. nog steeds niet ontvangen. Bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail niet te bereiken. Op de website wordt aangegeven dat alles wat op voorraad is, wél leverbaar is. Kennelijk niet. Dit neigt naar misleiding. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en vraag mij af of dit wel wordt beantwoord.

Bewerkt:
Vandaag 14/7 een reactie ontvangen dat mijn bestelling klaar zou staan. Ben benieuwd, ik heb nog geen track en trace ontvangen.

Bewerkt 2:
Uiteindelijk heb ik een deel van mijn bestelling alsnog gekregen en was 1 item niet meer leverbaar. Dit geld heb ik retour ontvangen.

Voor de toekomst zou ik hier echter niet meer bestellen vanwege de algemene ervaring en gebrek aan mogelijkheid tot gemakkelijk communiceren.

29 de junio de 2025

niet ontvangen bestelling

heb een bestelling op 29 juni gedaan. reeds nog niets ontvangen. zodra je belt krijg je een ingesproken bandje. waar in ze zeggen wegens drukte duurt de bestelling wat langer (5 tot 7 Dagen.) wacht nu al 2 weken geen mail of niks ontvangen over mn bestellingen

29 de junio de 2025

Super service

Super service ! Slechte recensies hier op de site die na mijn inziens niet kloppen. Product was een nalevering netjes contact gehad en ondanks nalevering hartstikke snel geleverd en dat voor een stuk goedkoper!!!

21 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Is deze winkel een oplichterij?

Ik wil weten of deze winkel een oplichterij is. Ik heb op 14 maart, meer dan twee maanden geleden, een aankoop gedaan, maar ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en ook geen restitutie ontvangen. Ook hebben ze mij geen reden gegeven.

14 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik vind het een top bedrijf met zeer…

Ik vind het een top bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers en hele goede service. Misschien moeten die toetsenbordridders eens komen helpen dan piepen ze wel anders. En ze hebben ook een prachtige mooie winkel in Bergen NH!

16 de mayo de 2025

Koop hier niets!

Bestelling niet gehad, zou afgeleverd zijn bij een tuincentrum maar daar 2x geweest en pakket is zoek…Postnl gebeld en moest contact opnemen met de verkoper. Email gestuurd en teruggebeld door een mevrouw die ik met mijn kritische toon aan het huilen maakte, heel erg onprofessioneel. Toen door een meneer teruggebeld die mij terecht wilde wijzen en niet van plan was om het probleem op te lossen, en de mevrouw op de achtergrond bleef maar schreeuwen en foeteren🤨 Ik koop hier iig nooit meer iets!

14 de mayo de 2025

Het liefst geef ik -10 sterren

Het liefst geef ik -10 sterren, deze ene ster is nog teveel.
MENSEN BESTEL HIER NIETS ONLINE!!!!
Mooie website, het zal ook een mooie winkel zijn, daar houdt het mee op.
GEEN communicatie en wat er gecommuniceerd wordt is ronduit 'a-sociaal', werkelijk nog nooit van een webshop zulke antwoorden gekregen. Levering uiteindelijk zo'n dikke 10 weken later. (Zou tot 7 werkdagen duren om het te versturen werd aangegeven na betaling e.d, prima) Ook geen update o.i.d ontvangen op hun initiatief in tussentijd.
Ben inmiddels voorzien en terugsturen kon niet, moest er maar iemand anders blij mee maken, ze waren geen opzichtwinkel.

Ik had de reviews moeten lezen, deze kloppen helaas. Je wordt gelokt door de mooie website, daarna houd het moois op! :)

Item wel keurig verpakt, maar volgensmij kwam het gewoon rechtstreeks bij riviera maison vandaan en niet bij hun.

nogmaals: BESTEL HIER NIET!!!

6 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De klant wordt compleet genegeerd!

Bestelling, van januari, wordt niet geleverd, steeds uitgesteld (maart - april). Op emails komt geen reactie. Laatste mail van 21 maart nog geen antwoord. Vandaag gebeld, telefoon wordt niet beantwoord wegens drukte.

1 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbetrouwbaar, onbeschoft en discriminerend!

Onbetrouwbaar, onbeschoft en discriminerend!
Vaas gekocht online als verjaardags cadeau. levertijd volgens website 5 werkdagen. Na bestelling en betaling de mededeling dat het niet op voorraad was. Uiteindelijk 2 weken moeten wachten en de vaas zelf opgehaald, in de winkel in Bergen, anders zou het nog langer duren.
Bij ophalen afgesnauwd door personeel toen we vroegen om de vaas in te pakken. Daarna denigrerende opmerking over de afkomst van mijn vrouw!
Beste mede Bergenaren: Laat deze zaak aan u voorbijgaan, beschamend voor Riviera Maison, KOOPT HIER NIET!

Hans

8 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.