Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas zeer teleurstellend. Een deel van mijn bestelling is geleverd, maar het bedrijf beweert dat dit niet in hun systeem staat. Daarnaast geven ze aan dat mijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze zaak kent geen retourrecht. Online besteld? Dan maken wij onze eigen regels. Wij nemen de spullen niet terug of rekenen hiervoor 50% kosten. Verder communiceren we traag en vreselijk onbeleefd. "... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een verschrikkelijk bedrijf met 0 kennis van consumentenrecht. Ik zal ook een melding doen bij ACM voor overtreden van dit recht. Pas op: bij retouren betalen ze niet je verzendkosten terug. De retour... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een situatie heeft altijd twee kanten en wij vinden het belangrijk om ook onze kant toe te lichten. Want dit account hebben wij namelijk niet. Gelukkig bestaat ons klantenbestand voor het overgrot... Ver más

2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Conform afspraken

Bedrijf hield zich aan de afspraken: duurde wel wat langer dan verwacht, maar uiteindelijk prima geleverd.
Kon goed communiceren via de mail.

13 de marzo de 2025

Oplichters

Vreselijk bedrijf. Oplichters.
Laten aanbetalen en daarna hoor je niks. Diverse mails verzonden. Ook een mail gestuurt dat als die niet meer voorradig is dat ik de order annuleer. Geen antwoord op gekregen.
En als je wat hoort ( nadat je geannuleerd heb) krijg je een grote smoel en wordt er doodleuk gezegt dat je kan fluiten na je aanbetaling.
Hiervan aangifte gedaan. Oplichters

Grote smoel

20 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bedrijf

Ik heb hele goede ervaringen met deze webshop , ja telefonisch slecht te bereiken Maar even kort mailtje sturen en alles word geregeld , dus ik snap niet goed waar de slechte resentie vandaan komen !!!

24 de enero de 2025

Bestelling gedaan online

Bestelling gedaan online, zou na 7 dagen verstuurd worden. Zelf contact opgenomen, vertelt de dame aan de telefoon dat het product uitverkocht is? Totaal niet vriendelijk of geïnteresseerd in mijn vraag. Vraag ik om manager wordt er doodleuk opgehangen bah bah. Wat een service

22 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mooie website maar de rest...zucht

In oktober een lamp besteld die op voorraad zou zijn.
Vervolgens een aantal weken geen reaktie en dan een mailtje dat de lamp toch besteld moet worden. Daarna wederom weken geen update ondanks diverse mailtjes vanuit mij met verzoek om update. Ongeveer 3 weken gelden ineens weer een mail met excuus en mededeling dat Riviera Maison de levering op januari heeft gezet ondanks dat de lamp bij RM op voorraad lijkt te zijn. Ze zouden de dag er na RM contacten en mij een update mailen...je voelt 'm al aankomen..wederom geen update. Zucht ,,,Ik ben benieuwd of de lamp nog geleverd gaat worden. Ook op mijn aangeven eind november dat als ze niet kunnen leveren de order dan te annuleren geen reaktie. Als de service en order afhandeling net zo mooi zou zijn als de website dan zou de beoordeling flink hoger zijn maar helaas..Bespaar je ergenis en maanden wachten op je betaalde bestelling.

5 de diciembre de 2024

ronduit teleurstellend

Onze ervaring met Homestore Bergen is bijzonder teleurstellend. De manier van communiceren is verre van professioneel en neigt naar asociaal. Er wordt gebruik gemaakt van dreigende taal en juridische dreigementen die totaal niet kloppen – iets wat mij als jurist extra opvalt, ik vraag me af hoe dit wordt misbruikt bij andere klanten die minder sterk in de schoenen staan. Daarnaast worden afspraken niet nagekomen, leveringen blijven uit en je wordt wekenlang aan het lijntje gehouden zonder duidelijke antwoorden.

Het geeft de indruk dat er sprake is van onwil of een gebrek aan interesse om zaken op te lossen of afspraken na te komen. Het is bijzonder frustrerend dat zelfs na het aankaarten van deze situatie bij Richmond en Riviera Maison, er geen adequate oplossing wordt geboden. Dit werpt ook een negatief licht op deze merken, die zich zouden moeten afvragen hoe hun producten en reputatie worden vertegenwoordigd.

Ik hoop van harte dat Homestore Bergen in de toekomst haar werkwijze en communicatie richting klanten verbetert. Tot die tijd kan ik dit bedrijf niet aanbevelen.

31 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ECHT ronduit een FLUT bedrijfje super onprofessioneel

Hahahah ronduit een FLUT bedrijfje. Eigenaresse Roos.. met haar heb ik de afgelopen tijd meerderen keren contact gehad. Mijn bestellingen hadden wat vertraging, nou prima. Maar na weer een aantal weken geen communicatie. Geef je klant een update als er al sprake is van vertraging hoe moeilijk kan dat zijn?

Waarom moeten wij als klanten daar nog zelf achteraan terwijl WIJ degene zijn die al aan het wachten zijn ivm vertragingen? Ik neem per mail contact op na een paar dagen geen reactie, ik besluit te appen.
Roos had in haar prive wat dingen waardoor er geen update was verstuurd. Nou prima denk je en door.. Vervolgens wordt er gezegd dat een van de producten pas in het nieuwjaar komt, het ander product volgende week binnen is. En het ander product “morgen” binnen is die zullen zij apart voor me houden. Nogmaals prima denk je dan, ik krijg iig een update..

Één product kon van mij part sowieso geannuleerd worden want ik ga niet wachten tot het nieuwe jaar.
Ondertussen weer een week verder en wederom niks ontvangen. Donderdag krijg ik een appje met dat 1 product niet bij de zending is meegenomen omdat dat niet lukte? “ Volgende week komen ze binnen”.
Toen was ik er klaar mee. Ondanks dat heb ik netjes aangegeven dat ik het vervelend vond dat ik nu wel heel lang aan het wachten ben en toch alles wil annuleren. WAT MIJ HEEL NORMAAL LIJKT ALS KLANT EN BEDRIJF.
Vervolgens reageert Roos met dat ze mijn bestelling niet annuleert. Are u kidding me? 🤣ik geef aan dat ik in mijn recht sta en al helemaal met flinke vertraging. En geef nog aan dat haar opmerking niet had gehoeven. Volgens haar ligt alles bij RM en niet bij hen. (EHM PRIMA, MAAR IK WIL GEWOON MIJN ORDER NU ANNULEREN). Het is jouw zaak om je samenwerking soepel te laten verlopen met RM. Het is maar dat ik hier geen screens kan plaatsen maar haar antwoorden ik schrok er oprecht van dat dit een professioneel bedrijf moest voorstellen. Ik zal even citeren wat ze typte om jullie een beeld te geven“Ik heb je overal over op de hoogte gehouden (Niet waar ik ben hier zelf achteraan gegaan dus pas toen ik hierom vroeg)”.

“Hahahahahaha Ik lach je gewoon uit zo ik zal hem annuleren mag je meer betalen bij RM veel plezier ervan ik gun hem ook aan iemand anders dan aan jou”. Wtf?

Maar hoe kinderlijk ben jij Roos? 😂 Alsof ik aan het appen was met mn neefje van 6 voordat ik kon reageren werd ik geblokt want ineen stond er 1 vink en geen profielfoto meer. Hahaha mensen aub skip dit bedrijfje of wat het ook is belachelijk echt waard bah! Nooit meer hier iets bestellen

31 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Precies op tijd en onbeschadigd geleverd

Ik lees hier veel negatieve reviews. Toch wil ik graag een positieve erbij zetten. Het emailcontact was goed en duidelijk. De levertijd is gemiddeld wat langer dan bij een gemiddelde online bestelling en ik huiverde wel wat toen mijn bestelling wat langer ergens tussen Homestore Bergen en PostNL bleef 'hangen', maar nadat ik een mail had gestuurd, dat ik het nodig had voor zaterdag, omdat ik het dan cadeau zou doen, heb ik het precies op tijd binnen gekregen. Mijn bestelling was echt heel goed en beschermend ingepakt, waardoor het onbeschadigd aan is gekomen.

En even voor de goede orde: Ik ben niet een medewerker die een positieve review wil plaatsen.

26 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Poef Riviera Maison besteld op 6…

Poef Riviera Maison besteld op 6 oktober. Op 16 oktober de bestelling geannuleerd en gevraagd om terugbetaling. Dit omdat ze voordoen dat ze telefonisch te bereiken zijn wat niet zo is. (Niet zo netjes) Hierop antwoord gekregen dat de bestelling niet geannuleerd kon worden omdat ze deze schijnbaar besteld en betaald hebben nav mijn order en betaling!!! Dit is belachelijk en gezien de slechte recensies hier vrees ik het ergste. 300,- euro. Dan maar een incassobureau! Lijkt me niet dat Riviera Maison zulke zakelijke afnemers prefereert. Daarnaast lijkt het me een goed idee om deze mensen voor de rechter te slepen met iedereen die ze benadeeld hebben. Dit zijn zwendelpraktijken en ten alle tijde heb je recht op annulering. Dit bedrijf deugd niet!!! En de goede recensies die je vindt zijn nep. Had iets beter mn huiswerk moeten doen maar ik pik het niet.

16 de octubre de 2024

Slechte ervaring met bestelling

Slechte ervaring met bestelling en klantenservice.

(De eigenaar heet Roos, wel heel toevallig dat Roos een hele goede review schrijft “inmiddels onder een andere naam”)

Ik heb een vloerkleed besteld bij Homestore Bergen, maar de ervaring was ronduit teleurstellend. Ten eerste werd mij na de bestelling verteld dat het product een nalevering was, zonder duidelijke communicatie over de levertijd. Toen ik navraag deed, kreeg ik vage antwoorden, en het leek alsof ze niet eens wisten wat er besteld was.

Daarnaast bood het bedrijf aan om met Klarna te betalen, wat ik ook had gedaan. Echter, later bleek dat dit volgens hen niet mogelijk was voor zulke grote producten, terwijl dit wél op hun website stond. Het was duidelijk dat ze hun administratie niet op orde hadden, en toen ik hen hierop aansprak, kreeg ik botte reacties, zonder enige vorm van oplossing of excuses. Uiteindelijk werd mijn bestelling zonder overleg geannuleerd.

Kortom, zeer onprofessioneel, slechte communicatie en absoluut geen aanrader. Ik begrijp nu waarom ze zo’n slechte score hebben op Trustpilot.

14 de octubre de 2024

Vreselijk

Vreselijk, artikel nooit afgeleverd en ze reageren op mijn emails niet om geld terug te storten!

18 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Werkelijk de laatste hoeksteen op aarde

Werkelijk de laatste hoeksteen op aarde. Rivièra Maison Artikel nooit uitgeleverd en vervolgens nog een repel van de arrogante domme eigenaar van de winkel toen ik aangaf aankoopbedrag terug te willen. Deze moet zich gewoon bezighouden met kaarsen spiegelen. Ettelijke e-mails en Telefoontjes later toch maar besloten incassobureau in te schakelen die er uiteraard ervoor zorgden dat ik mijn gelijk krijg. WAARSCHUWING KOOP HIER NOOIT! Al
Is gelijk bij Rivièra Maison kopen iets duurder maar dan weet je zeker dat je je bestelling krijgt! WEES GEWAARSCHUWD!

23 de agosto de 2024

oplichting

Bestelling geplaatst in Februari na meerdere malen een mail te hebben gestuurd en via whatsapp contact te hebben gezocht geen reactie gehad! Oplichters zijn het!

2 de julio de 2024

super slechte service ze verdienen niet eens 1 ster

ik heb een bestelling geplaatst in april voor een kadootje dit gemeld aan ze vervolgens sturen ze het een maand later op in mei. Ik was het helemaal vergeten zelfs . Pakket lag bij post.nl ik had geen mogelijkheid het pakket op te halen na 7 dagen is het weer retour gezonden omdat ik het niet opgehaald heb.
Nu geeft ze aan 10 euro inmindering te brengen voor administratie kosten terwijl ik reeds al 6,30 heb betaald voor de verzendkosten. op de vraag dan maar opnieuw te zenden geven ze aan U heeft daar geen keuze in. u betaald de administratie kosten! en wij sturen het niet weer op

Ik bestel hier nooit meer wat

28 de mayo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.