Wij hebben een muursticker gekocht achteraf bleek dit een verkeerde te zijn (we wilde graag een magnetische) Wij wilde de verkeerde sticker uiteraard retour sturen blijk dat ze deze sticker nie... Ver más
Wat een fijne ervaring met Kidsdeco! Ik had een vraag over een bestelling en werd ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd echt de tijd genomen om met mij mee te denken en naar een pa... Ver más
Vaker besteld, altijd goede ervaring en een hele snelle levering. 1x contact opgenomen dmv email met de klantenservice over een mededeling die ik had betreffende mijn retourzending. Daar kreeg ik pas... Ver más
Een grote bestelling geplaatst, waaronder een klein doosje. Dit doosje is stuk aangekomen. Verschillende keren proberen bellen, steeds zijn er “telefonisch geen medewerkers ter beschikking” na 10... Ver más
Información sobre la empresa
No consta que solicite reseñas
Bestelling kwam kapot aan
Bestelling kwam kapot aan. Na moeite contact gekregen met de klantenservice (mail) dan moest ik het kapotte item maar retour sturen (op mijn kosten en het was een forse bestelling in totaal ) dan zouden zij beoordelen of ik mijn geld terug zou krijgen (ik had al duidelijke foto’s meegestuurd).
Geen fijne ervaring mee..
Geen contact te krijgen met dit…
Geen contact te krijgen met dit bedrijf! Al meerdere keren gemaild zonder resultaat, en verschillende dagen al telefonisch contact proberen te krijgen, ik kom er niet doorheen en sta ik continu als eerst volgende in de wachtrij.
Slecht retourbeleid
Veel besteld op deze website in het verleden tot nu. Klantenservice en terugbetalingsbeleid ongelofelijk slecht. Alsnog verzendingskosten betalen wanneer een product wordt geretourneerd plus een retourlabel wat het totaal bijna de prijs van het product maakt.
Laatste keer dat ik hier wat bestel!
Ik heb een product retour gestuurd, maar geen geld teruggekregen
Ik heb een product retour gestuurd dat op 11 juni 2025 is ontvangen door Kidsdeco.nl. Dit is door het bedrijf telefonisch bevestigd. Volgens de wet moet een bedrijf binnen 14 dagen na ontvangst van een retourzending het volledige bedrag terugbetalen. Dat is in dit geval niet gebeurd.
Op 24 juni 2025, exact op de laatste dag van de wettelijke termijn, kreeg ik een e-mail waarin stond dat de retour “nu pas” was verwerkt vanwege drukte. De terugbetaling is toen pas in gang gezet, en staat nog altijd niet op mijn rekening.
Tijdens een telefonisch contact vroeg ik of er een tegemoetkoming mogelijk was gezien de vertraging, maar dat werd afgehouden. De toon van de communicatie werd op een gegeven moment ook onvriendelijk.
Ik vind het onacceptabel dat zij zich niet aan de wettelijke termijn houden en zich beroepen op “drukte”, wat geen geldige reden is.
Ik dien deze klacht in om te melden dat deze webshop haar wettelijke verplichtingen structureel niet nakomt.
I have experienced terrible customer…
I have experienced terrible customer service. The website does not offer affordable products. We ordered a Tryco kussen voor klimboog velvet zand and a Tryco houten klimboog from Tryco, but we only received the klimboog; the cushion (kussen) was not included.
We have been trying to resolve this issue for two weeks, but every person we speak to gives us different information. At first, we were told the cushion would be sent, but it was never shipped, and we did not receive any tracking information. Then we were told it would be sent out “now,” but we still have not received the cushion.
Today, after contacting them again, they asked us to send a photo of what we received. This behavior is unacceptable. How can customers be treated this way? They claim they have shipped the cushion, but we have received nothing.
We have been dealing with this issue for two weeks.
Voor herhaling vatbaar
Veel keuze en goede aanbiedingen
Zaterdagavond besteld, maandag al in huis
Super tevreden
Company sends out the wrong product
Company sends out the wrong product - does not process refund (although confirming the item has been received) and does not pick up the phone.
Their phone queue fakes a "2 waiting in front of you" - after a couple of minutes the "next line is reserved for you", ending up with a "we don't have anyone available right now, please leave a message". If you call back immediately, your back at "2 waiting in front of you".
Bestelling komt niet compleet aan
Bestelling komt niet compleet aan. Klantenservice laat niks van zich horen. Wat een waardeloos en slecht bedrijf. BESTEL HIER NIET!!!
Helaas te laat al deze reviews gezien
Helaas te laat al deze reviews gezien. Bestelling al gedaan en ook bij mij. Tot op heden niets ontvangen en geen mail gehad met track en tracé. Echter laat ik het hier niet bij zitten. Dit is oplichting, ik zal hier online aangifte van doen. Erg teleurgesteld.
Zeer slecht
Dit is de zoveelste keer precies hetzelfde verhaal maar met andere producten. Je besteld wat wacht je een week 2 weken niks binnen ga je eindelijk contact opnemen oh ja sommige producten zijn niet op voorraad vandaar dat de bestelling niet is verstuurd na zelf contact opnemen eindelijk me bestelling na 2 weken komt het ook nog eens kapot aan stuur je 4 mailtjes inmiddels weer een week verder geen contact via de mail nou 1 woord BAGGER bedrijf.
Onbetrouwbaar!
Helaas hebben wij ook een hele slechte ervaring. Bestelling niet binnen gekomen. Met veel moeite 1x iemand aan de telefoon gehad. Bestelling was terug gestuurd (was nooit aangekomen) en zou dat opnieuw worden opgestuurd. Nooit aangekomen en krijg ze nu met geen mogelijkheid te pakken. Als je belt hoor je gewoon voor 15 min lang "er is nog 1 wachtende voor je" en daarna wordt je eruit gegooid.
Beige sticker besteld, roze ontvangen. Geen contact te krijgen.
Ik bestelde een beige sticker voor op de muur, NIET gepersonaliseerd. Ik ontvang vervolgens een roze sticker voor op de muur, dus dan ga je er vanuit dat er ergens iets mis gegaan is. Na vervolgens meermaals contact opnemen, is het nog volstrekt onduidelijk of en hoe ik dit item terug kan sturen omdat Kidsdeco zegt dat dit gepersonaliseerd is (ehh?). Ook wordt er nergens op gereageerd tenzij je belt, Maar telefonisch worden er ook geen goede afspraken gemaakt. Eens, maar helaas nooit meer. Ik wacht nog steeds tot ik de roze (niet bestelde) sticker retour kan sturen. Hele vreemde gang van zaken.
Vreselijk
Vreselijk! 2 gepersonaliseerde artikelen besteld, niks binnen gekregen. 2 mailtjes gestuurd maar er wordt nergens op gereageerd. Echt schandalig!!
Vreselijk bedrijf!
Vreselijk bedrijf!! Ik bestel hier nooit meer. Ziet er allemaal leuk & fancy uit totdat er iets mis gaat. Je krijgt geen contact met ze. Bellen laten ze je 15 min in de wacht staan en vanaf dan wordt verbinding automatisch verbroken. Van de 3 bestellingen heb ik 2 niet binnen gekregen, geen oplossing vanuit Kidsdeco. De andere bestelling binnen gekregen & geretourneerd maar krijg hiervan een creditfactuur die totaal niet klopt. Ook houden ze kosten in voor creditering van 4 euro? Terwijl op hun site staat dat retourneren gratis is. Hier dus niet bestellen, je gooit gewoon geld weg!!!!
Wij bestellen hier nooit meer, geen contact te krijgen bij problemen
Wij bestellen hier nooit meer. Bij problemen is er met geen mogelijkheid om contact te krijgen. Telefoon wordt niet opgenomen, formulier via de website niet beantwoord en alle mail genegeerd. We zijn nu al 3 weken bezig om contact te krijgen.
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!!
Doe het echt niet. Nog nooit zo'n review achter gelaten maar dit is echt bizar. Klantenservice reageert nergens op. Ik heb ALLES geprobeerd, zelfs instagram. Wel zie ik ze op instagram met influencers lunchen en weet ik veel wat maar reageren op hun mails ho maar.. bizar! Echt nog nooit meegemaakt dit.
Voor 300 eu besteld en NIKS ontvangen!
Goede ervaring Kidsdeco
Voor de eerste keer besteld bij Kidsdeco.
Bestelling gedaan -Timio met mooie korting- op zondag ( 1 dec.) en op maandag al bezorgd. ( ophaalpunt) Dat vind ik echt super snel zó precies in de tijd van black friday en Sinterklaas!
Mijn ervaring is dus super goed. Nog niet uitgeprobeerd omdat verjaardag van mijn kleinzoon nog komt. Maar ik neem aan dat tie het zal doen.
Mijn ervaring is prima. Bedankt !
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!! Klantenservice niet bereikbaar en ze reageren ook niet op mails.
Oplichters?
Ik krijg ze gewoon met geen mogelijkheid te pakken! Mijn pakketje is nooit binnen gekomen, 5 mails gestuurd (naar hun mail adres + via een formulier op hun site) en 4x gebeld maar blijf maar in de wacht staan terwijl ik een uur lang de eerst volgende zou zijn.. iets klopt hier niet.
Bakjes van liewood gekocht
Bakjes van liewood gekocht, product vervelt helemaal. Meerder keren gemaild en bij bellen geen gehoor.