Wij hebben een muursticker gekocht achteraf bleek dit een verkeerde te zijn (we wilde graag een magnetische) Wij wilde de verkeerde sticker uiteraard retour sturen blijk dat ze deze sticker nie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wat een fijne ervaring met Kidsdeco! Ik had een vraag over een bestelling en werd ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd echt de tijd genomen om met mij mee te denken en naar een pa... Ver más
Vaker besteld, altijd goede ervaring en een hele snelle levering. 1x contact opgenomen dmv email met de klantenservice over een mededeling die ik had betreffende mijn retourzending. Daar kreeg ik pas... Ver más
Een grote bestelling geplaatst, waaronder een klein doosje. Dit doosje is stuk aangekomen. Verschillende keren proberen bellen, steeds zijn er “telefonisch geen medewerkers ter beschikking” na 10... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Dure speelmat besteld, is ie al hebruikt...
Leuke ronde speelmat besteld. Echter was het artikel al gebruikt... open verpakking en het kaartje was eraf geknipt...
Gemaild, maar geen enkele vorm van oplossing op tegemoet koming. Ik had beter verwacht bij een kleed van 80 euro...
Winacties enkel voor extra reclame voor henzelf
Jammer dat de winacties via instagram en dergelijke niet op een eerlijke manier gebeuren maar de winnaar gekozen wordt op basis van volgers en bekendheid... De gewone mens maakt dus nooit kans op iets leuk of extra.
Dure crediteringskosten na retourzending
In principe de bestelde items prima ontvangen maar één item was een cadeautje en dit bleek al ontvangen te zijn.
Direct retour gestuurd en creditnota netjes ontvangen maar daar werd €5,50 van het retour bedrag afgetrokken omdat ik (blijkbaar) nu onder het minimale bestelbedrag ben gekomen door het retourneren van het artikel. Bestel veel online bij diverse webshops en dit nog nooit eerder meegemaakt. Zelfde items had ik ook bij een grote (bekende) webshop kunnen bestellen waar ik gratis, zonder bijkomende kosten had kunnen retourneren. Nu spijt dat ik voor kidsdeco heb gekozen. Wat mij betreft zeker geen aanrader, eens maar nooit weer!
Retournering
Wat besteld, terug willen sturen. Komen de met een heel onduidelijk retourbeleid op hun site dat de pakbon ook gelijk je retourlabel is. Prima, plak ik de pakbon op de doos. Ga ik naar postnl herkent hij de barcode niet, kon hem alleen versturen als ik ervoor zou betalen.
Aangezien ik nog een leven heb en niet op en neer naar postnl punten ga rijden, dit maar gedaan in de hoop dat zij de kosten zouden terugstorten. Gemaild met hoe en wat, antwoord: Je had eerst ons moeten contacten voordat je betaalde.
Ja want ik heb geen leven en ga dagelijks naar een postnl punt door een fout van jullie uhu👍🏻👍🏻
Krijg dus helemaal niets. Rare webshop. Daar bestel ik in ieder geval nooit meer.
Fijne webshop
Fijne webshop, leuke en hippe items! Goed geslaagd voor sinterklaascadeaus. Nette en snelle levering!
Zo'n leuke website met zoveel van de…
Zo'n leuke website met zoveel van de leukste baby artikelen. Alle gepersonaliseerde items zijn echt een must voor nieuwe papa's en mama's! Echt een aanrader!
Heel blij!
Mijn bestelling was de volgende dag al binnen en de Liewood items waren precies zoals ik had gehoopt! Heel erg blij mee! Ik bestel hier regelmatig en altijd enthousiast erover!
Couldn’t be better!
Ordered lots of stuff on a sunday, it arrived early tuesday!! Everything was great!
Cadeau versturen zonder afzender
Leuke website, mooie producten. Je kunt zelfs een ander afleveradres kiezen als je een kraamcadeau wilt versturen. Ook levering van het cadeau in België is mogelijk. Je kunt alleen geen kaartje toevoegen om de ontvanger te laten zien van wie het pakketje komt. De dame aan de telefoon gaf ook niet de mogelijkheid om er toch nog een notitie aan toe te voegen. De ontvanger kan op de pakbon wel zien van wie het komt. Dezelfde producten bij een andere website besteld die dit wel wilde regelen.
Waardeloos
Waardeloos! Meubel een maand geleden besteld en ontvangen, beschadigd. Leverancier geeft geen thuis. Kidsdeco antwoord ook niet meer. Waardeloos meubel, veel te duur, slechte service.
Adverteren met een leuke korting op…
Adverteren met een leuke korting op Facebook op de ballenbak.
Krijg je een mailtje dat de ballen waar de korting bij stond een fout in de advertentie is. Heel misleidend naar je klanten.