Super leuke meiden die letterlijk voor je rennen. Echt mega blij met onze aankopen en jullie hebben ons superrrrr geholpen ❤️❤️❤️ hier kom ik zeker terug!
Consulta las opiniones de los clientes
Ik had online besteld. Mega goede levering! Echt lekker snel en netjes ingepakt. Ook had ik meerdere vraagjes die snel via de Instagram werden beantwoord. Goed contact en fijne levering. Ik ga hier ze... Ver más
La empresa ha respondido
Duurde anderhalve week voordat m’n pakket geleverd werd… had al contact op genomen met klantenservice dit duurde ook enkele dagen voordat ik een reactie kreeg. Product is goed.
La empresa ha respondido
Super goede service! Snelle & duidelijke communicatie met de klant gedurende gans het proces, aankoop, levering en in mijn geval ook 2 van de 4 artikelen als retour. (Dit omwille van pasvorm) Ik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Labelish is een toonaangevende modewinkel met een uitgebreide collectie die een breed publiek aanspreekt. Onze damescollectie biedt een scala aan keuzes, variërend van trendy, eigentijdse stukken tot tijdloze klassiekers. Hiermee spelen we in op de diverse smaken en voorkeuren van onze klanten. Voor de jongere doelgroep hebben we altijd de nieuwste mode in huis, zodat zij up-to-date kunnen blijven met de laatste trends. Daarnaast beschikt Labelish over een verfijnde basiscollectie voor heren, met stijlvolle en kwalitatieve kledingstukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Bezoek Labelish voor een complete en veelzijdige winkelervaring.
Información de contacto
De Tamboer 1, 6093 EB, Heythuysen, Holanda
- +31683252874
- info@labelish.com
- labelish.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Een super leuke winkel met hele…
Een super leuke winkel met hele betaalbare prijzen. Ook de eigenaresse is een hele leuke meid. Heel sociaal en geeft je hele leuke kledingadviezen. Ik raad zeker aan om eens binnen te wandelen en natuurlijk iets te kopen. Ze hebben voor jong en oud iets in de winkel hangen.
Echte leuke kleren in een fijne winkel
Echte leuke kleren in een fijne winkel! Zeker een keer gaan kijken als je in de buurt bent.
Goed vriendelijk advies met een top…
Goed vriendelijk advies met een top service, communicatie. Mooi breed assortiment op een super mooie locatie.
Sportief chique betaalbaar
Tijdens openingsdag leuke items gevonden. Sportief - chique.
Betaalbare mode en nog een leuke korting vanwege de opening.
Vriendelijke bediening
Mooi ingericht met leuke kleding voor…
Mooi ingericht met leuke kleding voor een goede prijs. Eigenaresse is behulpzaam. Ga zeker terug!
Voor herhaling vatbaar
Mooie overzichtelijke winkel, gastvrije, hulpvaardige eigenaresse.
Hele mooie winkel
Hele mooie winkel. Ook online veel keuze. Geslaagd voor mezelf en ook voor mijn moeder. Zeker een aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.