Open Infra Sverige Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Säljare Kristofer ringer och lovar snabba installationer, när avtalet väl är signerat finns inte säljaren längre tillgänglig… får kontakt med kundtjänst som informerar om att de har 24 månader på sig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

OpenInfra har inte reparerat fibern på snart 7 månader. Kundtjänst säger att de ska skicka tekniker, återkomma med besked mm, men återkopplar aldrig. De har en otrevlig ton och kommer med intetsägande... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Relativt snabbt svar via mail (inom 24h). Trevligt bemötande och bra information. Tyvärr har mitt fiber legat nere under väldigt lång tid och min internetleverantör kunde inte ge någon vettig förkl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Då jag var väldigt orolig för kvällens fotbollsmatch för min man , vill jag tacka er anställda dam Isabel som gjorde ett fantastiskt jobb att få igång vår tv o internet. Dessutom var hon den bästa ja... Ver más

1. Proveedor de servicios de Internet

Escrito por la empresa

Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

4 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

191 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bemötande och hjälp av Oda…

Fantastiskt bemötande och hjälp av Oda på Open Infras kundtjänst och även ifrån VD Erik Stiernstedt. De förstod min situation och löste den galant! Magiskt nöjd!

28 de mayo de 2026

Respuesta de Open Infra Sverige

Stort tack för din fina feedback!

Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett så bra bemötande och att både Oda och Erik kunde hjälpa dig och lösa din situation på ett smidigt sätt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb hjälp vid behov och hjälpsamma…

Snabb hjälp vid behov och hjälpsamma personal.
Branco är en klippa som löste mitt problem på noll tid

27 de mayo de 2026

Hej Nick,

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp och att allt löste sig smidigt. Det betyder mycket att få höra att det uppskattas.

Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der Berater am Telefon war sehr nett…

Der Berater am Telefon war sehr nett und zuvorkommend. Seine Antworten waren präzise und genau und vor allem er war ehrlich.
Das einzige was ich mir von Open Infra wünsche, ist, das Netzausfälle sofort kommuniziert werden. Spätestens jedoch wenn die Wartung oder das Problem abgeschlossen ist. Ansonsten ist alles super

29 de mayo de 2026

Hi,

Thank you very much for your feedback!

We’re glad to hear that you found our advisor friendly, helpful, and honest. We also appreciate your comment regarding communication around network outages and maintenance. This is valuable input that helps us improve our service.

Thanks again for taking the time to share your experience!

Best regards,
Customer Service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb återkoppling på mail och snabb…

Snabb återkoppling på mail och snabb åtgärd.

Tummen upp för Hampus på Kundtjänst!

28 de mayo de 2026

Hej Mattias,

Tack för din feedback! Kul att höra att återkopplingen och åtgärden gick snabbt och smidigt.

Hör gärna av dig igen om det är något mer jag kan hjälpa till med.

Hampus, Kundtjänst

Snabbt och korrekt :-)

20 de mayo de 2026

Tack så mycket, Lennie!

Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

I 6 dagar har vi nu varit utan fiber

I 6 dagar har vi nu varit utan fiber, pga elavbrott där elen var borta i ngn timme. Ingen information mer än ”åtgärder planeras”.
Ryktet säger att dom kanske får ordning på fibern nästa vecka.

Hur kan dom inte lämna mera information, inget svar. Inga tidsuppgifter.
Dom positiva omdömen här måste haft en enorm tur.

23 de mayo de 2026

Hej Erik,

Vi beklagar verkligen att ni drabbats av detta avbrott och har full förståelse för frustrationen över att ha varit utan fiber i flera dagar, särskilt när informationen upplevs som bristfällig.

Vi arbetar aktivt tillsammans med berörda tekniker för att åtgärda problemet och göra allt vi kan för att återställa tjänsten så snart som möjligt.

Vi uppdaterar löpande informationen på vår hemsida så snart vi har ny information eller när något nytt tillkommer.

Vi beklagar verkligen de besvär detta orsakat.

Joacim

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Experter på att lova men aldrig leverera

Helt ärligt det mest oprofessionella företag jag haft att göra med, handen på hjärtat.

Extremt dålig kommunikation, inga tydliga besked, ingen framförhållning och ett kundbemötande som känns totalt ointresserat så fort avtalet är påskrivet. Man får jaga information själv konstant och ändå kommer det bara undanflykter eller standardsvar tillbaka. "inom ett halvår är nu 3 år"-den typen av löften så alla ni som går i tankar på att använda OpenInfra tänk om 10 gånger till innan ni bestämmer er och sen väljer ni ett annat företag!

Jag skulle starkt (!!!!) avråda alla från att välja detta företag. Det finns betydligt bättre aktörer där ute som faktiskt förstår vad kundservice, ansvar och leverans innebär.

22 de mayo de 2026

Hej Fedja,

Vi beklagar verkligen att du upplever situationen på detta sätt och vi förstår din frustration över både kommunikationen och den långa väntetiden. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi har nu skickat en förfrågan via Trustpilot för att kunna få dina kontaktuppgifter och komma i direkt kontakt med dig för att gå igenom ärendet närmare samt förstå vad som har skett i ditt specifika fall.

Vi tar din feedback på stort allvar och uppskattar att du tar dig tid att lyfta detta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt ärende hanterades snabbt och professionellt

Jag vill gärna lämna ett mycket positivt omdöme efter min kontakt med Open Infras kundtjänst. Hampus tog sig an mitt ärende på ett professionellt, lyhört och ansvarsfullt sätt. Han såg till att ärendet kom vidare till rätt avdelning, bekräftade att rätt utrustning skickas och gav mig tydlig information om både lösning och tidplan.

Stor uppskattning till Hampus för ett mycket bra bemötande och en trygg hantering av ärendet.

15 de mayo de 2026

Hej Richard,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder mig att höra att allt gick smidigt och att du kände dig trygg genom hela hanteringen.

Kul också att jag kunde hjälpa till att få ärendet vidare och se till att rätt saker kom på plats snabbt.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jocke serviceminded

Efter många samtal i över 1 år för att få ut ersättningen för att de lade fiberkabel på marken tog Jocke tag i saken på allvar och såg till att det äntligen betalades ut.
Jocke var mycket social och trevlig och vi hade ett bra samtal. Tack för hjälpen Jocke
Mvh Jörgen

7 de mayo de 2026

Hej Jörgen,

Stort tack för din fina återkoppling och för de vänliga orden!

Jag är glad att jag kunde hjälpa till att få ordning på ärendet och att ersättningen till slut betalades ut. Det var väldigt trevligt att prata med dig, och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva detta omdöme.

Tack själv för ett bra samtal, och jag önskar dig allt gott framöver!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Att lova är silver. Att tiga är guld

Och när avser ni att gräva för fiber…!???
Annars är medd 30/4 helt obegripligt:
”snart är det dags för driftsättning av din fiber"...
Det är ff ett helt oöverträffat företag v g att strunta i kunder.
Både utlovad = överenskommen leverans och noll kommunikation...
Västersolsvägen 16
Tammstorp Vindö

8 de mayo de 2026

Respuesta de Open Infra Sverige

Vi beklagar den upplevelse du haft och förstår att frustrationen kvarstår kring både tidsplan och kommunikationen i ärendet.

Vi har tidigare begärt kontaktuppgifter via Trustpilot för att kunna ta direktkontakt med dig och gå igenom ditt ärende mer i detalj. Så snart vi får möjlighet att komma i kontakt med dig kommer vi att följa upp detta vidare.

Allt gott,

AVRÅDES

AVRÅDES! Allt som lovas, alla klauosuler i avtalen och utragna processer. Att de har "påbörjat" projektering inom vårt område 1år senare, utan minsta indikator på det. Att de inte kan säga vad är "mitt område". Att de har en kostnad på närmare 6000kr för att ta sig ur. Att de kan bluffa sig igenom vad som helst.
Gå inte in i avtal med dem!

8 de mayo de 2026

Respuesta de Open Infra Sverige

Vi beklagar verkligen att du har fått den här upplevelsen och att det upplevs som att vi inte har levt upp till det som kommunicerats. Det är allvarligt för oss att läsa din kritik kring både information, process och avtal.

Vi vill gärna få möjlighet att titta närmare på ditt ärende och reda ut vad som har hänt i ditt fall. Vi har därför begärt en kontaktförfrågan via Trustpilot så att vi kan få dina kontaktuppgifter och återkomma direkt till dig för vidare dialog.

Tack för att du gjort oss uppmärksamma på detta – vi vill gärna förstå mer och försöka reda ut situationen tillsammans med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Branco var namnet min handläggare, förståelig och snabb service

förståelig och snabb service

Hej Konstantinos,

Stort tack för din fina återkoppling!

Det gläder mig verkligen att du upplevde servicen som både snabb och lätt att förstå.

Det var ett nöje att få hjälpa dig, och du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller behöver stöd framöver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidigt att komma fram och bra…

Mycket smidigt att komma fram och bra bemötande!

Hej Tim,

Stort tack för din fina återkoppling!

Vad roligt att höra att du upplevde det som smidigt att komma fram och att du fick ett bra bemötande. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Oda

Snabb och bra support

Snabb och bra support med att aktivera och öppna för bredbandstjänsten via fiber (ref till Isabelle på Open Infra Kundtjänst)

Hej Anders,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde supporten som snabb och bra!

Det var ett nöje att hjälpa dig, och jag finns här igen om du behöver stöd framöver.

Isabelle

Så trevligt bemötande!

Mycket bra kille, Hampus, på kundtjänst. Så trevlig, hjälpsam och bra på att förklara det man undrar över. Toppen helt enkelt.

28 de abril de 2026

Respuesta de Open Infra Sverige

Stort tack för din fina feedback, det betyder verkligen mycket att höra!

Det var väldigt trevligt att få hjälpa dig, och jag är glad att jag kunde förklara det du undrade över på ett bra sätt. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det dyker upp fler frågor.

Open infra har förändrats

Open infra har förändrats. Nu får man svar på sina frågor, snabbt och trevligt.
Man blir uppringd och får hjälp.
Kan inte bli bättre!

4 de mayo de 2026

Hej Ernst,

Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever att vi har förbättrats.

Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva och vi finns här om du har fler frågor eller behöver stöd framöver!

Allt gott,

Trevligt bemötande och informativt

4 de mayo de 2026

Hej Maud,

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du upplevde bemötandet som trevligt och informationen som tydlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och vi finns här om du har fler frågor framöver!

Sämsta tänkbara upplevelse.

Sämsta tänkbara upplevelse.
SKAMLIGT OpenInfra!!
Efter mer än 5 veckor och två lovade besök (för att felsöka vår fiberboxen som inte fungerar efter försök att lösa det själv efter OpenInfras instruktioner) som uteblivit utan underrättelse så ska jag nu få besök av en underentreprenör för att det skulle gå ”fortare” så om 5 dagar hade underentreprenören tid.
Är det kundservice? Ingen skugga över underentreprenören ännu som såklart har sitt schema, men OpenInfra måste vara den mest kassa fiberleverantören av alla som inte ser till att sätta prioritet på ett ärende där man misslyckats flera gånger.

20 de abril de 2026

Hej Niclas,

Tack för att du hör av dig och för att du beskriver din upplevelse.

Vi beklagar verkligen de problem och den frustration som uppstått i samband med ditt ärende, särskilt när det gäller uteblivna besök och bristande återkoppling. Det är inte den nivå av service vi strävar efter.

För att kunna följa upp detta ordentligt har vi skickat en förfrågan till dig via Trustpilot. Om ärendet fortfarande inte är löst får du gärna svara på den förfrågan med dina kontaktuppgifter, så att vi kan ta direkt kontakt med dig och arbeta vidare för att reda ut situationen och hitta en lösning.

Fel i varje moment

1 stjärna är lite i överkant för ett företag som "tappade bort" vår beställning, tog flera år på sig att bygga ut (varav större delen utan att kommunicera med ett ord vad som hände eller uppdaterad status, även då vi ställde frågor). Efter 2,5 år driftsattes grannarnas fiber, men inte hos oss , efter många mejl och få svar under 3-4 månader blev det driftsättning. Det funkade, hurra! Glädjen blev kortvarig, nu har vi bytt tjänsteleverantör, och först tog det en vecka extra pga openinfra behövde in och peta på nåt. Men nu på plats på landet, funkar det ändå inte. Leverantören har kollat vad de kan, men kan inte bistå utan hänvisar till openinfra. 👎👎👎

18 de abril de 2026

Hej Åsa,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi vill börja med att beklaga de problem och den frustration du beskriver.

Vi förstår att det måste kännas väldigt otillfredsställande när processer drar ut på tiden, kommunikationen upplevs bristfällig och när tjänsten dessutom inte fungerar som förväntat efter byte av leverantör. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi har skickat en förfrågan till dig via Trustpilot för att kunna följa upp ärendet mer detaljerat. Om problemet fortfarande inte är löst får du gärna svara på den förfrågan med dina kontaktuppgifter, så att vi kan ta direkt kontakt med dig och se över vad som har hänt samt hjälpa till att hitta en lösning.

Isabelle

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Open Infra hat einen Konflikt mit dem…

Open Infra hat einen Konflikt mit dem Leistungserbringer Premium Netz und droht dem Verbraucher mit einem Ultimatum. Nach dem 10.Mai. sollen dann die Leitungen geschlossen werden, wenn man sich nicht entscheidet.
Eine Frechheit das so auf dem Rücken der Kunden auszutragen.

17 de abril de 2026

Hi,

Thank you for your message.

It appears that this review has been posted to the wrong provider and does not relate to our operations in Sweden. We are not connected to the situation or the parties mentioned in the text.

If you have any questions regarding your own service with us, please feel free to contact our support team through our official channels, and we will be happy to assist you.

Kind regards,
Customer Service

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.