Säljare Kristofer ringer och lovar snabba installationer, när avtalet väl är signerat finns inte säljaren längre tillgänglig… får kontakt med kundtjänst som informerar om att de har 24 månader på sig... Ver más
OpenInfra har inte reparerat fibern på snart 7 månader. Kundtjänst säger att de ska skicka tekniker, återkomma med besked mm, men återkopplar aldrig. De har en otrevlig ton och kommer med intetsägande... Ver más
La empresa ha respondido
Relativt snabbt svar via mail (inom 24h). Trevligt bemötande och bra information. Tyvärr har mitt fiber legat nere under väldigt lång tid och min internetleverantör kunde inte ge någon vettig förkl... Ver más
La empresa ha respondido
Då jag var väldigt orolig för kvällens fotbollsmatch för min man , vill jag tacka er anställda dam Isabel som gjorde ett fantastiskt jobb att få igång vår tv o internet. Dessutom var hon den bästa ja... Ver más
Escrito por la empresa
Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.
Lings väg 2, 16970, Solna, Suecia
- 010-492 71 00
- kundtjanst@openinfra.com
- openinfra.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Kundservicen är ofattbart dålig
Kundservicen är ofattbart dålig.
Det tar väldigt lång tid att få besked. Ännu längre att få specifika besked, eller snarare - har hittills inte hänt (har väntat på det i 12 mån nu). Svaren jag får är alltid luddiga och väldigt generella. Det finns inga chefer att prata med, ingen som ringer upp eller återkopplar på annat än mail, och det tar veckor att få svar från kundtjänst.
Har hört av mig till kommunen för att de ska uppmärksamma att resultatet av den här fiberupphandlingen är helt orimligt dåligt. Ska kunder vänta i två år på att få fiber installerat, och under de två åren inte få besked om när installation sker? Nej, det finner jag orimligt.

Respuesta de Open Infra Sverige
Open Infra har verkligen "uppat" sitt game!
Supporten på Open Infra och systerbolaget InternetNord har varit lite svajig i kvalité tidigare, men min senaste interaktion med dem gjorde mig mycket imponerad!
De har visst nu en stor plan att förbättra supporten och i mitt ärende känns det som om de lyckats mycket bra!
Daniel på Open Infra ringde upp mig i mitt pågående ärende, gjorde grundliga kontroller och löste det snabbt och felfritt. Dagen därpå ringde han och följde upp så att allt fungerade som det skulle.
Hatten av!

Respuesta de Open Infra Sverige
Jag skriver detta omdöme efter snart…
Jag skriver detta omdöme efter snart ett års väntan på fiberanslutning och tyvärr är min upplevelse genomgående negativ. Ingen tar tar ansvar och ingen vägledning om kontakt ges.
Trots upprepade kontakter har tidsplanen ständigt skjutits fram utan någon konkret förklaring, och varje gång jag frågat efter detaljerad information enligt avtalet har jag fått svepande formuleringar och uppskattningar som senare visat sig vara felaktiga. Som nyinflyttad permanentboende i området, och den enda fastigheten som ännu inte anslutits, är det svårt att tolka detta som annat än att min fastighet har avprioriterats.
Sammantaget upplever jag kommunikationen som otillräcklig, otydlig och opålitlig. Det skapar stor osäkerhet för mig som arbetar heltid hemifrån och är beroende av en fungerande uppkoppling. Jag hade förväntat mig betydligt mer transparens, ansvarstagande och respekt för oss kunder. Så att man kunnat gå vidare med andra lösningar.
I dagsläget kan jag tyvärr inte rekommendera deras tjänster baserat på den mycket bristfälliga hanteringen av mitt ärende.

Problemlösning
Vi hade problem med vår inkommande fiber som ingen verkade kunna fixa, men Osman löste det åt oss utan några konstigheter.

Driftstörningar och åter…
Driftstörningar och åter driftstörningar. För 11 år sedan fick vi fiber i vårt radhus. Driftstörningarna avlöste varandra. Flyttade till villa för 5 år sedan som råkade ha fiber från samma företag och driftstörningarna avlöste varandra. Inget kan man tydligen göra åt det. Vill man ha fiber är man fast.

Respuesta de Open Infra Sverige
Jag känner mig riktigt lurad
Jag känner mig riktigt lurad. Jag har stött på massor med gånger om att montaget inte är färdigt och kabelmontaget riktigt bristfälligt, men inget svar. Efter 3 år fick jag ett mail om att ärendet var avslutat. Nu är kabeln avgrävd och ingen bryr sig om att åtgärda det trots att serviceavtalet lovar snabb service. Jag har varit utan uppkoppling i 1 månad nu. Får inget svar om när det skall åtgärdas.

Respuesta de Open Infra Sverige
Säljaren lämnade inte in vårt kontrakt…
Säljaren lämnade inte in vårt kontrakt och open infra kunde inte hjälpa oss för det var för sent! Så nu får grannarna fiber, men inte vi! Upplevde inte att kundtjänst var intresserade av vårt problem heller!

Ofta driftstörningar
Ofta driftstörningar. Tar lång tid att reparera. Information till kunden är under all kritik

En trevlig representant för Open Infra
En trevlig representant för Open Infra, Osman.
Han erbjöd mig dubbel hastighet på bredbandet mot en lägre kostnad än vad jag haft hittills. Han återkom och gjorde installationen med anpassad hänsyn till hur det ser ut hemma hos oss. Och gav ett intryck av att vara kunnig på det han gjorde.

Från besviken till nöjd.
Efter att ha varit besviken på hela min fiber-installation så kom Osman från Open Infra och lyckades få mig att tro på bolaget och framför allt honom. Osman fick en chans att rätta allt som var fel för att få mig att vända och han lyckades. Osman la ner tid på att lyssna på mig som kund, analysera vad som var fel och även åtgärda allt som behövdes. Nu har jag en fungerande fiber-uppkoppling och känner mig rätt nöjd.

Ordning på torpet
Dåliga erfarenheter av Open infra tidigare,men nu verkar dom ha fått ordning på kundtjänsten.
Kontaktade dom och fick svar och hjälp omgående av en mycket trevlig och tillmötesgående person BRA

Respuesta de Open Infra Sverige
Osman var hos mig och fixade min…
Osman var hos mig och fixade min fiberbox Snäll och trevlig kille. Jag uppskattade besöket

Driftstörning efter driftstörning
Driftstörning efter driftstörning, dröjer knappt en dag innan det är driftstörning igen! Under månaden kan jag knappt räkna hur många driftstörningar som vi har haft och det är inte kul när man betalar för internet som knappt funkar!!!

Respuesta de Open Infra Sverige
Förvånad över er snabba handläggning av…
Förvånad över er snabba handläggning av mitt problem. Jocke tog itu med det direkt! Reparation gjordes inom några dagar medans jag arbetade i Bohuslän.
Kommer hem och fibern funkar!
Helt nödvändigt med fiber på landsbygd för att ha möjlighet att vara uppkopplade mot världen. Och då måste även service fungera snabbt! En viktig demokrati fråga för att hela Sverige skall leva!
Tack Jocke o alla i ärendet
Lasse
Sales manager Cowhuose NL

Kanon service av Osman
Kanon service av Osman, inget internet och han levererar ett 4g modem hem till dörren för lån tills dom fixat felet

Respuesta de Open Infra Sverige
Snabb insats en fredag kväll
Jag försökte förtvivlat aktivera min mammas bredband via fiber men körde fast pga ett administrativt steg som jag upptäckte efter kontorstid. Jag skickade ett desperat mail tidig fredagkväll då jag bara var hos mamma under helgen.
Döm om min förvåning när Casper genast ringde upp och erbjöd hjälp. Mammas helg var räddad!

Ingen uppkoppling
Ingen uppkoppling från tidig morgon och fortfarande kl 16. Inget fel skriver open infra på nätet. Provat 10ggr med att starta om systemet. När det fungerar så kommer aldrig hastigheten över 600 ofta 400, lovad 1000/1000. Tyvärr går det inte att byta ut dom. Ringt "kundtjänst" som är hopplös att nå. Efter 5 minuters väntan i tyst telefon kom erbjudandet att dom kunder ringa upp. 5 timmar senare inget samtal.

Respuesta de Open Infra Sverige
Fick hjälp av Osman med att fixa allt
Fick hjälp av Osman med att fixa allt. Han fixade allt och kom på en söndag! En riktig hjälte i vardagslivet !

Fredag eftermiddag
Fredag eftermiddag, nästan inget hopp att man få internet att fungerar igen (efter 2 dagars avbrott), men då kommer Osman och fixar ! Kompetent, snabbt, trevligt, STORT TACK!

Hejsan
Hej! Vi vill ge Osman tio stjärnor, inte bara fem.********** Han hjälpte oss med när vår Internet inte fungerade, och det två dagar i rad.
Ca. en kvart efter samtal till Open Infra kom han hem till oss och fick igång Internetet. Och märk väl! detta hände kvällstid vid 20.00.
Osman är alltid mycket trevlig och artig!

Respuesta de Open Infra Sverige
Más información sobre otros tipos de reseñas.