Udskød købet i to somre, fordi prisen føltes høj. Fortryder nu kun, at vi ikke sprang ud i det tidligere, for de to somre på den nøgne terrasse tæller ikke med i regnestykket længere.
Consulta las opiniones de los clientes
Billigere modeller fandtes bestemt, men jeg gad ikke stå med den samme diskussion om tre år igen. Det var den overvejelse, der afgjorde det, ikke selve prisskiltet.
Vi købte en Pergolux i efteråret 2025. Desværre havde vi et par små problemer, da foråret meldte sig. Jamie i kundeservice har på bedste vis hjulpet os med både råd og vejledning og med løsninger, så... Ver más
Jeg henvendte mig i starten af juni 2026 da lukkemekanismen til lamellerne på vores pergola fra 2022 var rustet i stykker. Jeg blev holdt hen med snak og måtte rykke for svar ca 15 gange før jeg endel... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre PERGOLUX Danmark
Escrito por la empresa
Velkommen til PERGOLUX!
PERGOLUX er et kvalitetsmærke fra Norge. Et stilfuldt design, fremragende kvalitet og en overkommelig pris gør vores pergola med lameltag til et unikt produkt. Vidste du, at vi har en udstilling i Middelfart? Her kan du se flere af vores modeller udstillet og få et rigtig godt indtryk af den kvalitet, vi repræsenterer.Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt iorden 👍
Jacob var en kæmpe hjælp i bestillingspocessen. Meget tålmodig :-)
Leveringen kan forbedres da der ikke var meget kommunikation fra speditøren og de skulle bruge hjælp til at aflæsse. Min kone var selv hjemme med tre børn - men med lidt hjælp fra naboen gik det.
Produktet er bedre kvalitet end jeg forventede 👌

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Hurtig levering og super kundeservice
Hurtig levering og super kundeservice.
Har desværre ikke fået sat den op endnu, men der findes meget fin vejledning til, så det frygter jeg ikke.

Super kundeservice
Købt en pergola ved pergulux har endnu ikke fået sat den op men, glæder mig til det. Alt fra køb til diverse spørgsmål er til UG. Bedste kundeservice ever.
Morten Berg

Vi købte en Pergola (3 x 4 m
Vi købte en Pergola (3 x 4 m. hvid) i august sidste år. Vi er rigtig glade for den, den er meget robust og pynter i haven.
Rigtig god og behagelig rådgivning af Jacob fra Pergolux, selv fragten fra Tyskland var yderst professionel, de kontaktede os 2-3 gange gange inden de ankom.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne Pergola samt Pergolux, står man og skal købe sådan en.
Mvh. Allan Kjerside

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Virkelig en god oplevelse at handle med Pergolux.
Jeg havde mange spørgsmål, over flere omgange, og fik altid et hurtigt og professionelt svar.

Kan varmt anbefales
Super fine produkter med rigtig god kundeservice. Man kan altid få fat på nogen, også på weekender. :-)

falsk reklamne
Emails reklamerer med at man kan få en gratis gave i anledning af Black Friday
Men den "gratis" gave er betinget af, at at man køber for 15-20.000kr.
Det er squ bondefangeri

Pergolux
Levering, samling og kvalitet tip-top. Nu mangler jeg bare montering af siderne.

Fantastisk kundeservice
Super flotte produkter i gode materialer. Nem og hurtig montering, super kundeservice!

Kvalitets-pergola
God online service chat-service.
Virker som god kvalitet.
Skånsom levering.

Very good quality product
Very good quality product! We are enjoying the new area in front of our house so much. I would recommend it to anyone searching for a good solution for a modern, shady place around the house.

Super fedt produkt
Vi et super glade for vores sundream pergola. Vi har lavet en del tilpasninger så den passer perfekt til vores terrasse. Vi har brugt deres support flere gange og de har altid været hurtige til at svare og guide gennen FaceTime 👍. Vi ventede i lang tid på at modtage den, men det er glemt nu 😊

Super produkter og kundeservice
Efter længere tids søgen efter det rigtige produkt til vores terrasse, faldt vi over pergolux. Og vi er simpelthen så glade for både pergolaen, screen og heater - det har virkelig givet et løft til brugen af vores udeareal. Samtidig er det tydeligt at produkterne er i top kvalitet ligesom deres kundeservice, hvor vi har haft kontakt med dansk Support via Jacob. Han har vejledt og givet tips til ug😃

Super flot design.
Super flot design.
God service og meget hjælpsomt personale.
For mine varme anbefalinger.

Super kvalitet
Super kvalitet , nem opsætning og god kunde service,
Er perfekt til at sidde længere ude om aften

God service og imødekommende
Havde en super god oplevelse da jeg handlede hos Pergolux - De var meget imødekommende og hjælpende. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Glæder mig til sommer hvor jeg skal sidde under min nye pergola.

Model Sundream er fantastisk
Model Sundream er fantastisk. Super glad for den. Det er dejligt med motoriseret tag og indbygget lys.
Når der så også er kommer Screen på giver det godt læ. Screen er fantastiske og lette at betjene.
God kundeservice. Opsætning tager nok lidt længere tid incl udpakning end omtalt, men let at samle.

La experiencia Trustpilot