Udskød købet i to somre, fordi prisen føltes høj. Fortryder nu kun, at vi ikke sprang ud i det tidligere, for de to somre på den nøgne terrasse tæller ikke med i regnestykket længere.
Consulta las opiniones de los clientes
Billigere modeller fandtes bestemt, men jeg gad ikke stå med den samme diskussion om tre år igen. Det var den overvejelse, der afgjorde det, ikke selve prisskiltet.
Vi købte en Pergolux i efteråret 2025. Desværre havde vi et par små problemer, da foråret meldte sig. Jamie i kundeservice har på bedste vis hjulpet os med både råd og vejledning og med løsninger, så... Ver más
Jeg henvendte mig i starten af juni 2026 da lukkemekanismen til lamellerne på vores pergola fra 2022 var rustet i stykker. Jeg blev holdt hen med snak og måtte rykke for svar ca 15 gange før jeg endel... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre PERGOLUX Danmark
Escrito por la empresa
Velkommen til PERGOLUX!
PERGOLUX er et kvalitetsmærke fra Norge. Et stilfuldt design, fremragende kvalitet og en overkommelig pris gør vores pergola med lameltag til et unikt produkt. Vidste du, at vi har en udstilling i Middelfart? Her kan du se flere af vores modeller udstillet og få et rigtig godt indtryk af den kvalitet, vi repræsenterer.Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse
God oplevelse. Flot ude terrasse og fornuftig kvalitet.

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Flotte materialer og lækkert kvalitet

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Flot pergola og smart tilbehør
Flot pergola og smart tilbehør. God service til og med.

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Rigtig god investering som jeg har fået…
Rigtig god investering som jeg har fået glæde af allerede! Super fedt produkt.

Respuesta de PERGOLUX Danmark
Evig og uendelig lang levering
Som så mange andre, så vil jeg også afholde mig fra at købe en pergola fra Pergolux. Det er da hvis man vil have sin pergola indenfor 12 måneder.
Bestilte i maj. Deres hjemmeside sagde 7-10 dages levering. Deres chat sagde en måned leveringstid. I morgen hedder det september, og jeg har stadig ikke modtaget min pergola. Tilgengæld var de hurtige til at trække pengene på kortet.
Kontakter du deres chat, så kommer den "næste uge", "næste uge" "næste uge", "de er igang" og 1000 andre dårlige undskyldninger.
Grunden til at de får 2 stjerner og ikke 1 er, at jeg er blevet kompenseret med en varmelampe. Det er da såfremt at pergolaen nogensinde bliver leveret.
Hold jer langt væk fra Pergolux vil være mit bedste råd.
Pergola med ukendt leveringstid? 2023?
Bestilt en pergola for snart en måned siden, ved bestilling lovet 7-10 dages levering.
Vi har ingen pergola set og kan trods talrige henvendelser ikke få en leveringsdato - til gengæld har de uden bydel hævet det fulde beløb på mit kreditkort.
Kan ikke udelukke at der er tale om ren svindel!
La experiencia Trustpilot