We hadden dit 5 sterren hotel geboekt en we verwachten waarbij een 5 sterren service. Het gebouw is statig en de eerste indruk is goed, snel merk je echter dat dit hotel geen 5 sterren meer waard is,... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Ver más
La empresa ha respondido
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Ver más
La empresa ha respondido
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Ver más
Escrito por la empresa
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Reino Unido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Onze reis naar Marokko met roundtrip naar de belangrijke steden was prachtig.
Alles was prima georganiseerd door de lokale partners.Vooral onze chauffeur en reisgids zorgde voor een unieke beleving.

Respuesta de Secret Escapes
We feel in this hotel we were always paying for luxury without receiving any
You pay extra for a hotel with swimming pool. Sorry wellness is fully booked
Pay extra for a large room. No chair to sit in.
Pay extra for normal drinks in the bar
Staf was friendly and breakfast ok. But we are not comming back and will probably avoid the whole chain

Respuesta de Secret Escapes
Boeking verliep heel vlot.
Eenvoudige en duidelijke mogelijkheid.
Geen haperingen in het systeem.

Respuesta de Secret Escapes
Perfect gelegen hotel voor fietsen in de Veluwe.
Voldoende parking, uitgebreid ontbijt, prima kamers. Prijs kwaliteit top.

Respuesta de Secret Escapes
Mooi aanbod van weekendtrips, duidelijke website, mooie extraatjes die inbegrepen zijn in de deal, vlotte betalingsmogelijkheden en altijd ontbijt inbegrepen.

Respuesta de Secret Escapes
Gemakkelijk in gebruik. Alles klaar en duidelijk.

Respuesta de Secret Escapes
Niemand het is niet de eerste keer dat we boeken met jullie secret escapes Het was steeds zeer in orde
We bevelen het aan ,de kortingen komen goed van pas

Respuesta de Secret Escapes
Hotel en reis was goed. Huurauto was oud (89.000 km op de teller) en afgeleefd (hebben we foto's van)

Respuesta de Secret Escapes
gemakkelijk en vlotte afwerking van de boeking.

Respuesta de Secret Escapes
Vanaf Zaventem tot terug in Zaventem is alles wat Secret Escapes had beschreven perfect zo uitgevoerd. Vluchten, transfers, hotel alles prima.

Respuesta de Secret Escapes
Leuke prijs voor een mooi hotel

Respuesta de Secret Escapes
Het reserveren via Secret Escapes ging heel vlot en was duidelijk. Bij de accommodatie was alles zoals verwacht, er waren geen onaangename verrassingen. Alle info werd correct meegegeven via Secret Escapes. En zoals het platform beweert, de prijs was ongeëvenaard!

Respuesta de Secret Escapes
Ik heb net onze reis geboekt via Secret Escapes. De boeking verliep heel vlot, zonder problemen. Ik had eerst ook nog bijkomende info gevraagd aan Secret Escapes, vooraleer de boeking te maken. Die info kreeg ik quasi onmiddellijk via mail. Héél professioneel, heel vriendelijke medewerkers. Ook 1 dag na mijn boeking, kreeg ik al vouchers van de organisatoren van de excursies die ik bijgeboekt heb. Dus héél snel! Tot nu toe kan ik niets slechts over Secret Escapes zeggen. Na onze reis in januari kan ik een betere beoordeling geven, maar op dit ogenblik, top geregeld allemaal

Respuesta de Secret Escapes
Ruime kamer (suite) met lekker ontbijt.
Hotel ligt vlakbij het centrum tegenover Kurhaus
Vele wandelmogelijkheden vanuit hotel.
Prijs /kwaliteit was dit top!

Respuesta de Secret Escapes
De reis was perfect georganiseerd, ik zou wel in Ubud een hotel nemen korter bij het centrum zodat je alles tevoet kan doen .
Ik zou eveneens Canggu laten vallen en langer in Gilliair blijven. Canggu is enkel interessant voor surfers.

Respuesta de Secret Escapes
Fantastische reis - organisatie was perfect- her weer was ook perfect- mooie plaatsen bezocht

Respuesta de Secret Escapes
Zopas terug van een zalige vijfdaagse in Valencia met Secret Escapes. Het was de eerste keer dat we met deze maatschappij een citytrip deden en we zijn zeer aangenaam verrast...alles liep heel vlot, van begin tot eind...heel duidelijke communicatie over vlucht, transfer naar hotel en terug...het 4* hotel was zeer goed en zeer netjes, de activiteiten die in het pakket waren inbegrepen waren ook top! We zijn echt wel heel tevreden over Secret Escapes...een dikke aanrader voor ons!!!