Banner for Van Mossel Ford

Van Mossel Ford Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2x proefgereden met een Kuga STX en wou graag een offerte. Ze zouden mij de week erop bellen over de offerte welke ik nog steeds niet ontvangen had. Zelf 3x achteraan gemaild en gebeld en heb tot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease. We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen. Zelfs de winterbanden die we via een ander... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd direct geholpen en de auto kreeg meteen alle aandacht, waardoor het probleem zeer snel werd opgelost en ik weer zorgeloos kon rijden. De persoonlijke aandacht is sowieso zeer prettig bij dez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

kom al jaren bij Ford in Goes ( vroeger Zierikzee ) prima garage met vakkundige monteurs en medewerkers . ook de verkoop afdeling van zowel Ford als MG , hele fijne niet opdringerige verkopers en n... Ver más

Información sobre la empresa

Sobre Van Mossel Ford

Escrito por la empresa

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Ford

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

481 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het duurde wat langer dan gedacht

Het duurde wat langer dan gedacht, voir we onze auto op konden halen de ford puma, heeft alles wat se in een auto zoeken, we zijn dus heel blij met onze aankoop

4 de junio de 2026

Respuesta de Van Mossel Ford

Wat fijn om te horen dat de Ford Puma zo goed bevalt en aan al jullie verwachtingen voldoet! We waarderen jullie geduld.

Team Van Mossel Ford Breda

Prima garage voor Ford en MG

kom al jaren bij Ford in Goes ( vroeger Zierikzee )
prima garage met vakkundige monteurs en medewerkers . ook de verkoop afdeling van zowel Ford als MG , hele fijne niet opdringerige verkopers en nemen de tijd voor je . erg blij dat we met onze MG ook hier terecht konden voor onderhoud . met onze volgende wagen zullen we hier ook zeker blijven voor onderhoud

30 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1) De reparatie inplanning heeft met…

1) De reparatie inplanning heeft met circa één maand veel te lang geduurd.
2) Er is geen alternatief geboden voor de tijd dat ik zonder auto zat. Voor mijn vakantie heb ik 2 weken een auto moeten huren, dit heeft de hele reparatie veel te duur gemaakt.
3) Om de auto op te halen heb ik het OV moeten gebruiken, en een enkele reis Alphen ad Rijn - Goes heeft mij 4 uur reistijd gekost.

29 de mayo de 2026

Volgens afspraak alles gerepareerd
Nu 2000 km gereden en tevreden

31 de mayo de 2026

Respuesta de Van Mossel Ford

Fijn om te horen dat uw camper nu zonder rammeltjes rijdt en dat u tevreden bent na 2000 km! We waarderen uw feedback over de kosten.

Van Mossel Ford Eindhoven
Marcel van Gennip
Vestigingsdirecteur

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoek niet verder als je op zoek bent naar service en kwaliteit.

Bij van Mossel Roermond een tweedehands Ford Kuga gekocht. Geholpen door een zeer proffesionele, attente en vriendelijke verkoopster die Ruby heet. Zij wist waar zij het over had op alle vlakken omtrend de auto. Was totaal niet opdringerig en heeft alle tijd voor vragen van de klant. Doet echt een stapje extra en de service is niet anders dan SUPER te noemen. De auto is in een top conditie afgeleverd na een perfecte werkplaats beurt, waarin zaken zijn vervangen welke nog noodzakelijk waren op kosten van, van Mossel,zoals het vervangen van de distributieriem en een extra kentekenplaat voor een eventuele aanhanger. Ook heeft Ruby een zeer duidelijke uitleg gegeven, tijdens het ophalen, over de werking van het dashboard zoals het koppelen van de telefoon etcetera. Wij hebben mede door haar een heel fijn gevoel over van Mossel Roermond en de auto. Dank je wel Ruby. Jij bent een echte aanwinst voor het bedrijf en dat straal je ook uit. Je bent een kanjer !!

26 de mayo de 2026

Zeer tevreden 😊

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Van Mossel en in het bijzonder over Febe van Hooff.

Vanaf het eerste contact was ze super vriendelijk, betrokken en professioneel. Ze heeft echt alles gedaan om mij fantastisch te helpen en nam alle tijd om mee te denken en alles duidelijk uit te leggen.
Febe zet nét dat extra stapje in haar service. Je merkt aan alles dat ze haar werk met passie doet en echt wil dat je als klant tevreden én blij de deur uitgaat. Dankzij haar voelde het hele proces prettig en vertrouwd.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto, maar minstens zo blij met de geweldige service van Febe. Absoluut een aanrader om hier je auto te kopen

27 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed personeel

Duidelijke uitleg en begeleiding
Personeel

27 de mayo de 2026

Respuesta de Van Mossel Ford

We zijn blij te horen dat onze service en begeleiding gewaardeerd worden. Bedankt voor uw feedback!

Van Mossel Ford Eindhoven
Marcel van Gennip
Vestigingsdirecteur

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laat je auto hier niet onderhouden!

Ik heb mijn auto ongeveer 6 maanden geleden aangeschaft bij Van Mossel (in Utrecht) inclusief afleverpakket, onderhoudsbeurt, 130-punten inspectie en BOVAG-garantie.

Toch wilde Van Mossel Roermond mij vervolgens meer dan €1500 aan werkzaamheden laten uitvoeren die achteraf grotendeels niet noodzakelijk bleken, voor onderdelen die helemaal nog niet vervangen hoefden te worden.

Volgens hun moesten mijn distributieriem, oliezeef, remschijven, remblokken en achterbanden direct vervangen worden en werd zelfs afgeraden om nog met de auto door te rijden.

Na veel gezeur, onduidelijke communicatie en constant naar elkaar wijzen tussen Roermond en Utrecht heb ik uiteindelijk zelf het hoofdkantoor moeten inschakelen, omdat niemand verantwoordelijkheid leek te nemen.

Uiteindelijk is de auto opnieuw gecontroleerd bij een andere Van Mossel vestiging. Daar bleek ineens dat:

* de remmen nog circa 40.000 km mee konden;
* de banden nog 5–5,5 mm profiel hadden;
* en vervanging voorlopig totaal niet nodig was.

Dit had mij dus ruim €1000 aan compleet onnodige kosten kunnen opleveren.

Dat ik als klant uiteindelijk zelf via het hoofdkantoor meer geregeld krijg dan de servicebalie van Van Mossel Roermond zegt eigenlijk alles over hoe hier met klanten wordt omgegaan. Mijn vertrouwen in deze vestiging is volledig weg en ik raad iedereen ten zeerste af om hier je auto te laten onderhouden.

29 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.