Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered and paid for 2x5packs of boxers costing £119.95. According to tracking notice they unsucessfully attempted delivery twice and have returned them to some place in Nederlands!! They had an inc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning! Detta företag försöker sko sig på människor som redan gått igenom svåra sjukdomsbehandlingar eller äldre som behöver skydd. Marknadsföringen är enligt min erfarenhet falsk och produkterna m... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

So Ben from Bens Boxers apparently deals with each complaint personally. Note his response to my review below, well I’ve emailed you Ben and you haven’t replied you state you cannot accept returns i... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Not bad, but far heavier and more bulky than I was expecting, the padded part goes right underneath and up the back. Also a poor fit as it's not possible to pull them up far enough to stop them droo... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Discover the leakproof boxers from Ben’s Boxers: specially designed for men who want comfort, security, and peace of mind every day. No more worries — just dry, confident days.

2,3

1 estrella

Ha contestado el 81% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Dropshipping rotzooi

Weken terug besteld, dus zeer lang wachten, het is rotzooi van Temu van misschien 1€ per broekje.
Zo dom dat ik hier ben ingetrapt.
Koop hier niks.. Het zijn oplichters

4 de julio de 2025

Bedankt voor je feedback.

Het spijt me te horen dat je teleurgesteld was over je bestelling en de levertijd. Onze producten zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor incontinentiebehoeften, en we werken met betrouwbare leveranciers om aan deze specificaties te voldoen het zijn geen generieke marketplace-artikelen. Ik begrijp dat het wachten frustrerend was, en ik zal je bestelgegevens bekijken om te zien wat er misging, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levering duurde lang.

Levering duurde lang.
Als je de broek wat langer draagt is het niet prettig, weinig verschil met gewone onderbroek.

2 de julio de 2025

Bedankt voor je feedback.

Het spijt me te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat het product na verloop van tijd minder comfortabel voor je aanvoelde. Comfort is een persoonlijke ervaring, en hoewel veel klanten het ontwerp als prettig ervaren, begrijp ik dat het niet voor iedereen op dezelfde manier werkt.

Ik waardeer het dat je het product een kans hebt gegeven en je eerlijke mening hebt gedeeld, dat helpt me om zowel het product als de service te verbeteren.

Nog géén levering.

Op 20 juni 5 boxers (3 + 2 gratis). Nog steeds niets ontvangen als tig nietszeggende mailtjes ter zgn. geruststelling en begin me nu toch af te vragen of ik die wel ontvang. Wel al betaald via credit-card. Vandaag een dreigend mailtje gepost dat ik binnen afzienbare tijd aangifte ga doen. Misschien baat dat.
Wiel Francken

2 de julio de 2025

Hoi Wiel,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me als de bezorgupdates verwarring of zorgen hebben veroorzaakt.

Ik heb de trackinginformatie gecontroleerd, en daaruit blijkt dat je pakket al is geleverd. Als je het om welke reden dan ook niet hebt ontvangen, laat het me dan meteen weten, zodat ik kan helpen met traceren of een passende oplossing kan regelen.

Jouw tevredenheid is belangrijk voor mij, en ik sta altijd klaar om te helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handgemaakt? Laat me niet lachen!…

Er wordt handgemaakte boxers aangeboden maar na 4 weken wachten komt het gewoon uit China en de XXL pasvorm is de Nederlandse L klaarblijkelijk. Maar dan reclameren: alleen ongeopende pakketten wordennterug genomen. Dus al probeer ik een 1 van de 6 ben je de pineut. Totaal geen mogelijkheid en na een beleefde afwijzing heb je het nakijken. Het ruikt naar iemand die gewoon geld wil verdienen zonder enige menselijkheid of welwillendheid. Hoe kan ik weten of iets goed is als het pakket dicht moet blijven? Kortom: Eens en nooit meer. Ver weg blijven hier. Zelf direct uit Cina kopen geeft meer garantie en meedenkendheid!!

1 de julio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt dat je je feedback hebt gedeeld.

Wat betreft retourzendingen — om hygiënische redenen kan ik alleen ongeopend ondergoed terugnemen. Dit is een gangbare regel in de kledingbranche, al begrijp ik dat het frustrerend kan zijn als je meerdere paren hebt besteld. Waar mogelijk sta ik altijd open voor het vinden van een eerlijke oplossing.

Ik run een klein, groeiend bedrijf en selecteer, test en sta persoonlijk achter elk product dat ik aanbied. Hoewel deze ervaring niet aan je verwachtingen voldeed, waardeer ik je feedback en zal ik die gebruiken om te verbeteren.

WAARDELOOS!

WAARDELOOS!
Maten kloppen niet ( te klein)
Retourbeleid wordt niet gehanteerd.
Helpdesk is niet voor rede vatbaar

Respuesta de Ben's Boxers

Het spijt me echt om te horen over je teleurstellende ervaring.

Maten kunnen soms licht afwijken, en ik help altijd graag met het regelen van een omruiling als de pasvorm niet goed is. Ik beantwoord ook alle berichten van klanten persoonlijk, dus het baart me zorgen te horen dat je het gevoel had dat de helpdesk niet reageerde ik kijk dit graag voor je na.

Neem alsjeblieft rechtstreeks contact met me op met je bestelgegevens, zodat ik dit zo eerlijk en snel mogelijk voor je kan oplossen.

Prima kwaliteit boxers

Prima kwaliteit boxers.
Goede communicatie en service.

Respuesta de Ben's Boxers

Heel erg bedankt voor je lieve woorden!

Ik ben echt blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de boxers en over de communicatie en service die je hebt ontvangen. Je steun betekent veel voor me!

Heb 15 juni boxers besteld

Heb 15 juni boxers besteld. Daarna ettelijke mailtjes dat de bestelling onderweg is. nu, 30 juni heeft Post.nl nog geen pakketje ontvangen, ondanks dat Ben aangeeft dat het bij Post.nl aangeleverd is. Mailtjes naar Ben worden niet beantwoord.

30 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt voor je feedback, en het spijt me voor de frustratie die deze vertraging heeft veroorzaakt.

Je bestelling zou niet zo lang mogen duren, en ik begrijp hoe teleurstellend het is om geen updates van PostNL te zien. Ik beantwoord alle e-mails persoonlijk, dus het baart me zorgen te horen dat je geen reactie hebt ontvangen — ik kijk graag je bestelgegevens na en zorg ervoor dat je meteen een duidelijke update krijgt.

Neem alsjeblieft rechtstreeks contact met me op met je bestelnummer, zodat ik dit zo snel mogelijk voor je kan oplossen.

Op 7juni besteld, alleen loze mailtjes maar geen spullen

Op 7 of 8 juni besteld, niets ontvangen behalve niets zeggende mailtjes met een niet werkende track- en trace. Levering 8-10 dagen? 23 dagen later nog steeds niets behalve irritante mailtjes zonder inhoud. Heb nu een mail verstuurd met deadline 1 juli concrete antwoorden. Ook diverse mensen met slechte ervaringen (besteld, niets ontvangen) benaderd om evt samen dit te stoppen als het inderdaad niet klopt. Ruzie gemaakt met de verkeerde heet dat, die paar tientjes zal wel maar dit is voor nu een vieze vorm van inspelen op emotie en levenskwaliteit. Maar wie weet en wordt ik nog verrast.

Inmiddels na boos mailen enz, op 1 juli de boxers ontvangen. Niet heel fijnzinnig afgewerkt, maar ze werken redelijk goed. Ik kom van 1,5 liter+ incontinentie af, en heb na een operatieve ingreep nu nog 50-100ml verlies per dag. In combinatie met een klein incontinentie vel gaat dit meer dan prima. Bijbestellen? Mag, voel mij niet heel fijn bij deze club dus zoek maar weer eens verder.

7 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt voor je feedback, en het spijt me voor de lange vertraging en de problemen met het volgen van je bestelling. Ik ben blij dat de boxers uiteindelijk zijn aangekomen en dat ze je helpen na je operatie, ook al was de ervaring niet perfect.

Ik zal je opmerkingen gebruiken om zowel het product als de service verder te verbeteren. Als ik je nog ergens mee kan helpen, sta ik voor je klaar.

De 9-6-25 bestel betaald en noch niet ontvangen

De 9-6-25 bestel betaald en noch niet een broek . Zit maar te wachten tot ze komen . Zijn al drie weken onderweg en niets ontvangen.

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt voor je feedback, en het spijt me oprecht dat je zo lang hebt moeten wachten.
Drie weken is zeker langer dan normaal, en ik begrijp je frustratie volledig. Neem alsjeblieft rechtstreeks contact met me op met je bestelnummer, zodat ik dit meteen kan opvolgen. Ik waardeer je geduld en blijf je helpen totdat je bestelling veilig is geleverd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik word aan het lijntje gehouden…

Ik word aan het lijntje gehouden bestelling is al twee weken onderweg!
Weet niet of het ooit nog komt

Hoi Chrisz,

Bedankt voor je feedback, en het spijt me te horen dat je bestelling langer onderweg is dan verwacht. Twee weken is inderdaad langer dan normaal, en ik begrijp je bezorgdheid volledig. Bedankt voor je geduld — ik blijf je helpen totdat je bestelling veilig bij je is.

Leuk product

Correct verloop juiste beschrijving product

24 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Heel erg bedankt voor je lieve feedback!

Ik ben echt blij om te horen dat het proces vlot verliep en dat het product overeenkwam met de beschrijving. Je vertrouwen betekent veel voor me!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Misschien toch maatje 3xl voorzien …

Misschien toch maatje 3xl voorzien …
Overigens oké !

25 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt voor je feedback!

We hebben onlangs onze 3XL-maat gelanceerd, dus als je die wilt proberen, help ik je graag met al je vragen. Fijn om te horen dat de rest in orde was!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wist niet er zo iets op de markt was

Ik wist niet

25 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Bedankt voor je feedback!

Ik ben blij dat je het product hebt ontdekt — veel mensen weten niet dat zoiets bestaat, en het is altijd fijn om te horen wanneer het een aangename verrassing is. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

Goed materiaal

Goed materiaal, pasvorm en afwerking.

21 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Heel erg bedankt voor je lieve feedback!

Ik ben echt blij om te horen dat je tevreden bent over het materiaal, de pasvorm en de afwerking — dat betekent veel voor me. Nogmaals dank voor je steun!

Zeer slechte service

Zeer slechte service, dropshipping vanuit China. Kwaliteit is zeker niet slecht maar hun retourservice is zeer slecht. Wat men beweert maken ze zeker niet waar. Ook niet als je mailt. Let op...Eens gepast kun je de rest NIET ongeopend terug sturen. Dat is hun beleid al staat dat niet op de site. Lijkt op oplichterij. In antwoord op Ben's boxers antwoord. Goed lezen is ook een kunst. Ik heb per mail nadrukkelijk aangegeven dat ik er 1 gepast heb maar ik kon de overige 4 niet retourneren volgens hen. Dat staat ook in hoofdletters in deze review. Hun reactie op mijn review vind ik dan dus ook zwaar onvoldoende. Review blijft staan.

23 de junio de 2025

Bedankt voor je feedback.

Het spijt me oprecht te horen dat je teleurgesteld bent in de service. Ik wil graag een paar punten verduidelijken om misverstanden te voorkomen.

Wanneer een bepaalde maat of kleur niet op voorraad is in mijn Nederlandse magazijn, wordt de bestelling rechtstreeks vanuit mijn fabriek in Azië verzonden om onnodige vertraging of annulering te voorkomen. Ik begrijp dat dit onverwacht kan zijn, maar ik probeer altijd zo transparant mogelijk te zijn over dit proces.

Wat betreft retourzendingen: om hygiënische redenen kunnen gedragen artikelen niet worden geretourneerd — dit is een gangbare regel bij ondergoed. Ik beantwoord ook alle klantmails persoonlijk, en het spijt me als je het gevoel had dat je zorgen niet zijn gehoord.

Weet dat ik een klein, groeiend bedrijf run — geen oplichterij — en dat ik eerlijke service en kwalitatieve producten belangrijk vind. Als er nog een manier is waarop ik iets voor je kan betekenen, sta ik daar zeker voor open.

Nogmaals dank voor je feedback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duurde even voordat ik ze kreeg

Duurde even voordat ik ze kreeg, maar de service was goed . Na het passen was het even wennen, maar op zich erg tevreden ermee,

19 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Dank u wel, meneer Tessler, voor uw eerlijke en doordachte beoordeling.

Ik ben blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met de boxers en dat de service naar wens was. Ik begrijp dat het product in het begin even wennen kan zijn — en ik waardeer uw geduld, zowel met de levering als met het gebruik ervan, enorm.

Uw feedback betekent veel voor me. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Middenstuk wat breed

Middenstuk wat breed, maar is even wennen, en voor mij is alleen de voorkant van belang, had geen hele luiers bij incontinentie

17 de junio de 2025

Respuesta de Ben's Boxers

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback.

Ik begrijp heel goed wat je bedoelt — het bredere middengedeelte is bedoeld om meer dekking te bieden voor wie dat nodig heeft, maar ik besef dat het wat overdreven kan aanvoelen als je vooral op zoek bent naar bescherming aan de voorkant. Het is inderdaad even wennen, en ik waardeer het dat je het toch een kans hebt gegeven.

Je input is ontzettend waardevol, en ik neem het zeker mee terwijl ik het ontwerp verder blijf verbeteren en verfijnen.

Nogmaals dank dat je je ervaring hebt gedeeld!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie boxers levering duurde even

Mooie boxers levering duurde even, maar werd keurig op de hoogte gehouden!

18 de junio de 2025

Dag Renee,

Bedankt voor je positieve review!

Fijn dat je tevreden bent over de boxers én dat je de communicatie rondom de levering waardeerde. We doen ons best om iedereen goed op de hoogte te houden, zeker als het iets langer duurt. Veel draagplezier gewenst!

ze heel goed product

ze zitten wel goed alleen had de achter kant wat hoger moeten zijn . ze houden de urine goed vast

16 de junio de 2025

Dag Pieter,

Dank je wel voor je eerlijke feedback!

Goed om te horen dat ze comfortabel zitten en hun werk goed doen wat betreft absorptie – dat is het belangrijkste. Je opmerking over de achterkant nemen we serieus. We zijn continu bezig met verbeteren, en zulke inzichten helpen ons om toekomstige versies nog beter te maken.

Mocht je verder nog tips of wensen hebben, laat het vooral weten. We luisteren!

Goed artikel

Goed artikel. Zit gemakkelijk en lijkt op normaal ondergoed. Jammer dat het apart met de hand moet worden gewassen

16 de junio de 2025

Dag Jan,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de boxer goed zit en aanvoelt als normaal ondergoed – precies zoals we het bedoeld hebben. Wat betreft het wassen: de boxers mogen gewoon in de wasmachine op een mild programma (bij voorkeur 30°C), zolang je ze niet in de droger stopt. Handwas is dus niet per se nodig, maar kan helpen om ze nóg langer mooi te houden.

Als je hierover nog vragen hebt, laat het gerust weten!

– Ben van Ben’s Boxers

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.