Bij een kapotte accu bij het vertrek naar vakantieadres stond Van Mossel gelijk klaar om deze te vervangen. We gingen met slechts 4u vertraging toch op pad zonder verdere problemen. Top service

Consulta las opiniones de los clientes
Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd g... Ver más
La empresa ha respondido
Oeps onze B Max deed het niet meer en de kosten waren behoorlijk, dus op zoek naar een occasion. Op de site zagen we een nette Kuga staan, alleen wat weinig foto’s. Toch wilden we een proefrit met d... Ver más
La empresa ha respondido
Weinig aandacht voor het rijklaar maken van de aflevering van de auto. Stoel plasticverpakking ligt onder de stoel in de auto. Camara calibratie achteruit rij camera wijkt 2,10 meter af. Volume... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario Ford
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de autos
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Sobre Van Mossel Ford - Eindhoven
Escrito por la empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Información de contacto
Meerenakkerweg 3A, 5652 AR, Eindhoven, Nederland, Holanda
- 040 800 1970

Profiteer nu van topdeals!
Invita a los clientes a opinar
Hele fijne ervaring gehad
Hele fijne ervaring gehad. Veel ruimte voor vragen en ze bellen zelfs of je nog tevreden bent en of nog vragen hebt.
Weer een nieuwe trouwe klant bij. Bedankt Samuel voor alles en het meedenken.

Respuesta de Van Mossel Ford - Eindhoven
Als klant van van Mossel ben ik sinds…
Als klant van van Mossel ben ik sinds het halen van mijn rijbewijs 1987 altijd vriendelijk en professioneel behandeld. Tevens ben ik zeer tevreden over de service verlening van de werkplaats.

Afspraken goed nagekomen
Afspraken en planning bij grote beurt (o.a. nieuwe distributieriem) goed nagekomen.
Auto zelfs schoon gewassen terug gekregen.
Vantevoren zelfs uitgebreide offerte (pro forma nota) van de werkzaamheden ontvangen.

Onderhoud en APK uitgevoerd
Onderhoud en APK uitgevoerd. Alles prima verlopen volgens afspraak. Auto op tijd klaar en netjes gewassen, klantvriendelijke mensen aan de receptiebalie. Een betrouwbaar TOP bedrijf voor je Ford!

Afspraak is afspraak
Het ging om een APK. Vooraf was er een mailing gekomen met daarin de kosten van de keuring. Alles uitgevoerd conform hetgeen was benoemd. Dit qua bedrag en qua tijdstip. De wachttijd was minimaal.

Heel duur in onderhoud
Laatste keer dat mijn ford mondeo onderhoud heeft gehad bij van mossel. APK € 19 en een beurt
( olie, oliefilter en geurfilter hier mag je € 503 voor betalen belachelijk.

Occasion gekocht, prima ervaring
De verkoper was erg vriendelijk en heeft alles goed uitgelegd. De occasion die ik gekocht heb was heel netjes afgeleverd, schoon en helemaal gecontroleerd. Mijn onderhoudsbeurten ga ik vanaf nu ook daar laten doen.

Fijne en goede service
Ik ben altijd tevreden over de service wanneer ik mijn auto voor onderhoud wegbreng. Ook deze keer weer. Ik wist dat het een grote uitgave zou worden, toch belt Ford mij hierover nogmaals om dit te bevestigen en te vragen of ze bepaalde reparaties mogen uitvoeren. Met een kostenplaatje erbij. Vervangend vervoer was ook top geregeld weer. Al met al weer zeer tevreden

Respuesta de Van Mossel Ford - Eindhoven
update van treug roep actie vergeten…
update van treug roep actie vergeten bij kleine beurt

Respuesta de Van Mossel Ford - Eindhoven
dit was mijn eerste onderhoudt
dit was mijn eerste onderhoudt, En heel goed en netjes af geleverd.

Vriendelijk goede
Vriendelijk goede. Ontvangst receptie
Goede uitleg auto ook toen ik nog een keer terug kwam
Een hele goede jonge verkoper

goede en vriendelijke service
goede en vriendelijke service. Is zeer belangrijk in deze hectische wereld.

Respuesta de Van Mossel Ford - Eindhoven
Omdat ze heel goed met ons mee hebben…
Omdat ze heel goed met ons mee hebben gedacht en ons daarom goed geholpen hebben.

Voor een Ford, naar van Mossel
Vaker hier auto gekocht. Altijd goed geholpen. Communicatie tijdens wachten op auto zou iets beter kunnen, maar dat ligt meer aan Ford.
En hele lekker koffie…